Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
sta kome objasni ne drzi me na ledu sad
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Vidi opet Pitt, ja se sa tobom necu raspravljati više, tvoj problem je što ti ne možes da podnesež da jos neko može da sastavi nešto i to bolje od tebe, još posebno mi je drago da ovako reagujes jer je ovo moj prvi rebus. Naravno da u rebusu može da se zameni slovo, ali vidim da ti to ne znaš. Edukuj se. Imas problem, sta da ti radim. Žao mi je zbog toga. Pozdrav.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
dajte mi resenje pre nego se pravo posvadjate pa da saljem na pp
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
LaYa je napisao: Vidi opet Pitt, ja se sa tobom necu raspravljati više, tvoj problem je što ti ne možes da podnesež da jos neko može da sastavi nešto i to bolje od tebe, još posebno mi je drago da ovako reagujes jer je ovo moj prvi rebus. Naravno da u rebusu može da se zameni slovo, ali vidim da ti to ne znaš. Edukuj se. Imas problem, sta da ti radim. Žao mi je zbog toga. Pozdrav. Hahhahahahhahahahahahhahahahah,ti sastavis "rebus"koji nitko nemre rijesiti,otkad si ti strucnjak za rebuse?Tako nikad neces nauciti napraviti pravi rebus,i nemoj se ljutiti,nego uči!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pitt nemoj da si bezobrazan breeee Rebus je jasan kao dan Imas ozbiljno konkurenciju,sorry druze ,al tako je
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
jedino ja ne znam jos resenje pajseri ste bas, Mego aj ti bar posalji
Poslednji put menjao Trile dana 13 Feb 2014, 00:27, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Pitt nemoj da si bezobrazan breeee Rebus je jasan kao dan Imas ozbiljno konkurenciju,sorry druze ,al tako je Hahhahahaahha,pa sto nisi rijesila ako je dobar,dajte ljudi iako je ovo Net,ne budite glupi i nerealni,ti Megi uči isto,i ne staj kao apriori u obranu budalastine,onda i ti ispadas takva,,,pa necu ja stobom i Lazom raspravljati o enigmatici!!!!!????To je isto kao da ja tvrdim Laži da sam napravio super kolač a pojma nemam,pametnom dosta,,,
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne vjerujem.. Pitt mozes objasniti i na bolji nacin a ne tako 's visoka' .... u jbm ti.
Trile posalji i meni kad ti Megi posalje
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Pitonja nisi u pravu, ja sam Lazin rebus odmah resio bez pomoci. I rebusi se mogu postavljati na sve nacine, sto slikama, sto brojevima a najvise kombinacijom slova... Evo Vam jedan moj stari rebus da se mucite malo...ako postavljac teme nema nista protiv jelte... 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
laza i zloca su u pravu. pitte ne znas da postavljas rebuse