|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Evo ga i Trile rjesio,Bravo maestro,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
dere rebuse sad ce i Iskra stalno kao iz rukava:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nisam zamislite, on mi sam poslao resenje pa bre Pittonu zezam se samo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Trile je napisao: nisam zamislite, on mi sam poslao resenje pa bre Pittonu zezam se samo O cemu ti pricas,pa ti si meni pp poslao,,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Dakle,da rezimiramo,veceras zahvaljujuci.......pameti imamo rekordni broj nasih forumasa koji su zagrijali stolicu i napregli se da bi rijesili ovaj rebus,a to su:Senka,Megi,Iskra,Casual,Trile...čestitke hmmmmm,buahhahaahhaha
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nisam ja nista resio ne znam ja to
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ajde Jaro ne budi sad lazno skroman i ti si rijesio,cestitam
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Šta dokona žena radi izjutra? Odgovor je - pravi rebus Evo jedan lagan od mene  3,1,5,5,2,3,3,3,2,1 4,5,5,2,6,6
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
vidi troglava aždaja
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: Šta dokona žena radi izjutra? Odgovor je - pravi rebus Evo jedan lagan od mene  3,1,5,5,2,3,3,3,2,1 4,5,5,2,6,6 Hahahahahahahahahah, Layo gle,dobar pokusaj,ali nije pravi rebus lako sastaviti,treba tu vjezbe i iskustva.Prvo,rebus ima stroga pravila,i cilj svakoga dobrog rebusa da bude efektan i lak za riješiti.Drugo,u rebusu nema promjene slova sto si ti stavila,nadalje,rijeci moraju biti nedvosmilene i lagane za odgonetnuti,ali ne previse lagane,i ako se postuju sva ta pravila,onda je takav rebus dobar,i bas zato je tesko napraviti dobar rebus,vidi ove sto sam ja postavio,oni su efektni nedvosmisleni i lakorjesivi,sinoc su rijesili cak Iskra(!!!!!!!!!) i Casual(???????????)pokusaj ponovno postujuci ova pravila gore i mislim da mozes napraviti dobar rebus,mislim,da imas talenta za to,a isto tako Senka,Megi,i Molena(kad nije "umorna")...hahahahahhahaah,kiskis za tebe!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|