|
Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
jesi ti iskra danas pojela vlakna to ti treba za funkcije jetre i ko zna cega djigerice zdravo je to , joooj kako nije ja se bas dobro osecam od tih vlakana
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ihaaa..što volem kad se se pravimo mutavi ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jedete vi svi,pa i ja 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
izvini She...divno si ovo oslikala samo da mu ime nisi na kraju stavila  msm...hej covjek ima umjetnicki nadimak Baja hahahaha izvinjavam se ali meni presmijesno ne zam ko je, nemam pojma sta pjeva, ali imam jednu rodicu na fb koja je zakljucila sam zaljubljena u njega i njegovo djelo... sad sam se zapitala jesi li to ti!? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
de si jano da vidis kako sam ga skockala dobro malo su slova bzv ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: izvini She...divno si ovo oslikala samo da mu ime nisi na kraju stavila  msm...hej covjek ima umjetnicki nadimak Baja hahahaha izvinjavam se ali meni presmijesno ne zam ko je, nemam pojma sta pjeva, ali imam jednu rodicu na fb koja je zakljucila sam zaljubljena u njega i njegovo djelo... sad sam se zapitala jesi li to ti!?  aj jos jednom,majke mi nista ne razumem ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
znaci i ti si zaljubljena jasno mi je..ne moramo dalje
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 61 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|