|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
1-5 7-4 6-3 4-2 2-1
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Marina
|
|

rang

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:49 Postovi: 340
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|

- Sta ti se desilo? - Cistio sam tatin pistolj pa je opalio - Ali imas 5 rana? - *ebi ga, ja sam uporan decko.
'Rane'
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
 sledeca tema neka budu citati glumca Bore Todorovica iz filmova u kojima je glumio. recenica ili kratak tekst, nece vam biti tesko...
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
PREDLOG BROJ 1
PODSTANAR: Odlično. Bolest je odlično. Jedino me ona služi dobro, sve ostalo ide kako ne treba ...
Balkanski špijun
PREDLOG BROJ 2
"Ti, ti, buđavi, jesi li ti muzičar" "Ne, nisam muzičar. U stvari jesam... Pa, ne, kažem nisam... Samo tetki da odnesem lek" - Pik - Balkan ekspres
PREDLOG BROJ 3
(Mirko-Bogdan Diklić) -Sta to radis kume?!!!
(Đenka- Bora Todorović)
-Pa vezbamo kume,probamo za film. . . ti ces ovo isto da radis,samo sutra...
Scena iz Maratonaca
PREDLOG BROJ 4
"Iskreno govoreći Kristina ja sam mislio da si ti žena modernih shvatanja, da si iznad ovih malograđanskih gluposti kao što je brak. Mislio sam da ćemo da se razumemo na pravi način, da idemo po svetu, da snimamo filmove, da osnujemo bioskop. Ali ne, ti si spremna da budeš samo žena jednog malog grobara. Duboko si me razočarala. Duboko. "Ali ako si spremna za jedan pravi umetnički život u dvoje, dođi sve ti opraštam"
Đenka - Maratonci trče počasni krug
PREDLOG BROJ 5
SONJA: Znači, napuštate nas uskoro?
PODSTANAR: Možda, za mesec-dva, za godinu-dve. Kad sam odlazio, otišao sam jedne večeri, a vraćam se, evo, godinu dana. I, što je najčudnije, svi me pitaju: zašto sam se vratio?
Balkanski špijun
PREDLOG BROJ 6
''....Znate, žurbu su izmislili neradnici. Ljudi koji imaju posla sede i rade, nikud ne žure. Tako i ja ... U Parizu sam sedeo od jutra do mraka za mašinom. Ovde me uhvatila naša žurbomanija. Niko ne stiže da radi od silne žurbe....''
Podstanar - Balkanski špijun
PREDLOG BROJ 7
• Đenka: „Maši ručicama, kupačice moja.“ DAJETE 5,4,3,2 I 1 POEN. GLASATI MOGU SVI BEZ OBZIRA DA LI SU POSLALI PRIJEDLOG ILI NE. GLASATE DO NEDELJE U 23.00 h. UVAŽIĆU SAMO ISPRAVNO I KOMPLETNO GLASANJE. SRETNO!
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
3=5poena 7=4 2=3 6=2 5=1
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
3 - 5 2 - 4 6 - 3 4 - 2 1 - 1
|
|
|
|
|
Marina
|
|

rang

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:49 Postovi: 340
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
1 - 5 4 - 4 6 - 3 5 - 2 2 - 1
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|