|
Autoru |
Poruka |
Senka
|
|
Vječita sanjalica
Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45945
|
U modroj zori
U modroj zori, u mirisima tijela Ona je do mene, na mojim rukama spi Pod nas se prostrla postelja bijela U zraku nad nama igraju njezini sni Udahne glasno i naglo se prene Ruke mi stavi na dlan Primakne glavu jos blize uz mene i opet klone u san jutarnji san, ljubavni san
A ja sam zelio da budem sa njom Da zavirim malo u njezine sne Da zauvijek zaspem da je zauvijek ljubim I da nikad ne odem od nje
A vrijeme tece i ja moram poci lagano ustajem ne zelim buditi nju zadnji put gledam usnule oci mozda je susretnem u nekom buducem snu. U snu se okrece usne mi nudi Poljubac jedan za kraj Zamolim sunce da je ne budi Neka obuzda svoj sjaj Dolazi kraj, dolazi kraj
Marijan Ban
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
NE DAM NA TEBE
U inat sebi, ja necu pasti Na kolena bez glasa jer to nisam ja I moje usne kad zube pokazu Tvojim glasu kazu da to nisam ja
Sebe sad upoznajem Pogledaj, nisam vise ponosna Sto sam rekla kraj
Ja ne bojim se kad lice svoje pogledam U ogledalu ja volim kako propadam zbog nas Neka pricaju da me nisi voleo Sve je istina i mene si ubedio Al ipak ja ne dam na tebe
U inat sebi ja necu pasti Na kolena bez glasa jer to nisam ja I moje usne kad zube pokazu Tvojim glasom kazu da to nisam ja
|
|
GiGi
|
|
Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
San
Ti si iskra u tami, svjetlo u daljini, Slamka za spas, uvijek u blizini. Osmijeh za tugu, rame za plakanje. Ti si sjaj za moje umorne oči, Lijek za bol i put u noći, Kapljica kiše na suhim usnama.
Poljubi me i ne, ne budi me Kao dah vjetra, miris ljeta Reci da nisi san...
Ti si kula od pijeska, pogled u more, Vatra što gori u svitanje zore. Val što šumi, ti si horizont. Ti si sjaj za moje umorne oči, Lijek za bol i put u noći, Kapljica kiše na suhim usnama.
Poljubi me i ne, ne budi me Kao dah vjetra, miris ljeta Reci da nisi san...
Franka Batelić
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
~ ~ ~
KUĆERAK U SREMU
Ima jedan kućerak u Sremu, zidan je od blata iz inata, s pogledom na jablanovo granje i salonom za plakanje.
Iznad kuće vinograd u bregu, podrum čuva kuče zvano Đole, kuma su mu treznili od vina, pa je Đole sada Đina.
Hej, hej, kad bi srce, hej, hej, kad bi duša, hej, hej, kad bi sudba, vratila me domu mome, Sremu voljenome.
Znam za jedan kućerak u Sremu, mladost moja stanuje u njemu, ostala je sputanih ramena u pižami od vremena.
Tamo gde se u društvu boema, pilo s nogu bežalo od žena, pevalo se najlepše na svetu, pokraj lampe na buretu. Ref.
Hej, hoće srce, hej hoće duša, hej, neda sudba da se vratim domu mome, Sremu dalekome.
~ ~ ~
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
Znaš li da nisam mogla disati? Jedva sam misli stigla sabrati Kad sam te tada vidjela Srce mi je moglo zastati. Htjela sam istog trena otići Tvoj pogled mogao me ubiti K'o da je bilo suđeno Sve moje tad je tvoje postalo
NIJE ME SRAM TI SI MI UVIJEK BIO DRAG NISAM TI MOGLA NI ZNALA REĆI DA MOJE SRCE OD PRVOG TRENA TI PRIPADA. NIJE ME SRAM NEKA ZAGRME GROMOVI NEKA SE KIŠA KROZ OBLAK PROLOMI DA ČUJU SVI DA MOJA LJUBAV SI TI!
Sjećam se naših prvih susreta Uvijek prekratka noć za zagrljaj Samo si me nježno ljubio Ne znaš¡ kol'ko si mi falio Tad sam ti cijeli život pričala Tišina rijetko kad je trajala Rekla sam da si moje sve Da me svaki prije slomio za tren!
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
Jutrom kad odes ti umrijet cu od ljubavi al nek ti ne bude krivo zamnom ne ne placi najace me zagrli bar za sve sto je bilo
i zadnji put ostanimo nocas sami nas dvoje sve da bude ko nekad jedino moje zadnji put sami nas dvoje a sutra sto bude eee jedino moje
jutro se blizi znam nek je proklet ovaj dan al tugo nocas me prodji danas jos ostani sutra me zaboravi i vise nikad ne dodji
Ref: i zadnji put ostanimo nocas sami nas dvoje sve da bude ko nekad jedino moje zadnji put sami nas dvoje a sutra sto bude oooo... jedino moje
sad kad je sve palo samo na mene vise mi bas nista ne ide lako gdje ides sad bas u najgore vrijeme ko da postoji i vrijeme za to da odes... ooooo... a ja znaj umrijet cu od ljubavi
Ref: i zadnji put ostanimo nocas sami nas dvoje sve da bude ko nekad jedino moje zadnji put sami nas dvoje a sutra nek umrem jedino moje kad zauvjek odes ooooo.... jedino moje.
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
Pedja Medenica - Dodjes mi u san
Opet me isti snovi muce opet sanjam te. Ma isto danas, isto juce znam i sutra ce. Ja poslije tebe nemam zivot i nemam gdje da trazim spas. Ja disem al ne kuca srce sve umrlo je poslije nas.
REF. I tako dodjes mi u san da ti jos jednom ispricam. Kako me bolis svaki dan da jos se vinom trujem kad god ti ime cujem.
A ti za ruku drzis me, i kazes da ce proci sve gledam u oci najljepse placem al' jos se trudim samo da ne poludim i tad se u suzama budim.
Jos uvijek tu je na mom stolu slika na kojoj gledas me. Davno sam predao se bolu osmijehom rekao sam ne. Kad samo zivim iz inata, jer moj su zvot moji sni. Al' paucinu s mojih vrata samo ti mozes skinuti
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
Carobno jutro
Sto je to, tako snazno da pogledas Mozda znak da si covjek kojeg zelim kraj sebe
Jedina iskra je dovoljna da zapali vatru da ispustim glas Njezno ljubis mi vrat kao stranac u noci iz mog sna
Obecaj mi da smo zivot ti i ja Jedna olujna noc mokra sva od dodira U meni sve gori pod rukama tvojim Ja umirem sad
Obecaj mi da smo snaga valova Podivljali zar na vrelim usnama To carobno jutro u ocima mojim Kad tvoja sam sva
Prije tebe tuge su me stoput slomile Voljela sam druge, u njima trazila sam te
Ne daj me, vise nikad nikome, Cijeli zivot cekam slomljenog srca da suze mi Obrises sve
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
Topim se ko sneg kad mi blizu pridjes ti kao ptica letim ja zaboravljam na sve knjige, skolu, drugove srce samo tebe zna
Al' bez sunca jutro nikad ne svice i golub ima druga svog u meni se ista zelja preplice ti i ja, ti i ja
Cuvar tvoga sna, tvoja draga igracka sve bih bio tebi ja dao bih ti cvet, nezne pesme pevao i zadatke pisao
Jer bez sunca jutro nikad ne svice i golub ima druga svog u meni se ista zelja preplice ti i ja, ti i ja
Ref. Tako mi suza u ocima tako mi zvezda u nocima tako mi trava u poljima volim te, volim te ja
Tako ti nestasnog uvojka tako ti bacenih lutaka tako ti prolecnih sumraka voli me, voli me ti
Cuvar tvoga sna, tvoja draga igracka sve bih bio tebi ja dao bih ti cvet, nezne pesme pevao i zadatke pisao
Jer bez sunca jutro nikad ne svice i golub ima druga svog u meni se ista zelja preplice ti i ja, ti i ja
Ref.
Jer bez sunca jutro nikad ne svice i golub ima druga svog u meni se ista zelja preplice ti i ja, ti i ja, ti i ja, ti i ja
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
OD KADA TEBE VOLIM
Sad nemoj nista da mi govoris prepoznacu sto god da pomislis veceras samo nemoj da me ne volis prebolecu sto god da ucinis ucinicu ti sve sto pozelis veceras samo nemoj da me ostavis
Od koga si se ti to sakrila u meni citav svet se rasipa od kada tebe volim pamet ne slusa da l' ista moze da se sakrije po licu kad se svetlo polije od kada tebe volim vreme ne ide
I nemoj nista da mi govoris prepoznacu sto god da pomislis veceras samo nemoj da me ne volis prebolecu sto god da ucinis ucinicu ti sve sto pozelis veceras samo nemoj da me ostavis
Od koga si se ti to sakrila u meni citav svet se rasipa od kada tebe volim pamet ne slusa da l' ista moze da se sakrije po licu kad se svetlost polije od kada tebe volim vreme ne ide
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|