Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
koji Čedo koji lanac?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ti si Laki, ajde cao
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne ne nemam ja sise ko Laki zamjenio si me
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
helou molena,pa gde si ti? bas htedo da te pitam kako se zove ona africka zemlja u kojoj si?
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Mongolija
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
helou She..pa evo mene , gdje si ti!? bas mi drago da te vidim ovdje...ali zaista  africka zemlja se sada zove DRC ili ti Demokratska Republika Congo..nekadasnji Zair.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jaooooooooooo gledala sam enimal planet,kako divna zemlja bas lepa
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jako lijepa..slazem se dosta toga si vidjela na slikama koje sam postavljala...ali ne moze ni slika ni opis docarati ono sto sam vidjela...i jos cu  najbolje bi bilo reci lijepa i skroz drugacija od onoga sto nas okruzuje..u svakom segmentu. a sta imakdo tebe..gdje se skitas i sta radis?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ja ti ne skitam nigde...svorc sam a radim ...polude od rada pa dobro jbm mu mater kad ces da dodjes u bg na par sati da me vodis na sampitu?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
bila sma u Bg ali nigdje sampite nisam vidjela  ... pa i slike Bg sam postavila hahaha... Iduci put cu vas sve skupiti na jedno mjesto pa ko koga sampitom. a kako radi i svorc...ne lazi!?  ko radi ne boji se gladi i ima sampita
|
|
|
|
|
|