Tema posta:Re: Jugo 45 | Poslato: 12 Jan 2014, 23:33
*
Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
gledao sam na rts 1 neku emisiju, retro sou vodi ga Nikola Kojo. tematski je posvecen vremenu sedamdesetih. Gostovala je grupa "Suncokret" zenski deo grupe.
kakva se onda muzika pravila pitam se sta ti ljudi danas rade. tekstopisci, pisci i kompozitori, muzicari. Sta se desilo sa svim tim ljudima, gde su i sta rade i zasto ne prave muziku?
Tema posta:Re: Jugo 45 | Poslato: 13 Jan 2014, 00:54
*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
zato sto je danas mnogo veca populacija 'slusaoca muzike'...dostupljenija je puno vise nego prije u to vrijeme...Puno ljudi puno ukusa.. muzika se otkrivala sve sire i sire, i eto... ostalo je uslo u legendu..posebno medju 'starijom' generacijom ovako nesto danas kod 'mladje' generacije bi slabo proslo,budimo realni
ali veci broj njih zna najpopularniju koja je jednako dobra
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Tema posta:Re: Jugo 45 | Poslato: 13 Jan 2014, 01:02
*
klinci se razbijaju od spidova i samo piju vodu po klubovima i skacu uz munje lasere i ogromnu buku. od dvadeset i neke godine pocinju da slusaju pravu muziku. mnogo agresije i buke a ni "m" od muzike. Danas guraju na silu pevacice po nekim emisijama, festivalima, takmicenjima, sve je komercijala. kad cujem ovako nesto starije i kvalitetno, jbt cudim se da danas niko ne moze da napravi pravu pesmu i da je dobro otpeva. Jos je samo Parni Valjak ostao. Od njih ocekujem nesto dobro.
Tema posta:Re: Jugo 45 | Poslato: 13 Jan 2014, 01:09
*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
pa modernizacija i tehnologija su upravo i doveli do toga..ne moraju svi skupa biti na istom mjestu ali mogu da snime i album i spot,WTF ..pucketanje gramofona,zvuk undergrand klubova tog vremena se cuje dok slusas ovo...a danas je sve tehnologija..i ona se vise cijeni Ima i danas dobre muzike i ljudi koji taj napredak koriste na dobar nacin,ali je vise sranja slazem se. a munje laseri gromovi i spidovi su me nasmijali ..kakav opis hahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Tema posta:Re: Jugo 45 | Poslato: 13 Jan 2014, 01:13
*
ja samo dobro pijan mogu da podnesem izlazak u te klubove. i onda mi bude muka od tih munja i lasera, sve se trese, kad izadjem ujutru odatle ne znam gde sam parkirao auto
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 24 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu