|
Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Molena je napisao: :lol:  morala sam....nisam odolila nema ljutnje samo ti približi te guzove na avatar i no problemo ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Mojne je napisao: ništa ja tebe ne razumem ali jedno je sigurno da podjebavaš pišeš meni ko da sam žensko a i znaš kad spavam kad ne a siguran sam sve o mom privatnom životu tako da, a nema sumnje stojiš iza svih mojih uznemiravanja u zadnjih 14. godina Ја? Тебе? Будибокснама!!! Па ти си, љубави, плаћена на овом форуму за подјебавање, јел? Примаш плату, некад редовно, на текући, некад у виду наруквице, без пореза... Ја само оно без ПОД. Било ти лепо. Ниси одбијала. Тачно је, без сваке сумње, да у том тренутку стојим иза тебе. Мисим згуза, овоно. Али није свих 14 година, ту си нешто помешала, љубави... Е, сад, што ти је Кежуал боље лего, мисим разумљиво је. Човек је млађи, надарен вишеструко, зна и да пева на увце док га грицка... То су предности несумљиве. Да. Разумем ја то, и не буним се. Да се ижљубимо љуцки и куд који... Али немој да сад отрцаваш по темама, као било је на силу, овоно. Као тражиш заштиту. Куд баш њега у педесет и две... Па да...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Hajde da i ja se upetljam...ali prvo ovako... Ne znam koji problem imate vas dvojica...i šta se to između vas dešavalo...ako uopšte išta i jeste... Ja mislim da je došlo do neke zabune,i da se vas dvojica niste dobro razumjeli. Mad,mislim da nije lijepo što se Mojnetu obraćaš kao da je žena.Šta misliš kada bi on tebi uzvratio na isti način? Nego...hajde da se vas dvojica lijepo izmirite...pa da krenemo dalje...
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
dobijam pisma iz opštine i umesto Dragan piše Dragana
namerno
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Mojne je napisao: dobijam pisma iz opštine i umesto Dragan piše Dragana
namerno Kakve to veze ima s Madom? I šta se to ovde događa i piše?
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
ХеХеХеХеХе Па, шта је сада? Јел се Мојнета зеза или се не зеза? Ја схватих да се зеза, па ајд и ја да пробам. Примио је ко најрођенијег. Ако мислите да ја ово озбиљно, онда сам успео! Уживео сам се у Мојнетино зезање и одиграо одговарајућу улогу! А у том зезању, имам право да се зезам на који оћу начин. Мени се свиђа да је замишљам као жемско! Чисто из фазона, јер она фура неки као мачо сирово-сурови хорор стил. Онда окренеш у супротност, и шта се деси? Пуфффффффффффф. Издува се МАСНО. (Може да се чита и ћирилицом и латиницом ) Да се Мојнета није жалила, као? Није ваљада! А колико је го**на исручила до сада.... Не зна се.
Мојнета, љубави, па ја тебе волим, па ти овако тепам из љубави! Мила си ми, ем драга... Нема рашта да се измирујемо. Јер ми и нисмо у никаквој свађи. Само се зекимо, како ко уме. Изгледа да сам ја имао више инспирације! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Mojne je napisao: dobijam pisma iz opštine i umesto Dragan piše Dragana
namerno Mad,priznaj da je i ovo smijesno  Cao Dragana ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) hahahhaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Hahaaaa...ooooo Booožžeeee....šta je vama dvojici...
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
' nači nevera 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
sve b' ja vas banovo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 46 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|