Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
i da,mladići koji na sebi imaju imaju odeću od 500 evra pale komšijske automobile zato što su gladni
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
znas kako ces Vujo znati koje su pobune spontane a koje nisu? Pa one koje su uspele su organizovane a ove koje su propale, nisu  Inace "Mlada Bosna" je organizacija koja je iza sebe imala intelektualni krem onog vremena pocev od Ive Andrica pa nadalje... Bili su projugoslovenski orijentisani. Crna ruka je nesto sasvim drugo. A sto se tih paljenja tice, pa znas kako to ide, svaka akcija izaziva reakciju. I to ce ubuduce postati najvece oruzje demonstranata gde god da se demonstracije desavaju. Popalice sve sto mogu, a osiguranje ce da placa. Svaki lokal, auto, megamarket, sve je osigurano. Pa kad osiguranja zasednu drzavi za vrat, neka vide kome se isplati da izvodi one robocop-e na ljude.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ovo u bosni je plaćeno sa istoka, cilj je proširivanje na celu BIH rušenje dejtona i RS
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
o'ladio mi se burek
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Vujo zaista mislis da je to u pitanju ili me zaebavas  Mislis da je za ponistenje Dejtonskog sporazuma potrebno ovo sto se desava? Jednim ukazom ga mogu ponistiti. Za deset minuta. Mislis da im je ovo potrebno?
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
ovo im jeftinije, zar misliš da bivšu SFRJ nisu mogli da rasture za 24 sata bez ijedne žrtve ?
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Sta je Vujo jeftinije? Kako god da ide, u kom god pravcu, opet bi se moralo sesti i ponistiti sporazum. Zasto im je jeftinije? Nije to u pitanju uopste to su lansirane price ljudi koji sede na vlasti tamo vec 20 godina i misle da ce vladati do smrti. Kao monarhije. A SFRJ nikako nije mogla za 24 sata da se urusi. Urusavali su je 45 godina i onda kada je SSSR pala, pala je i SFRJ. Ali to je ozbiljna tema, deset sati je malo da pisem o tome 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ja sam rodjena u ESESESESERI
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
znao sam. u oblasti Cernobila jel
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Vas dvoje ćete još postati najbolji prijatelji... A to će mi biti posebno drago... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|