Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa barem virtulano da se udam..kuzis neee  ti nemas pojma koliko ja ceznem za tim DA pa bolje ista nego nista
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ma nisam to ja to neka slika sa neta to ti sluzi kao znak raspoznavanja i koristi se po forumima ima i neziv, za to se kaze 'avatar'
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Trile je napisao: ma nisam to ja to neka slika sa neta to ti sluzi kao znak raspoznavanja i koristi se po forumima ima i neziv, za to se kaze 'avatar' dvojka si 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
uvijek sam bila slaba na slonove..te nplemenite kosti, uhhhh inace su mi zivotinjke slabost..izvini
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: uvijek sam bila slaba na slonove..te nplemenite kosti, uhhhh inace su mi zivotinjke slabost..izvini molena oces da se maknes dok napusavam ovog debeljka??? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne mogu ja to da gledam...She ne budi okrutna
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ne Molena stvarno, ako su te svi ostavili .. evo ja cu i ovu Shijicu da ostavim, i ponovo cu tebe da uzmem
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: ne mogu ja to da gledam...She ne budi okrutna znas da sam slaba na tebe,aj necu ga vise 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
uhhhh tresu mi se ruke uvijek je tako..svaki put kao da je prvi put
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
nemoj ga vise bolje ga malo nize