|
Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
pit sta si ti zavrsio ako hoces da kazes. zanat, srednju, visu, fakultet, postdiplomske... ? lepo pitam nemoj da se najezis odmah 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
To trebas sam zakljuciti sta sam zavrsio,kao sto i ja zakljucujem da uz mene Molena je akademska građanka,a bogme ja mislim da ima tu nekih koji nemaju ni stprednji,barem po pameti koju su tu pokazali,nazalost drugih kriterija nema,dakle inteligencija,pamet,duhovitist i dr...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Mada i Molena malo,kako bih rekao,trokira,,,hihihihih
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
razumeo sam te pitt da si zavrsio fakultet... mada to nisi konkretno rekao. samo ne razumem tvoju potrebu da permanentno druge omalovazavas. Svoje prijatelje forumase. Ne znam iz kog razloga to radis. intelektualnu superiornost i dominaciju ne treba na takav nacin da pokazujes. Pravis kontra efekat i postajes predmet podsmeha a mislim da uopste nisi ni glup ni los.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: razumeo sam te pitt da si zavrsio fakultet... mada to nisi konkretno rekao. samo ne razumem tvoju potrebu da permanentno druge omalovazavas. Svoje prijatelje forumase. Ne znam iz kog razloga to radis. intelektualnu superiornost i dominaciju ne treba na takav nacin da pokazujes. Pravis kontra efekat i postajes predmet podsmeha a mislim da uopste nisi ni glup ni los. Nista ja ne omalovazvam nikoga,nego kad netko kaze ja imam ovo i ovo,a nitko ga nije pitao,onda ja ako mislim da nije tako kažem i to je sve,to da li cu izazvati kontraefekt upce mi nije bitno,jer da mi je bitno onda bih svima vikao tako je,super,bravo,kad to ne treba.Mada mislim,da nema tu nista kontra,malo se netko naljuti i kad skuzi da nije u pravu onda se odljuti.Sto se tice moje skole i naobrazbe ja to dajem svima na prosudbu po mome pisanju,inteligenciji,pameti,gluposti....sta god bilo,i sta god oni zakljuce za njih sam to,a u privatnim razgovorima,ako dođemo na tu temu,dakle,reknem koji posao radim i kojeg sam obrazovanja,sve ostalo bi bilo bezveze....Vidis dragi moj frende,ovako odgovara pametan i obrazovan čovjek!Ahahahahahahahahhhhhhh.....
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
lebe mekani 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: lebe mekani  Tako je,upravo tu,pogačo mehka...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
pretpostavljam da nisi zavrsio prirodne nauke. ne odajes mi utisak nekoga koga bi zanimala biologija ili tehnologija... filozofija, mozda politcke nauke.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: pretpostavljam da nisi zavrsio prirodne nauke. ne odajes mi utisak nekoga koga bi zanimala biologija ili tehnologija... filozofija, mozda politcke nauke. Bogme ti si ko Tarabic,dalekovidan si!!!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
jel zagrebacki univerzitet? ako nije doploma drzavnog fakulteta nemoj da me zaebavas ovde 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|