znaš šta sam sad uradila izgleda dok sam ti supu hladila krpu na ringlu sam stavila i izgleda da krpa se zapalila i sve zapalila....
jel ti čuješ ženo sebe šta ti meni govoriš iz cipela izuješ me kad god usta otvoriš šta krpa zapalila ma na šta si je stavila ? nemoj reći molim te da si se opet nalila kad piješ nepodnošljiva si hoćeš da se biješ pljuješ jel me čuješ ?hoćeš sa mnom da se a biješ vidi se da piješ brate loše ti to kriješ onu vodku sam kupio sebi znaš da ti ne smiješ de se smiri i polako reci šta je bilo? kakva supa ? kakva krpa šta se kažeš zapalilo? Šališ se jel da ? nek neko kaže sa se šali nije dosta sranja još mi samo požar fali nisam ja supermen da mogu sve na leđima da ponesem što nisi zvala fast fud da ti nešto donese imam čudan osjećaj da nešto nije gud zla slut a pravim se lud
znaš šta sam sad uradila izgleda dok supa ti se hladila krpu na ringlu sam stavila i izgleda da krpa se zapalila i sve zapalila....
e pa ubiću se majke mi ko poslednje siroče sad razmišljam kad uopšte sa tobom i poče ti si kao nešto bila u nekakvoj frci oko ručka nešto , supa sarma kišobrani crnci
i ja budala mene nešto tu zaboli dupe za svu tu tvoju tragediju oko vrele supe pa nudim rame za plakanje ja sam kao džentl men u stvari lešinar se okomio na ranjeni plijen
moderna si mačko i ja sam isto moderan kad stari čuje za ovo ima da budem oderan do temelja izgorela a kupljena na kredit šišaće me prvo na nulu pa će me onda prebit..
neki vjerovatno raduju se kažu nek sam neki misle da ja svega ovog nisam svjestan ljudi kuća mi je izgorjela nije to loš dan to je noćna mora to je neki mnogo ružan san
znaš šta sam sad uradila izgleda dok supa ti se hladila krpu na ringlu sam stavila i izgleda da krpa se zapalila i sve zapalila....
..
kolko puta sam ti reko da za tebe nije šporet da ne prilaziš mu da inače ćemo pogoret oo Bože Gospode što si me i stvorio kamo sreće da sam i jas kućom izgorio
nije moglo gore, nikom nije kao meni kuku majko mila kuku tebi kuku meni kuku kuku samo kuku i prekuku nama i ono para što sam imo ostade u farmerkama
nema više sunca nema više meseca nema tebe nema mene više ničeg nema joj da li ti uopšte imaš pojma šta si uradila il se možda brineš dal se supa ohladila
tek sad vidim koliki sam konj i nek sam dobio sam ono što sam tražio i nek sam nek sam jelde jelde nek sam ma izlazi nemoj da ti provalim u sobu ja sad idem da se ubijem pa imam jednu molbu nemoj mi svijeće zapaljene ostavljat na grobu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 42 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu