Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 01:28

Autoru Poruka
Dade
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 13 Sep 2012, 14:42
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 29 Avg 2012, 20:36

Ovo je najbolje odevena žena na svetu

Magazin "People" proglasio je glumicu Gvinet Paltrou za najbolje obučenu ženu na svetu u 2012. godini.

Slika

Paltrou (39) se našla na vrhu liste zahvaljujući svom jednostavnom i elegantnom stilu, a lista je sastavljena na osnovu glasova 42 miliona čitalaca, urednika popularnog tabloida i modnih blogera.

Dok je Paltrou osvojila titulu najbolje obučene žene, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton proglašena je za ženu sa najboljim klasičnim stilom odevanja.

Glumica Ema Stoun (23) izabrana je za osobu koja ima najbolji stil na crvenom tepihu, dok se Rijana može pohvaliti izborom za nekoga ko je imao najviše rizika u svojim modnim izborima.

Glumice Džesika Alba najbolje izgleda u džinsu, Dženifer Lorens je najbolje poznata dama mlađa od 25 godina, dok je Riz Viterspun najbolje obučena trudnica.

Među najbolje obučenim muškarcima ove godine su zvezda "Spajdermena" Endru Garfild, zatim slede glumci Bred Pit, Kolin Firt, Robert Patinson, Kris i Lijam Hemsvort i reper Jay Z.

Pored liste najbolje odevenih, ''People'' je izabrao i najgore, a prvo mesto dele pevačica Fergi zbog mrežaste narandžaste haljine koju je nosila na dodeli Gremi nagrada i Sara Džesika Parker koja se na jednom prijemu pojavila u haljini sa ogromnim šarenim cvetovima.

(MONDO)

Vrh
Dade
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 14 Sep 2012, 18:22
Korisnikov avatar
rang
rang

P. Kruz: Majčinstvo me je promenilo

Popularna glumica Penelope Kruz rekla je da su joj majčinstvo i sin Leonard promenili život i nju kao osobu.

Slika

Glumica, koja je u braku sa kolegom Havijerom Bardemom je rekla da je majčinstvo za nju ''revolucionarno'' i da se promenila od prve sekunde od kada je njen sin rođen.

''Od prve sekunde osećaš veoma mnogo ljubavi. To je revolucionarno iskustvo'', rekla je 38-godišnja glumica za ''Dejli miror''.

Kruzova je rekla da nikada neće pristati da proda fotografije svog sina nekom listu - što je praksa koju sprovode brojne poznate majke - jer su ona i Bardem potpuno odlučni da zaštite njegovu privatnost.

''Ja sam 100% protiv toga. Deca nisu torbe. Želim da moj sin i moja deca, ako ih još budem imala, odrastaju što anonimnije je moguće'', objasnila je španska glumica, dodavši da to što su ona i Bardem odlučili da se bave javnim poslom, ne daje nikome za pravo da zalazi u njihovu privatnost.

Bardem i Kruzova venčali su se 2010. godine, a glumica se ranije zabavljala sa Tomom Kruzom i Metjuom Mekonahijem.

B92

Vrh
Dade
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 15 Sep 2012, 13:00
Korisnikov avatar
rang
rang

Tom Kruz se smuvao sa Kameron Dijaz?

Prijateljstvo Toma Kruza (50) i Kameron Dijaz (40), koje je počelo na snimanju zajedničkog filma "Noć i dan" pre dve godine, preraslo je u romansu, tvrdi anonimni izvor blizak glumcu.

Slika

Upravo je Kameron bila ta koja je tešila Kruza posle razvoda od Kejti Holms (33).
Navodno su se njih dvoje zbližili na njenom rođendanskom slavlju 30. avgusta, koje je održano u Londonu.

"Tom i Kameron su oduvek imali posebnu vezu. Ona nikad nije skrivala da je Kruz za nju divan muškarac“, rekao je anonimni izvor.

Vesti online

Vrh
Dade
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 16 Sep 2012, 13:05
Korisnikov avatar
rang
rang

Riz Viterspun očekuje sina

Slika

Holivudska glumica je u poodmakloj trudnoći, a kako spekulišu američki mediji, doneće na svet dečaka.

Riz je prošlog meseca zbog lakših komplikacija u trudnoći završila u bolnici, zbog čega je njen drugi muž Džim Tot bio veoma zabrinut, ali sudeći po novim fotografijama, sada se oseća veoma dobro.

– Oboje su presrećni što će dobiti sina, naročito Džim kome je to prvo dete. Van sebe je od sreće – tvrdi neimenovani izvor.

Inače, glumica iz prvog baka sa Rajanom Filipom ima trinaestogodišnju ćerku Avu i devetogodišnjeg sina Dikona.

Story

Vrh
Dade
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 18 Sep 2012, 13:19
Korisnikov avatar
rang
rang

Ben Aflek: Žao mi je što sam bio sa Dženifer

Gumac Ben Aflek (40) u poslednje vreme često se žali, jer je bio u vezi s Dženifer Lopez (43).

Slika

On je okrivio Lopezovu da je ona zaslužna što mu je 2003. godine sve išlo loše.

"Bili smo u nekvalitetnoj vezi. Radio sam na lošim filmovima, a zbog njene popularnosti sam non stop bio po tabloidima", rekao je Aflek.

Aflek i Lopezova su počeli da se viđaju 2002.godine, da bi se dve godine kasnije rastali.

Zajedno su snimili romantičnu komediju "Gigli", a on se pojavio u njenom spotu za singl "Jenny From The Block".

"Odmah sam dobio etiketu "onaj što je sa Dženifer Lopez". Niko nije voleo moje filmove i svi su me doživljavali kao egoistu", žali se glumac.

Ben Aflek je sada u braku s kolegicom Dženifer Garner s kojom ima troje dece.

(MONDO)

Vrh
Dade
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 18 Sep 2012, 13:20
Korisnikov avatar
rang
rang

Pomirili se vampiri!

Robert Patinson je ipak rešio da oprosti prevaru Kristen Stjuart i da joj pruži drugu šansu.

Slika

Kako strani mediji pišu, ovaj slavni par je dugo razgovarao i došao do zaključka da ovako više ne ide i da ne mogu da žive jedno bez drugog.

Pošto su se u julu mesecu pojavile fotografije Kirsten kako se ljubi sa rediteljem Rupertom Sandersom, ona je rešila da prekine vezu sa Patisonom.

Na kraju se ispostavilo da je u pitanju bila “mala” kriza i Kirstenina nepromišljenost.

Robert je rešio da oprosti prevaru i da poveruje Stjuartovoj da se tako nešto više nikad neće ponoviti.

Par bi se trebalo da se zajedno pojavi na premijeri filma "Twilight: Breaking Dawn - Part 2" u novembru, a u medijima se proširila priča da je čitava afera Stjuart-Sanders izrežirana kako bi se podigla gledanost poslednjeg nastavka sage "Sumrak".

(MONDO)

Vrh
Dade
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 18 Sep 2012, 13:58
Korisnikov avatar
rang
rang

Rupert Everet: Ništa gore od gej roditelja

Bio je jedan od prvih osoba koje su počele da se zalažu za prava gej osoba kada je pre skoro dve decenije javno priznao svoje seksualno opredeljenje. Međutim, čini se da se svojom poslednjom izjavom Rupert Everet našao na udaru gej populacije.

Slika

Pedesettrogodišnji glumac je nedavno izjavio: „Ne mogu da zamislim ništa gore od toga da dete odgajaju dva gej oca. Iako se mnogi ne slažu sa ovim, to je moje mišljenje, ne govorim u ime bilo koje zajednice. Zapravo, ne osećam se kao da sam deo bilo koje zajednice sem čovečanstva. Već imamo previše dece na planeti tako da nije pametno uvećavati taj broj“.

Everetova izjava najverovatno će uvrediti brojne slavne gej tate poput Eltona Džona i njegovog partnera Dejvida Furniša.

„Rupert bi trebao da izlazi malo češće kako bi se uverio u prave činjenice. Nema dokaza da deca gej roditelja pate zbog načina na koji odrastaju“, izjavio je Ben Sumerskil iz organizacije za prava gej populacije Stonewall.

B92

Vrh
Dade
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 18 Sep 2012, 14:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Rodžer Mur je "veći" 007 od Bonda

"Imao sam seks sa više žena nego agent 007," izjavio je 84-godišnji glumac Rodžer Mur, ali i priznao da je izgubio računicu sa koliko je tačno žena bio intiman...

Slika
Samo za tvoje oči

Zaboravite onu frazu "Bond, Džejms Bond". Od sada mantra može da bude: "Mur... Rodžer Mur".

84-godišnji glumac tvrdi da je prosto "hipnotisao" dame, i da ih je u postelju odvlačio čak i više od slatkorečivog špijuna koga je glumio.

"Uvek sam bio omiljen kod žena. Tokom godina uživao sam u baš lepim partnerkama," rekao je Ser Rodžer, koji se ženio četiri puta. "Ne mogu da vam kažem tačan broj, pošto sam džentlmen... A i još bitnije je da sam jednostavno izgubio računicu."

Ser Rodžer Mur igrao je ulogu Džejmsa Bonda tokom 12 godina i to u sedam filmova, uključujući i "Špijuna koji me je voleo" i "Čoveka sa zlatnim pištoljem".

Slika
Špijun koji me je voleo

U 22 Džejms Bond filma, koliko je snimljeno do danas, agent 007 imao je 51. ljubavnicu, a od tog broja – njih 16 nije imalo srećnu sudbinu. Najnesrećnija je bila Džil Masterton, koja je u "Goldfingeru", umrla prelivena zlatnom bojom.

Mur je rekao da su ga mnoge žene mešale sa likovima Bonda ili Sajmona Templara "Sveca". "Bio sam isti na ekranu i van njega. Ja se nikada ne menjam. Ja sam samo ja. Igrao sam samog sebe i mislim da ih je to prosto hipnotisalo. Kada ste filmska zvezda - to čudno utiče na ljude. Svi su jako dobri prema vama, ali ponašaju se baš čudno..."

"Previše sam dobro izgledao da bih igrao negativca. Morao sam da budem heroj, jer sam tako izgledao. Ali, u suštini - ja sam kukavica i nisam ni prineti Džejmsu Bondu."

B92

Vrh
Dade
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 19 Sep 2012, 20:25
Korisnikov avatar
rang
rang

Da li znate pravo ime Čaka Norisa?

Svi dobro znamo da su umetnička imena slavnih osoba retko kad njihova prava imena. Šta mislite koje se slavne osobe nisu proslavile imenima koja su im dali roditelji?

Slika

Svi mi želimo da budemo jedinstveni, drugačiji i upečatljivi. Ali neki su u tome otišli toliko daleko da su menjali imena i prilagođavali ih potrebama tržišta i sveta slavnih. Nekim planetarno popularnim javnim osobama, za koje ste mislili da ih poznajete – zapravo ne znate ni pravo ime.

Ne znamo da li je Čaka Norisa bilo sramota svog pravog imena Karlos Rej, pa je odlučio da ga promeni, ali znamo da nije jedini...

Tako je problematični Čarli Šin zapravo – Karlos Irvin Estevez (izgleda da ni njemu nije odgovaralo 'Karlos'), Antonio Banderas – Hoze Antonio Dominguez Bandera, popularni Bruse Li – Lee Juen Kam, a Bono Voks – Pol Hevson.

Dženifer Aniston zapravo se zove Dženifer Lin Anastasakis, a Keti Peri – Ketrin Elizabet Hadson. Da li ste znali da čak ni imena Tine Tarner i Vupi Goldberg – nisu prava? Naime, Tina je Eni Me Bulok, a Vupi se zapravo zove Kerin Džonson.

Ovaj trend star je koliko i sam šoubiznis, a izgleda da je obuhvatio i velike ikone poput Eksla Rouza, Boba Dilana i Fredija Merkjurija, kao i političare poput Bila Klintona.

Ukoliko vas zanima ko je Isur Danielovitć, Viki Lin Hogan ili Redžinald Kenet Dvajt, popis pravih imena slavnih možete da pogledate na stranici Babynames.com.

B92

Vrh
Dade
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 19 Sep 2012, 20:51
Korisnikov avatar
rang
rang

Lindzi Lohan udarila pešaka, pa pobegla

Glumica Lindzi Lohan uhapšena je danas nakon što je svojim autom udarila pešaka, pa pobegla sa mesta nesreće.

Slika

Policija je brzo odreagovala i glumicu odvela u stanicu.

Problematična Lindzi je jutros u Njujorku u blizini Drim hotela, autom naletela na nepoznatog muškarca koji je tom prilikom zadobio povredu kolena.

Ona je pokušavala da uparkira automobil, ali nije primetila da je blizu pešak.

Suvozač je odmah izašao da proveri da li ima ošećenja na automobilu, pa su potom oboje ušli u hotel na zabavu.

Nesrećni pešak je odmah pozvao policuju, koja je posla pola sata uhapsila glumicu i koja je posle saslušanja puštena kući bez plaćanja kaucije.

Incident je okarakterisan kao nedozvoljeno napuštanje mesta nesreće, dok je povređeni pešak ipak odveden na lekarski pregled na kome je ustanovljeno da nije zadobio teže povrede.

Lindzi je trenutno na uslovnoj slobodi zbog krađe u zlatarskoj radnji i zbog ove saobraćajne nezgode mogla bi da dobije nekoliko dana zatvora.

(MONDO)

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu