Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Preslatka je ! Leave the poor girl alone ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
za zlobnog:) mozda te pozove da sviras gitaru Može da pomera usne: Silikonska kraljica Sanja Jojić ulazi u estradne vodeSanja Jojić odlučila je, izgleda, da pokaže da su joj usne uprkos implantatima i te kako pokretne pa će tako uskoro snimiti i pesmu. 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
 jooj mace slatke
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Izgubio bitku: Umro dječak koji je htio upoznati Ibrahimovića
Hajrudin (8) je bolovao od leukemije. Njegova je priča dospjela u medije nakon što je dječak poželio upoznati nogometaša Zlatana Ibrahimovića. Želja mu se nije ostvarila
Maleni Hajrudin Kamenjaš iz Vareša u BiH izgubio je bitku za život. Njegova sestra je na Facebooku u nedjelju napisala:
"Da vam kažem dragi moji da nam Bubi ode na vječni počinak... Ljubavi moja, dati Allah da svaki džennet. Zauvijek si s nama".
Hajrudin (8) je bolovao od leukemije. S bolešću se borio šest godina, a transplantacije koštane srži nisu uspjele. Njegova je priča dospjela u medije nakon što je dječak poželio upoznati nogometaša Zlatana Ibrahimovića. Ta mu se želja nije ostvarila jer Ibrahimović nije imao vremena za susret s dječakom već mu je poslao dres i snimio video u kojem se ispričao što mu ne može doći u posjet. Bolje da ne kažem što mislim o Ibrahimoviću...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
i rece mi Drugarica,bilo ovo na hrvatskim vestima, i kako su sad oni ovo najavili Dolazak Gospodina....... (Koga -cega) Najmlađi evropski šef diplomatije Sebastijan Kurc: Bebi ministar bez fakulteta
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
znaci objavili su dolazak K u r c a
Poslednji put menjao Trile dana 26 Dec 2013, 12:48, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mozda su mu i rekli sta mu znaci prezime ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
on je organ uprave i samouprave sad, bas ga briga
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Hahaaa...koji lik...ebeš fakultet,važno je članstvo u stranci... Nemrem bilivit,što bi rekao Pitt...zar se I u Austriji ovo moglo desiti... ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
Trile
|
|

rang

|
kako da nije i oni K urca za trku imaju
|
|