|
Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
s tobom sve komplikovano kažem ja GiGi, bolje joj sa mnom, ja sam simplex 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Eto... pomogao si mi da pronađem način za ubijanje dosade... ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
GiGi ne voli grubijane yes, još jedan poen
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Deja vu... ![[raz_020.gif] [raz_020.gif]](./images/smilies/raz_020.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Picard je napisao: GiGi ne voli grubijane yes, još jedan poen A koja ih voli? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
FORUMAS:
najduhovitiji... Bred,Mad najdosadniji. Mojne najkreativniji... Mini fini,Laya sa najlepsim nikom.. Emanuela sa najruznijim nikom...mmm,oluja,boss najbrzi prsti...Iskra,Naopaki najsporiji... casual,ja svadjalica.. Ja najveci folirant..Senka najiskreniji... Mo,ja sve sasujemo najmudriji... Boss najnaivniji..Hm,Gigi,ja ponekad najvise koristi smajlice.. Iskra sto se svuda tiska najromanticniji... Nikita,Gigi,Laya najodaniji...... Izumrela vrsta sa najvise klonova.. Ne znam najradoznaliji.. ulizica... najlepsi(videli uzivo-slika).. Necu da ti kazemnajlepsi odabir avatara..Vuki,IskraII najpopularniji forumas i forumasica (generalno ne vas stav) Senka najomrazeniji fourmas i forumasica (generalno ne vas stav) dobar smisao za humor Bred,mad los smisao za humor Mojne ne prica nista o sebi Boss prica puno o sebi Mol s njim/njom bi voljeli zaglaviti u liftu ZZ, s njim/njom bi se voljeli sresti u sauni Gigi lako se naljuti Laya,Senka,Vuki.... drzak/drska ( i zensko i musko) Tw voljeli bi postati prijatelj u reali sa: Koja,Zex,Megi,Gigi... voljeli bi ostvariti intimni kontakt sa:Nije se jos registrovao najveci diplomata:Astra,Vuki intrigantan: vama najdrazi forumas:Zz,Koja,Boss... za koga imate osjecaj da je lijep ciju sliku nemate:Arhivirana Just i Gigi ko vas najvise nervira i cime: sta mislite ko ima najvise love:Ne razmisljam o tome sta misliti ko ima puno informacija 'u sebi'(nacitan) :Mad,Zex koga ne razumijete u postovima:Brutiska ponekad kad krene ovoono ko vam je jasan 'k'o dan':Svi ko vam je 'mutan ko noc' : iz kje 'mire tri vraga vire' :Niki,Iskra... s kim bi voljeli zaigrati 'saha' :, IIINajviše vremena na forumu:Senka Najmanje vremena na forumu:Koja Često '' viri '':Oni sto se cekaju Ne '' viri '' uopšte: Žensko sa muškim nickom ( ovaj ili drugi forumi ): Muško sa ženskim nickom ( ovaj ili drugi forumi ): Glavna tračara: Uobražen/a:Niko Ko vas je baš, baš iznervirao i zašto: Spletkaroš ( m, ž ):Presvukli se Ko će sve popuniti:Glupo pitanje Ko će preskočiti bar 3 pitanja:takodje Ko važi za damu u RL:Ona koja ne psuje Ko važi za slobodniju gospodičnu: Ko je dingospo: Ko je žigolo: Ko čita kao bukvar ostale forumaše:Boss Ko je inteligentan ( m, ž ): Svi Ko leže i budi se sa sujetom: Ko visoko leti: Ko je sa obe noge na zemlji: Ko forume shvata previše ozbiljno: Ko se samo dobro zeza: Ko ima najlepši glas od naših '' pevačica '' :[/quote]
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ovo,bi,trebalo,ponovo,popuniti....sve,se,promjenilo
a,ne,bi,bilo,lose,ni,nova,pitanja,smisliti
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Najdosadniji forumas: Trile
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
najbolja u svemu i svacemu -Megi
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Trile ne budi bezobrazan da ne bih zvala senku da te brise
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 82 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|