Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: posao iz mojih snova je da radis nekoj kancelariji za kompom,imas pristup net-u, i kad nema stranke i imas pauza da smes s da forumasis i ides drugim ulicama neta:))
je l ti sad jasno,ili da probam na kineskom? probaj na kineskom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
shiu sheci ghili juhk shui jushi kontas ovo ko albanski jbt ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ne znas da napises i pomiri se sa tim nije za tebe net za tebe je moticica pa plevis luk
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
mislis da okopavam a ne plevim pa da,slazem se njiva i sasamo njiva a kad smokod njive sta radis za dan zaljubljenih? 14 februara ,za Svetog Trifuna Sv Trileta) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
radim ahaha u real lajfu ne zivim od ljubavi samo na netu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
e jbmt ja taman htela da ti kazem da se nadjemo na pola puta na nekoj njivi,ponesemmo komp sednemo na sred neke njive pijemo alkohol,pustamo pesme,plesemo,i forumasimo reci da nije extra idejaa?:)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: e jbmt ja taman htela da ti kazem da se nadjemo na pola puta na nekoj njivi,ponesemmo komp sednemo na sred neke njive pijemo alkohol,pustamo pesme,plesemo,i forumasimo reci da nije extra idejaa?:) ahahahaha jbte,pa nije losa nego sta ce ti reci pickard ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa sto vecito njega spominjes jbt stalno ti je u mislima mozemo i njega pozvat ako zelis
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Pa sto vecito njega spominjes jbt stalno ti je u mislima mozemo i njega pozvat ako zelis ma jok,nije mi on siguran sta me da nas ne nagg..i na nekoj klupici ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|