|
Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Mene vise muci jedno fiziolosko-filozofko pitanje... A sto muskarci imaju bradavice? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Idi ti tamo na filozofiju pa turi temu, pusti nas slike da gledamo 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Koje slike? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: ako padne jos koja slika moracu da pogledam u svoje, da se ofrkestim hoces u moje da pogledas ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Zlobni je napisao: Koje slike? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) strasno, ubi mi i ovo malo nade Molena je napisao: LaYa je napisao: ako padne jos koja slika moracu da pogledam u svoje, da se ofrkestim hoces u moje da pogledas ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ooooo, Zlobni, sta rece??? jao cekaj Moli, da si spremim čuku eo eo može
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
za srcane tegobe ne odgovaram ( i sise su negdje oko srca jel tako  ) eo na pp za tebe i trecu cu da nacrtam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Laki posle mi posaljes sliku, je l' tako - tako je ![[cool1.gif] [cool1.gif]](./images/smilies/cool1.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
pa kako kome moli  cekam, cekam crknite dusmani haaa  Zlobni, ti se bori za svoju sliku Eo Cane ce tebi, drugarski ko meni Moliška ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Aj dobro, moze i Cane samo ako su mu ukrucene bradavice ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
poslala 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|