Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Tako je Pitte...hahaaa
|
|
Gorštak
|
|

rang

Pridružio se: 06 Sep 2013, 21:00 Postovi: 609
|
Smeta mi sto nema wise zezanja , nema ni wukija , ni one preozbiljne gigi , ili neki novi nik da se pojavi pipi, gudi, švargli i td . Ne znam sta vam je , nije bitno kako vi zemske izgledate , vako nako ,nije bitno dal ste neka misss, vi nas vadite , dizete , ne znam, ali o svima i muskim i zenskim mislim sve najbolje , kao neko ko cini ovaj net zivot smislenim. Ajd , toliko .
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
daj ti to ponovi
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Gorstak..ciji li si ti klon,hmmm hmmm
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
moj normalno, ko ce drugi
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e nije ovaj put ne lazi..prepoznam ja tebe i kad si fin Čak
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e vako.. msm došo Cas i stavio sliku na atribute.. to sad kao treba ti on jel.. a isekao glavu i sad pitanje glasi.. jel on il nije on ![[images/smilies/dosada3.gif] [images/smilies/dosada3.gif]](./images/smilies/images/smilies/dosada3.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
koga pitas!? 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Molena je napisao: koga pitas!?  e nek si me pitala sad sam videla da sam dva slova pojela elem pitanje je trebalo da glasi treba BITI on a ne treba ti on izvinjavam se na lapsusu msm ni prvi a ni poslednji kad sam ja u pitanju ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja taj lapsus nisam ni primjetila hahaha meni bas ono bilo super..treba TI on 
|
|
|
|
|
|