|
Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
a cuj i ono sto je zadato na kiti, e o cemu ti razmisljas
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
pite samo da te Nikita vidi sta pises, ne bio ti ja u kozi
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Trile je napisao: a cuj i ono sto je zadato na kiti, e o cemu ti razmisljas Cuj to ti je anagram i to duhovit!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Cinci liiiiiiiiiiin (lupanje zvonca) Stigao novi reebuuuus koji postuje SVA PRAVILA. Imate fore mesec dana da ga resite.... Inace ovaj rebus se nalazi u casopsiu SKANDINAVKA (Pitt akone znas koji je,izguglaj:)) Resenje je da vas obori sa nogu.... 8,5,5,2,5,9,1,7,2,4
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
idi begaj
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Resenja saljete u pp Evo stiglo prvo resenje.LaYa prva pogodila,Bravissimo Laya!!!! Svi koji pogode nek se za nagradu obrate Senki,eto toliko.... Ti Pitt posto s is trucnjak,imas pravo samo jednom pogadjati,a ostali vise puta....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
to nema resenja
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
idi begaj, sta vam je
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Cinci liiiiiiiiiiin (lupanje zvonca) Stigao novi reebuuuus koji postuje SVA PRAVILA. Imate fore mesec dana da ga resite.... Inace ovaj rebus se nalazi u casopsiu SKANDINAVKA (Pitt akone znas koji je,izguglaj:)) Resenje je da vas obori sa nogu.... 8,5,5,2,5,9,1,7,2,4 Evoga jos jedan "rebus"hahahahaahahahahah,neznam draga di si ovo skinula ali ovaj ti takozvani rebus nebi moga uci niti u djecje novine,a u neki ozbiljni enigmatski list.Naime sta,pravi rebus tezi ka postavci bez pomocnih slova,ali ako ih vec ima,najvise ih moze biti dva na jedan pojam a ne kao ovdje tri(?!)Osim toga rebus ne smije biti dugacak ako nema stvarno efektno rjesenje,a ovaj sumnjam da ima i solidno,nadalje tu nemas navedeno broj rijeci u postavci...itd...itd,moj besplatni savjet tebi i druugim"enigmatima"da puno učite iz mojih radova,a ako vec kradete,onda kradite od majstora a ne od pikszibnera poput vas,,,hahahhaahahahahhaah,ali i za ukrasti treba znanje da bi znali sta maznuti,toliko za ovaj put,molim bez ljutnje,,,,,
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
reci im Pitt...tako je jos malo pa ce i knjigu u rebusima da napisu...ili ukradu  ti si pravi majstor ovo su sve neki supljaci
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|