|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja bih da sam medicinska sestra  Hvala Laki.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
LaYa je napisao: masina mi na izmaku snage pa sam spojila dve diplome u jednu, vi samo kopirajte u boji, to je to  Moli, reci sve zelje, reci sta trebaaaaa, skinucu srebro, biser sa nebaaaaaaaa ![[dancing2.gif] [dancing2.gif]](./images/smilies/dancing2.gif) ovo ide u ram !!!! roditeljima će pući srce od ponosa
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Hocu posebnu diplomu,aj mi uradi LaYa Moooolim te,svidja mi se:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Bradpresto Pitt je napisao: Picard je napisao: da, da sve su se otimale, pričale su mi  Cuj,nije da su bježale nešto,jedna mi sestra naoravila pletenicu,poslije kupanja,jel se tebi kad to dogodilo!? i to je sve?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ama Pitt kakav krevet pitam te kako ti je i gdje isplela, kada si celav 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
e sad ste napasti 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ne može, ide samo u kompletu
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
dee za ozbiljno,mooolim te
Mozee Picard breee
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Picard je napisao: LaYa je napisao: masina mi na izmaku snage pa sam spojila dve diplome u jednu, vi samo kopirajte u boji, to je to  Moli, reci sve zelje, reci sta trebaaaaa, skinucu srebro, biser sa nebaaaaaaaa ![[dancing2.gif] [dancing2.gif]](./images/smilies/dancing2.gif) ovo ide u ram !!!! roditeljima će pući srce od ponosa Dakle stavljas ovo u ram od bicikla,ako si mislio okvir za sliku to je rama,,,buahahhahahah,ali ne sumnjam da ce na bajsu dobro stajati,,,,
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: ama Pitt kakav krevet pitam te kako ti je i gdje isplela, kada si celav  pa kak ne kužiš uzela mu periku, isplela pa vratila
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|