Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
e 'bo vas... a sta ce oni koji ne znaju da oslikavaju 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46192
|
Ako želiš da savladaš,javi mi se ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Joj Senka..aj ja cu da pisem a ti oslikavaj, moze ? 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
Evo vidiš da može.... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Ja nisam mogao treba mi ubrzani kurs (...sada bi trebalo obrisati sve do mog zadatka i moje pitanje koje je ispod...da ne budem krivac zbog rasturanja teme  )
|
|
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
Ameno je napisao: PRIJE Prije no što sam te ljubio ništa ne bijaše moje: teturao sam ulicama i stvarima: ništa ne bijaše važno, a sve bez imena svijet je bio od zraka koji je čekao. Upoznao sam salone pepeljaste, tunele nastanjene mjesečinom, hangare okrutne koji su se opraštali, pitanja što su ustrajala u pijesku. Sve bijaše prazno, mrtvo i nijemo, palo, napušteno i propalo, sve bijaše neotuđivo strano, sve bijaše tuđe i ničije, dok tvoja ljepota i tvoje siromaštvo ne ispuniše jesen darovima. Pablo Neruda ( ...zasto ne mogu odavde da postavim sliku ? http://slike.cooligre.net/images/c3UY2.gif )
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
SenkaZbog svega što smo najlepše hteli hoću uz mene noćas da kreneš. Ma bili svetovi crni, il beli, ma bili putevi hladni, il vreli, nemoj da žališ ako sveneš.
Hoću da držiš moju ruku, da se ne bojiš vetra i mraka, uspavana i kad kiše tuku, jednako krhka, jednako jaka.
Hoću uz mene da se sviješ, korake moje da uhvatiš, pa sa mnom bol i smeh da piješ i da ne želiš da se vratiš.
Da sa mnom ispod crnog neba pronađeš hleba komadić beli, pronadješ sunca komadić vreli, pronađeš života komadić zreli. Il crkneš, ako crći treba
zbog svega što smo najlepše hteli.
M.Antić
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
 Srecan Povlacim se u svoju samocu tamo gde su ljudi moga kova tamo gde se teško živi nocu od tišine i opasnih snova Digao sam ruke od skandala od prošlosti i pogrešnih zelja od lepote izvora svih zala od ljubavi i od prijatelja Povlacim se a ostavljam ljude u njihovoj zabludi od zlata da me nadu kad i njima bude zakucala samoca na vrata. D.Trifunovic
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Jana
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34 Postovi: 3988
|
Šta ime moje za te znači?
Šta ime moje za te znači? Umreće ono k´o šum vala Što tužno mije tuđa žala, Ko žagor šumski kad se smrači. Na listu tvoga spomenara Ostaće poput traga sivog, K´o grobni natpis, čudna šara
Nečitljiva za ikog živog. Šta znači ono? Već odavno Val novih nemira ga briše I sećanje životodavno Ne budi u tvom duhu više. No reci ga u vreme čame, Kaži u časovima sivim: Postoji uspomena na me, Postoji srce gde ja živim…
A. S. Puškin
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
 PONOVNI SUSRET Da li si mogla da zaboravis da je tvoja ruka nekad u mojoj lezala, i da se neizmerna radost iz tvoje ruke u moju, s mojih usana na tvoje prelila, i da je tvoja kosa plava citavo jedno kratko proljece ogrtac srece mojoj ljubavi bila, i da je ovaj svijet, nekada mirisan i raspjevan, sada siv i umoran, bez ljubavnih oluja i nasih malih ludosti? Zlo koje jedno drugom nanosimo vrijeme brise i srce zaboravlja; ali casovi srece ostaju, njihov je sjaj u nama. H. Hese
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ovo necu da vam kvarim