Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Just ja cu te zvati  ahaha Molena da bas u Madjarskoj Moguce, jer gde sam ja bila prosle godine je toliko tuzno da sam i plakala od muke
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Sto je bilo tuzno?
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
zato sto je uvjek bio neki strah setamo gradom i govore mi da pazim kako da pricam a uvece samo sedi u kuci malo je falilo da u depresiju upadnem
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
A jbg, jebes to...vec je pretjerano Drzi se ti onda Crne Gore
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
to je do tvojih domacina nisi ti prva sa ekavicom dosla na hrvatsku obalu vise su se ti tvoji ukakili domacini su ti onda nula bodova
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
to su mi rodjaci Molena kazem ti sve zavisi od mesta verovatno vecem mestu gdje mnoogo vise turista dolazi da nije tako al u malim mestima je strasno i poslije toliko godina ne smes sa srpskim tablicama otici mislim mozes ti al sa rizikom da ti izlupoaju autom i
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
onda si ti bila u nekoj selendri..ni blizu Zadra  a da su ti sto puta rodjaci...trebali su te docekati da se osjecas kao kraljica i da ti nista ne nedostaje , a ne da te sputavaju..bezveze ni ja vise kod takvih ne bi isla
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Evo Iskra,ima i ova ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Senka je napisao: Evo Iskra,ima i ova ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) vid molim te ..pa di sam ja bila kad su ove teme otvorene ![[images/smilies/dislikesmiley.gif] [images/smilies/dislikesmiley.gif]](./images/smilies/images/smilies/dislikesmiley.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|