|
Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Senčica nam simpatizira Trilu, Trileta, Trilivoja kako li se već ta čudnovata riječ deklinira
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Predlazem da LaYa i Zlobni opet napisu novine prvo izdanje u novoj godini, cini mi se:)) Nek iznad ,kao novine se zovu http://WWW.JUGOSLAVIJA.CO.RS.PRC Na naslovnoj strani nek bude Senka podignutom rukom, u jednoj ruci drzi belu zastavu... Sa strane kao i uvek ono sto stavljate,slicno tako nesto mali podnaslovi (JE L " SE OVO PISE ZAJEDNO?) npr ORAO PAO...(tekst o senci i borbi za opstanak) Iskrijada i trilijada (o iskri i triletu,ko je vise kafa skuvao, a ko popio,kao i rakija) Beli andjeo (tekst o Pittu i sestrici koja ga digla ) Mislim,dala mu volju da se brze oporavi i napokon ode kuci iz banje TopionicePredlog za GRB Da Zlobni napravi grb naseg foruma:)) Recimo.....krug pa znas unutra jos jedan kkrug pa u njemu jos jedan krug,jos jedan krug, tako da bude od duginih boja...ne znam je l me razumete./...kao kad hemijskom crvenom nacrtas krug,pa uzmes plavu unutra okruzis.itd... ali ne skroz do kraja tako da ostane ipak veci krug , kako mozes da stavis jednu ajkulu koja je jakooooooooooooo zinula , i krenula da proguta brod a na tom brodu puno ljudi ,i tako napisat nickove foirumasa ahaha E to je grb!!!!Predlog za HIMNU Tekst: Vucica da napise Muzika: Zlobni Izvodjac(ako se strucno zove onajs to ce otpevat, a ako ne oprostite na odvali) Casual Prateci vokal: Molena Ta himna je singl foruma hahaha Singl, znaci nasa prva ploca Ilustrator *je l" se tako zove osoba koja iscrtava korice neke knjige, ili cd-a kako slika neka da stoji E to ce da bude LaYa. Verujem da ce biti upadljiva, da privuce kupce i izgledom:))A neko treba napisat istoriju, istoriju pisu pobednici putesestvije forumasa pise Trile Opet LaYa, da ubacuje slike, uz tu pricu.....mozda bi mogla Picardove isfugirane plocice (cisto da i on ima udela u nekom zadatku-da pozira) Pitt daje kritiku ,lupa pecatFINITO sorry sto se Rakelishem rakelisanje- nov izraz nastao na forumu, opisuje dug tekst, a nista se njima ne kaze tj kaze se, al sve to moze stati u 4-5 recenica... Naziv dobio po nasoj dragoj ,simpaticnoj forumasici Rakel-Juliji:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Govorite brzo
Mis uz pusku, mis niz pusku,mis uz pusku mis niz pusku
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ne slažem se, ma nema teorije, zna se ko pise tekstove, pa ja Ili ja pisem tu istoriju ili nece niko finito
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahaha Dobro, mozes i ti bre, svejedno....samo nek bude interesantno,smijesno:))
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jesteee, pa pisala sam milion puta da su novine super, ne valja vas mnogo hvaliti,pokvaricete se:))
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Dobro, onda nek se svako baca na svoj posao:)) Rok:7 dana:))
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 45 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|