|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa samo moze da ti placu poveca zmijuga ovo ono 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
pa da jedino ti sad reci sta bude kad se nula poveca za duplo, duplo golo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Adel sedi kući i zarađuje 42,2 miliona dolara! е ово је џабалебарење ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
e taj post LaYa treba da procita a ne da she i mene naziva dzabelebarosima, jos trosimo svoju struju:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
došao jutros na forum i vidim samo Laylu
vidim usamljena ženkica, a nema nikog na forumu
rekoh sebi aj ti Mojne da malo da se očešeš
kad ona pozira i ćuti, meni nešto sumnjivo
a to bila navlakuša za budalu
dolete posle MAD zguza i počne da me grdi što sam mu dirao vučicu
pošto ona ima običaj da se žali i kenja
eto, tako najebo nevin
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Mojne je napisao: došao jutros na forum i vidim samo Laylu vidim usamljena ženkica, a nema nikog na forumu rekoh sebi aj ti Mojne da malo da se očešeš kad ona pozira i ćuti, meni nešto sumnjivo a to bila navlakuša za budalu dolete posle MAD zguza i počne da me grdi što sam mu dirao vučicu pošto ona ima običaj da se žali i kenja eto, tako najebo nevin Боооооже, Мојнета, шта је с тобом? Прво оћеш сгуза, онда нећеш згуза! Оће пики, неће пики. Мисим, одлучи се. А тако си уздисала, с уживљавањем, кад се само сетим... Свашта! Следећи пут те нећу везивати. Нема бичевања. Ништа забадање удица, ништа тег око... Добро нећемо у детаље, и сама знаш... Можда овде има и малолетних... Или Искру да стреви шлог од узбуђења... Уосталом, не могу лицем у лице, наједеш се, бре, белог лука! Уф! Ајд кад подригнеш на шварглу, и некако. Делује егзотично... И сад ме отрцаваш по свим темама, као плашиш се... А овамо све Кежуала позиваш да те узме у заштиту! Што не узмеш Тришу (или беше Патришу... Присилу...) или Питта? Него баш Кежуала. Да. Ако те Сена до сада није бановала, саће! Само посматрај! И више немој да ме узимаш у уста! Добро, може понекад... али бели лукац - никако!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Mojne je napisao: došao jutros na forum i vidim samo Laylu vidim usamljena ženkica, a nema nikog na forumu rekoh sebi aj ti Mojne da malo da se očešeš kad ona pozira i ćuti, meni nešto sumnjivo a to bila navlakuša za budalu dolete posle MAD zguza i počne da me grdi što sam mu dirao vučicu pošto ona ima običaj da se žali i kenja eto, tako najebo nevin Боооооже, Мојнета, шта је с тобом? Прво оћеш сгуза, онда нећеш згуза! Оће пики, неће пики. Мисим, одлучи се. А тако си уздисала, с уживљавањем, кад се само сетим... Свашта! Следећи пут те нећу везивати. Нема бичевања. Ништа забадање удица, ништа тег око... Добро нећемо у детаље, и сама знаш... Можда овде има и малолетних... Или Искру да стреви шлог од узбуђења... Уосталом, не могу лицем у лице, наједеш се, бре, белог лука! Уф! Ајд кад подригнеш на шварглу, и некако. Делује егзотично... И сад ме отрцаваш по свим темама, као плашиш се... А овамо све Кежуала позиваш да те узме у заштиту! Што не узмеш Тришу (или беше Патришу... Присилу...) или Питта? Него баш Кежуала. Да. Ако те Сена до сада није бановала, саће! Само посматрај! И више немој да ме узимаш у уста! Добро, може понекад... али бели лукац - никако!ništa ja tebe ne razumem ali jedno je sigurno da podjebavaš pišeš meni ko da sam žensko a i znaš kad spavam kad ne a siguran sam sve o mom privatnom životu tako da, a nema sumnje stoijiš iza svih mojih uznemiravanja u zadnjih 14. godina
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
 morala sam....nisam odolila nema ljutnje
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 49 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|