Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma obozavam cak i na daljinu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jao fuj i BLJAK Megi msm dlake inekako...ali vidi noktiju  ova ni ljeti nista ne radi s dlakama ako je zensko uopce bila bi obozavana ovdje kod mene...oni vole dlakave zene heheh
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
hahah lice im na koze pa zato vole..veseli crnci
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e bas veseli crnci kazu onda je zena pozeljna i zdrava hej zdrava jbt..kakve veze, uh uh napucana, sredjena, sa sve umjetnom kosom na glavi i dlakavih nogu  bas pozeljno u pm
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kao u vreme moje babe eh sto nije tako kod nas sada ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa ima Megi...neke feministicke organizacije se zalazu kao za prava zena kroz depiliranje kao zene to rade radi muskaraca i bla bla bla uvijek mi je taj pokret isao na neku stvar pusti dlake, uslikaj, posalji i napisi sloboda dlakama i sisama 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahaahah Vazi, da znas da hocu: samo slabo ima tel mega pixela,ne znam hoce li se dobro videti:))
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja mislila slabo dlaka ima a ona o mega pixelima
zadlakavila ova danasnja mladez
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
hahahaha
|
|
|
|
|
|