Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
gde je to daj da i ja sakupim koju zelenu
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
to ona tema .. vjerujete li da postoje mali zeleni znaci ipak postoje 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
i male zelene
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ti bas volis male
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
i ti znam po sebi
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Trile je napisao: gde je to daj da i ja sakupim koju zelenu Trile je napisao: seronjo,
ah, grešan si, više nismo drugari ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ovo iznad mi je jak utisak ne mogu da vjerujem da je drugarstvo prekinuto i ugrozeno radi malih zelenih ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Trile je napisao: Naslovu: Pohvali ili kritikuj forumasaMojne je napisao: Molena je napisao: Mojne…ovo nije prvi put i prije si vec pominjao tu neku malu plavu….razjasnimo to. Da ti odmah kazem…nisam ni na jednom drugom forumu ovakvog karaktera..ovo je jedan i jedini…Na nekim portalima komentiram tekstove, ali nema me na drugim forumima...ne pisem nigdje osim ovdje. Znaci nemam pojma ko je mala plava niti znam da postoji neki forum gdje je ta mala plava….znaci veze nemam. Za ovaj agresivni dio mozga hahaha…ako ti tako mislis, iako se ne sjecam da sam te napala ijednom na forumu… Ali znas kako, gledao si vjerovatno ‘mi nismo andjeli’…svi mi imamo andjela i djavlica..na ramenu ili u mozgu…I lakse je primjetiti tudjeg nego svog, istina….I ja navijam za ono sto i ti navijas ( andjela - lepsu polovinu mozga )…borba je, to znas i sam hehe. Hvala ti.... i dalje te isto obozavam ENDE  ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) seronjo, mici to, to nije prica za ove ovde
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
hahahah dobro Mojne iskopavam ratnu sekiru
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Trile..varas me ko ti je ova No!? 
|
|
|
|
|
|