Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zavide ti i oni koji se jos uvek nisu registrovali hihihi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Vučice ljubavi ! ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
siN bRutaL je napisao: Molena je napisao: i da kazem i da pokazem..sada sam ovo vidjela kako je lijeeeppppp...danas snimano vedro, suncano, bistro i prekrasno .... boje moga grada volim ...u hebo te most date hebo..  ... ...ja se mukica ponad'o da sise zbog mene zadrzala..  ... izmedju tebe i mosta..uvijek cu izabrati pravu stvar ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...skocila s mene ili s mosta..dobro se provesti neces.. :trpetrep: ... ...al neka si ti izabrala pravu stvar..ove sto su ukrivo nisu in..  ...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Sveeeeeee moje zoreeeeeeeee, za tebe goreeeeeee ![[okrenuti.gif] [okrenuti.gif]](./images/smilies/okrenuti.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sta ces ti ovdje u ova doba  ja mislila da sam sama....daj meni i pocasti ostale i ti sta ces 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
ja sad dosao iz kafane...evo pivce za sve 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da nismo u istoj kafani bili nesto si mi poznat jeste...bio si s onom crnkinjom ,onaj sllatki mali secer ili to nisi bio ti  laku noc Zlobniiiiii..i hvala na pivi, zatvaram sve kapke za veceras
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
ne secam se... popio sam previse... pre ce da je bila neka ciganka a ne crnkinja... a i ti pijana, ko zna sta si videla Aj Laku noc ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ipak je cigancica jedna hehe  ...do mene je ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|