Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
lepa pesma megi,a jel si namerno pola videa ostavila crno? aaa ovo je pitanje dobro nema veze
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jeste... ona je darkerka u zacecu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
pirka ko looda ova promajka al za inat sam se šfrćkala kneZom ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: lepa pesma megi,a jel si namerno pola videa ostavila crno? aaa ovo je pitanje dobro nema veze Nisam,vec sam ti rekla da sam zurila,nisam stigla sve kako bas treba,al dobro:)) Neeeeeeeeeeeee,ne govori da sam darkerka, eej bre molena
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa kad je ASG mogla biti trudna i roditi do sada mozes i ti darkerka pocetnica hahaha salim se salim se...  a i darkeri nisu sektasi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Oprastam:))
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bas mi je neka muka,prejela sam se eh da mogu stavit prste u usta a idem gledat onu sliku "Hrana za dusu" FUUUUJ
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Megi ti nisi normalna  ne propagiraj ovdje to povracanje i tu bolest sta ti je hoces da neko podje namjerno povracati i stavljati prst u usta  Ja moram da kazem daaaaaaaaa...ipak necu, ne mogu, popucali bi serveri.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahaha cuti senka nije videla post:)) pa ja da mogu radila bih to pa znas da neke osobe, moja jedna drugarica ,napije se kao stoka, i onda ode ispovraca se, i nastavi dalje ,kao nova bude brate ja bi zalegla,ni tenk me ne bi mogao dignut Nego,cesto gledam tu sliku.....toliko mi je odvratna a ja i dalje se vracam i vracam onako se priblizim ,udjem u ekran d adetaljno proucim FUUUJ Odvratno,najodvratnija slika ikada, sva nekako ljigava vjeruj mi da mi je gadnije videti to ovako na netu,nego onako zabu zgazenu na putu fuuuj a zamisli to da jedes....ma ne bi pojela da mi kaze "Ceo svet je tvoj"
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ako neko ne zna o cemu pisem DAJTEEE KESUUUU viewtopic.php?f=39&t=6677
|
|
|
|
|
|