Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 17:30


Autoru Poruka
Sky
Post  Tema posta: Re: Numerološki dnevni horoskop  |  Poslato: 20 Dec 2013, 09:41
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2013, 11:46
Postovi: 259

OffLine
AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ


JEDINICA

18.12.2013.
Pluton vladalac Devetke i Sunce vladalac vašeg znaka danas podstiču vaše ambicije. Ako vam se javi neka Petica, moraćete da se potrudite da ostavite povoljan utisak i to će vam poći za rukom ako imate bar dva parna broja u datumu rođenja. Moguć je susret na putu ili poziv od nekog koga ste upoznali na nekom putu. Veza sa jednom Dvojkom može biti prilično stresna nemojte joj se suprotstavljati. Trebalo bi da pokažete više razumevanja prema Sedmici koja vam je lojalna.

19.12.2013.
Današnjom numerološkom kombinacijom dominira snaga Sunca zbog čega ćete morati da pokažete dobru volju da u komunikaciji, ma s kim i ma o čemu da se radi, tj. vodi razgovor, budete taktični. U protivnom, sledi žustra rasprava koja se neće završiti povoljno po vas, možete biti oštro kritikovani zbog nečega što ćete reći. Vi ste toliko dominantni da mnogi mogu pomisliti da ste neprijatni a to nije ono što vam je potrebno, naprotiv. Ostavite utisak osobe koja pokazuje spremnost za saradnju.

20.12.2013.
Dvojka deluje na vas deluje podsticajno, naročito ako je za vaš posao potrebna kreativnost.Što pre obavite razgovor sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da se finansijski stabilizujete ili da preko nekog novog posla učinite sve što je u vašoj moći da biste ostvarili dobru zaradu. Potrebni su vam pouzdani, dugogodišnji saradnici, iskusniji od vas.


DVOJKA

18.12.2013.
Inostranstvo donosi nove mogućnosti. Ne bi trebalo da propustite šansu koja vam se nudi u vezi sa poslom. Želite da upoznate neku Trojku ili Devetku koje vole da putuju.Ostajete dosledni sebi u vezi sa nečim što vam je veoma bitno, posebno kada je u pitanju vaša finansijska situacija. Dobro se osećaet u društvu Dvojke ili neke Osmice koja vas je fascinirala.Budite spremni da se pomirite sa jednom Sedmicom.

19.12.2013.
Snaga Marsa i Meseca deluje na vas iritantno što damama Sedmicama može imponovati jer ako se radi o ljubavi, bićete više nego popularni i rado viđeni u svakom društvu. Ako se rati o poslu, mogući su poveći dobici na koje niste računali kao na nešto sigurno ali ste se ipak podsvesno nadali da je mogće da do toga dođe. Veoma čudan dan za one koji ne vole rasprave ili strepe od nekih neočekivanih događaja. Može se dogoditi i nešto lepo, npr. neočekivani poziv za posao, za učestovanje ne nekom projektu na koji niste računali.

20.12.2013.
Danas posebno je jak vaš broj i energija Meseca.Vi čekate da vam se javi neko na koga inače niste ozbiljno računali ali ste se potajno nadali da bi mogao da vam bude desna ruka u poslu. Neće vas izneveriti druga Jedinica, neka Dvojka čak i ako se ne slaže sa vama po mnogim pitanjima već će vam pomoći da rešite dilemu ili problem.Sa Sedmicom niste načisto kakav odnos da uspostavite.


TROJKA

18.12.2013.
Pokušajte da budete efikasniji ili da budete bolje organizovani jer vam situacija pomalo izmiče iz ruku, naročito ako ste dama Trojka i prioritet dajete partneru i njegovim poslovima. Veoma vam je važna finansijska sigurnost i danas ćete posvetiti vreme pronalaženju rešenja za vaše poslovne planove. Ne bi trebalo da se previše opterećujete problemima koji vas se ne dotiču. Ako želite da se sretnete sa Jedinicom, dobićete priliku da započnete vezu.

19.12.2013.
Snaga vašeg broja kao i Sunca i Saturna obe planete ambicije deluju na vas možda prejako pa ćete imati potrebu da se eksponirate u društvu više nego inače.Može se dogoditi da ne poverujete u ono što čujete a što vam u svakom slučaju ide u prilog.Verujete u mogućnost da vaš talenat dođe do izažaja.Danas bi trebalo da budete direktni i da se potrudite da na svaki način svoj talenat iskažete tako da oni koji odlučuju o vama shvate šta im poručujete.

20.12.2013.
Verujete da je sve do vas,i kako se postavite i kako plasirate ideju i da ćete moći da ubedite one sa kojima želite da radite da bi trebalo da vas poslušaju. Moguć je posao u okviru trgovine, marketinga ili medija. Moguć uspeh u radu sa strancima, naročito ako imate podršku iz doma, neke Četvorke ili Devetke. Smatrate da vas svi bez razloga kritikuju ali vi ste prilično hiroviti i nezadovoljni.


ČETVORKA

18.12.2013.
Pokušavate da saznate na čemu ste kada je u pitanju saradnja sa Dvojkom ili Peticom. Imate nekoliko ideja kako da rešite problem koji vi i ne osećate kao veoma ozbiljan, naročito ako ste mladi, koliko vam drugi prebacuju da niste uradili ono što se od vas očekivalo. Nekome je stalo da vas nagovori da uđete u zajendički projekat ali vi ne želite da otvarate karte ni pred kim niti da pričate o svojim planovima.

19.12.2013.
Verujete da ćete moći da uz pomoć Jedinice i Osmice završite neki važan posao ili da postignete dogovor koji vam nije izgledao moguć.Osoba na vlasti ili neko veoma uticajan, oličen u snazi Sunca i Jupitera koji deluju na Pluton koji vas kao vladalac vašeg znaka čini uzdržanim,uspeće da vas nagovore na nešto što vam ide u prilog.Snaga Sunca do te mere dominira da možete postići mnogo vie na svim poljima nego što očekujete. Verujete u dobronamernost jedne Petice

20.12.2013.
Ne dozvoljavate sebi da vas bilo ko pokoleba u poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju a još više zaradu. Rešeni ste da se postavite krajnje fer prema onima koji su vas izneverili ali ćete ipak pokušati da izbegnete njihovo društvo što je moguće više.Danas na vas utiču Jedinice i Dvojke ali i jedna Petica. Želite da date na znanje da niste konvencionalni i da se na vas može računati i kada se to niko ne nada.


PETICA

18.12.2013.
Danas su vam potrebni čelični živci da biste mogli da se uključite u nove poslove, jer verovatno nista zavrišili ni približno sve ono što ste planirali. Dobićete priliku da se sretnete sa Sedmicom možete voditi korisne razgovore ali nemojte potezati pitanja koja se odnose na poslovne problem jedne Trojke naročito ako mislite da nešto nije u redu u toj sferi. Želite da dobijete priliku da se sretnete sa Trojkom o kojoj ste slušali mnogo toga lepog.

19.12.2013.
Osećate se sigurnim kada je u pitnanju lojalnost jedne Šestice ili Jedinice i na osnovu toga gradite neke svoje ideje koje ima ko da podrži. Ne bi trebalo da se previše opterećujete događajima iz prošlosti. Pokušajte da se uključite u neki projekat koji će vam predložiti jedna Dvojka. Dobićete poziv za važan sastanak.Ako u ljubavi imate potrebu da budete dominantni, bićete svesni da se to može okrenuti i protiv vas, tako da nemojte insistirati nečemu što vam ne donosi „poene“ u očima osobe koja vam je draga.

20.12.2013.
Imate veliko poverenje u one sa kojima dugo već radite ili sa kojima ste započeli zajedničku saradnju prošlog proleća. Mnogo Jedinica i Dvojki donosi mogućnost uvećanja prihoda preko posla koji ne deluje tako glamurozno ali vi ćete najverovatnije prihvatiti. Ako radite u velikom timu ili ima viže žena u vašoj firmi, ma kog pola da ste morate da se postavie „muški“ i da uzmete stvar u svoje ruke, jer to niko drugi neće uraditi.


ŠESTICA

18.12.2013.
Današnjom numerološkom kombinacijom dominiraju Sunce i Uran tek diskretno tako da nema velikog uticaja. To na predstavnike vašeg broja može delovati pomalo deprmirajuće jer nemaju dovoljno mogućnosti da se aktiviraju u okviru svih delatnosti koje ih privlače. Moguć je susret sa Devetkom koja vam je nešto obećala, to će i održati. Trebalo bi da igrate igre na sreću, možee se nadti nekom dobtiku.

19.12.2013.
Nekome je veoma stalo do vas i verovatno ćete želeti da se što pre vidite. Ako ste u vezi sa Trojkom, moguć je razgovor o novcu i zajedničkom putu u inostranstvo. Ne bi trebalo da se previše zadužujete ili da pravite planove u oblacima. Bićete spremni da se adaptirate na nove okolnosti na poslu, moguće na nove obaveze.Snaga Urana donosi ekscentričnost, slavu, moć, ljubavi najverovatnije novac. Verujete da se dopadate nekom ko ima u vas poverenja kao saradnika i kolegu a vi želite da vas doživi i na drugačiji način.

20.12.2013.
Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana jer se trudite da ostavite dobar utisak i to činite na pravi način.Neko je u stanju da prepozna vaše vrednosti i spreman je da učini neki ustupak. Sa Osmicom teško izlazite nakraj a sa Sedmicom morate da se ubeđujete oko običnih sitnica.Ipak, imponuje vam kreativnost Sedmice koja kod vas podstiče takođe želju da se oprobate u nekim novim poslovima.


SEDMICA

18.12.2013.
Neko mlad i prilično neodgovoran može zatražiti od vas savet ali ga se neće pridržaati. Sebe smatrate veoma savesnim i vrednim ali drugi to ne misle. Ne brinte se previše, situacija će se srediti sama od sebe,moguće da će vam se naći pri ruci jedna Četvorka koja vas dobro poznaje ukoliko dođe do bilo kakve rasprave u domu.Moguć je susret sa nekim ko je veoma romantičan i pokazuje koliko vam je privržen.

19.12.2013.
Trudite se da nađete najbolji način kako da se pomirite sa nekim ko vam je inače veoma drag i sa kim biste mogli da se u skorije vreme sretnete. Ako budete previše kalkulisali ili se dvoumili. snaga Sunca i Urana preko dominacije današnjih brojeva, Jedinice i Devetke može delovati negativno na vas. Jedinice i Šestica u današnjoj numerološkoj kombinaciji deluju na vas intrigantno. Bićete raposloženi da se sretnete sa Trojkom ili Devetkom.

20.12.2013.
Ovo bi mogao biti za vas veoma stresan dan ako niste u stanju da tolerišete egzaltirano ponašanje saradnika koje vam u stvari ide na nerve. Trudite se da niko ne primeti da vam nije baš jednostavno da se odlučite za posao sa strancima i da želite da se priviknete na neku novu situaciju koja vam ne odgovara.Ovo je jedan od onih dana kada ste neprepoznatljivi i kada želite da se maksimalno posveite planiranju novih poslova da biste uvećali zaradu.

OSMICA

18.12.2013.
Dobijate poziv od nekog iz inostranstva. BićeTe raspoloženi da odete tamo gde vas zovu i lepo ćete se provesti u društvu osoba koje dugo niste videli.Dobićete ponudu od nekog ko je izuzetno atraktivan ali možda ne i slobodan. To vas može pomalo izbaciti iz takta jer ne volite da se bilo ko poigrava vašim strpljenjem. Moguća je romansa sa nekim koga ćete neočekivano sresti posle mnogo vremena. Ne odustajete od svojih planova kada je u pitanju jedna Osmica.

19.12.2013.
Verujete u mogućnost završetka posla, posebno kada se radi o strancima ili o poslu koji radite duže od godinu dana. Nalazite sa pred važnim odlukama i ako imate ikakve veze sa advokatima, parnicama, nasledstvom, moći ćete da se dogovorite posredstvom nekog ko vam je inače veoma naklonjen.Moguća veza sa Trojkom.Dobro pazite šta kome pričate, posebno osobama koje su na nekom visokom položaju, mogli biste sebi napraviti veliki problem jer možete izazvati čitav sled događaja koji nećete moći da kontrolišete.

20.12.2013.
Verujete da vam može pomoći jedna Dvojka u vezi sa novim poslom koji želite da započnete i od koga očekujete dobru zaradu.Ako budete dovoljno ubedljivi uspeće vam da se dogovorite i sa Jedinicom i Devetkom oko podele dužnosti mada ako se radi o damama koje često putuju, nećete lako moći da ih ubedite u ono što želite. Ovo bi mogao biti jedan napornijih dana po mnogim pitanjima, naročito u vezi sa novcem.

DEVETKA

18.12.2013.
Verujete da možete da se dopadnete nekom ko je dugo vremena proveo u inostranstvu ili ko zbog posla često putuje. Ne bi trebalo da se okupirate poslovima koji vas ne interesuju čak i ako vam ponude dobar honorar jer vam to ne bi dugo potrajalo. Pianja koja se odnose na nekretnine ne raspravljate sa neparnim brojevima i nemojte danas praviti nikakvu finansijsku transakciju koja se odnosi na nekretnine.

19.12.2013.
Snaga Šestice i Jedinice deluje na vas prilično razdražujuće. Vaš ego je izrazito naglašene jer je neko uspeo da vam učini po volji, ili da vam se dopadne. Ako se radi o nekom ko ima dominantnu Devetku u svom horoskopu bićete spremni da se upustite u vezu ne razmišljajući mnogo o tome da li je osoba slobodan ili ne. Nekome je stalo da se sa vama pomiri.Potrebno je da danas budete maksimalno taktični u svemu i da ne otvarate karte ni pred kim, čak ni pred vama veoma bliskim osobama i rođacima.

20.12.2013.
Osećate se dobro u društvu osoba koje imaju razumevanja za vas i koje se trude da vam pomognu da što pre rešite jedan važan probleme. Moguć je sastanak sa nekim ko će vas angažovati za radu u nekoj velikoj privatnoj firmi. Nemojte donocisi odluke na prečac,pod uticajem Sedmice ili jedne Trojke. Trudite se da budete u semu prvi i da svima izađete u susret. Dobijate interesantnu informaciju o jednoj Dvojci.


Vrh
Sky
Post  Tema posta: Re: Numerološki dnevni horoskop  |  Poslato: 21 Dec 2013, 11:21
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2013, 11:46
Postovi: 259

OffLine
Numerološki horoskop za 21.12.2013.

1
21.12.2013.
Interesantan dan jer danas dominiraju energije Sunca ali i Meseca i Jupitera. Starija osoba iz porodce daće vam dobar savet na koji verovatno nećete odreagovati najbolje po vas. Nemojte bagatelisati ničiju pomoć, potrena vam je, naročito starije osobe žensko pola iz neposredne blizine ili vašeg okruženja. Reći će vam ono što je neophodno da čujete.

2
21.12.2013.
Veliku uticaj Sunca, Jupiter i Meseca može doneti vama novac, novu poslovnu ponudu ili prijatnu vest. Prilično ste nemarni prema svojim obavezama i nerealni optimista a ipak neko je spreman da vam izađe u susret jer shvata da ste u nekoj vrsti krize ili konfuzni. Dobićete priliku da se pomirite sa nekom drugom Dvojom. Mnogo Jedinica i Dvojki čini vas spremnim da rizikujete i na poslu i u ljubavi. Možete biti deo ljubavnog trougla.

3
21.12.2013.
Osećate se dobro u društvu onih koji podstiču vaše ne samo ambicije nego i želje i koji odobravaju svaki vaš plan ali samo ako imate jasno razrađenu koncepciju kako ćete ga sprovesti u delo. Trudite se da nađete način kako da ubedite jednu Devetku da vam pruži mogućnost da uz njenu pomoć vaši talenti dođu do izražaja. Trojka dominira današnjim danom ali na posredan način preko Jedinice i Dvojke.

4
21.12.2013.
Dominirate danas ali na neuobičajen način moguće negde u nekom većem društvu gde dolaze do izražaja vaše organizacione sposobnosti ali i konstruktivne ideje. Ne pokazujete svoje pravo lice nego se trudite da pokažete pred svima da možete da budete onakvi kako se to od vas očekuje, mnogo tolerantniji, prilagodljiviji i spremniji na svaku vrstu ustupka. Moguće da će vam se dopasti jedna Trojka koja često putuje ili je jedno vreme živela u inostranstvu.

5
21.12.2013.
Jedinice i Dvojke vas intrigiraju i vi ćete predložiti neki projekat sa mlađim saradnicima koji bi mogao da vam donese popularnost.Potreban vam je mir ali ga danas u svom domu nećete imati međutim bilo bi dobro da na najbolji način iskoristite trenutnu situaciju ili nečiju posetu i saznate ono što vas interesuje. Nekome je stalo da od vas sazna nešto, verovatno će mu to poći za rukom. Ako vam se dopada Dvojka, morate da sa njom taktizirate.

6
21.12.2013.
Ne spadate u nervozne brojeve ali danas neko može lako da vas iznervira i da vam da na znanje da morate da napravite ustupak. Ako ništa drugo moraćete da izdržite neku vrstu kritike na vaša račun. Dominacija Jedinice i Dvojke u današnjoj numerološkoj kombinaciji odgovara samo mladim damama kojima se dopada ambiciozan muškarac.Želite da vam se javi neko s kim možete dobro da se o svemu dogovorite. Trudite se da budete spremni ako vas neko pozove na izlazak.

7
21.12.2013.
Okupirani ste razmišljanjima o uvećanju prihoda ili o načinu na koji biste mogli da dođete do neke malo veće svote novca. Imate mnogo troškova i pokušavate da se izborite sa strahom od besparice ili od eventualnih troškova kojima biste mogli biti izloženi. Neko vas podržava i u finansijskom pogledu.Danšnji dan sa dominacijom Jedinica i Dvojki deluje na vas prilično iritantno i vi ćete biti u stanju da se posvađate oko bilo kakve sitnice.

8
21.12.2013.
Ostajete pri svom stavu iako bi to mnogi mogli okarakterisati kao svojeglavost vas to mnogo ne zanima. Ne dopuštate nikome da vam nameće svoju volju i vaš ponos je na prvom mestu čak i ako se okreće protiv vas. Imate jasno razrađen plan kako da dođete do cilja ali bez većih ustupaka. Jedna Dvojka pokušava da vas nagovori na nešto na šta nećete pristati.Ne ulazite u raspravu sa Trojkom koja vas može u svemu nadmudriti.

9
21.12.2013.
Osećate se pritisnutim od strane mnogih da pristanete na ono na šta niko ne bi. Kupujete vreme ili pokušavate da nešto uradite što drugi nisu uradili svojevremeno, možda se i vi kajete što ste propustitili svojevremeno šansu za ono što je sada teže sprvesti u delo. Neko vas pomalo nervira ali se trudite da date na znanje kako se osećate nego taktizirate.Dan je povoljan za mlade Devetke ali energije Jedinice i Dvojke su iritantne za one u zrelim godinama.

astrozenit


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Numerološki dnevni horoskop  |  Poslato: 22 Dec 2013, 13:30
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
numerološki horoskop za 22.12



JEDINICA

Nemate mnogo poverenja u Četvorku ili Sedmicu ili nekog ko vam daje prilično čudne predloge za koje niste sigurni da su za vas pravo rešenje. Potrebno je da se priviknete na neke nove uslove posla, naročito ako ste mladi ili na početku karijere.Potrebna vam je pomoć jedne Šestice.Mnogo Dvojki u datumu vam ne odgovaraju za bilo koji oblika nastavka saradnje sa jednom Dvojkom, Četvorkom ili Osmicom, naročito ako treba da napravite dogovor o novom poslu.

DVOJKA

Dominacija vašeg broja u današnjem datumu donosi velike promene raspoloženja. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim koga ne poznajete dobro. Očekujete poziv od Četvroke.Kontakti sa strancima mogu biti veoma stresni naročito posredstvom jedne Jedinice. Niste sigurni da li treba da se priviknete na način rada Osmice ili Dvojke ili da se uključite u posao sa Devetkom koja će vas u večernjim satima pozvati da vam da neki konkretan predlog za nov posao.

TROJKA

Dobro bi vam došla saradnja sa osobama koje su starije od vas, praktična duha koje se dobro razumeju u vrstu posla kojim želite da se bavite. Ako vam se jave Četvorka ili Šestica , bićete u prilici da sa njima napravite dogovor koji će vam relativno odgovarati. Finansijska sigurnost vam je veoma bitna. Dvojka bi mogla da vas destabilizuje svojim uslovima i nedovoljnom mogućnošću da nastavite zajedničku saradnju.

ČETVORKA

Uticaj Dvojke je veliku preko naglašenog prisustva ovog broja u datumu. Osmica va, je veoma naklonjena i donosi mogućnost saradnje sa nekim ko je mnogo iskusniji od vas u svakom pogledu. Trudite se da vam ništa ne poremeti planove, naročito ne planovi nekog koga smatrate prilično nerealni. Imate pomoć kolega sa više strana.Verujete u mogućnost započinjanja veze sa jednom Sedmicom.

PETICA

Bilo bi da nađete zajednički jezik sa Trojkom ili drugom Peticom jer biste sa njima mogli da ostvarite dobru saradnju. Osećate se spremnim da uđete u nov posao. Moguće je da vam se dopda osoba koja je po senzibilitetu mnogo drugačija od vas.Moguće da se radi o Sedmici. Mnogo Dvojki u današnjoj numerološkoj kombinaciji deluje razdražujuće na vaš nervni sistem.

ŠESTICA

Spremni ste da izađete u susret onima kojima je potrebna vaša pomoć ali pod vašim uslovina Trudite se da na svaki način nagovorite neku vama blisku osobu, moguće jednu Peticu da vam izađe u susret oko organizacije života i rešavanja nekih praktičnih pitanja. Sa Dvojkom i Četvorkom možete napraviti dogovor u vezi sa nečim što vam je veoma bitno kada je u pitanju neki nov posao.

SEDMICA

Potpuno ste okupirani poslom i zaradom a verovatno ćete dobiti poziv od Dvojke ili Devetke u vezi sa nečim što za vas može značiti novu šansu u vezi sa poslom. Pokušajte da se maksimlano adaptirate na pomisao da su moguće promene na poslu.Ovo je dan u kome ste skloni i da praštate i da kritikujete. Vaša subjektivnost vam donosi mnogo neprijatnosti u saradnji sa jednom Dvojkom.

OSMICA

Jedinica bi mogla doneti nove ideje u vezi sa proširenjem posla, naročito sa jednom Trjkom. Vaši saradnici su spremni da vam se nađu pri ruci u vezi sa nekim problemima za koje vam je potreban savet iskusnijih iz vaše struke.Moguć flert sa drugom Osmicom.Želite da se sretnete sa nekim od koga očekujete da prihvati vaše udvaranje čak i ako vam to do sada nije pošlo za rukom.

DEVETKA

Ako vam se javi Dvojka nećete se dovumiti da li da joj posvetite dovoljno vremena, naročito kada je u pitanju posao sa strancima ili neki već ugovoren aranžman koji bi vam omogućio da relativno brzo dođete do veće svote novca. Saradnja sa Trojkom i Peticom može doneti nove poslovne mogućnosti. Romantično ste raspoloženi i spremni da uđete u vezu sa jednom Sedmicom koja je izuzetno talentovana.

astrozenit

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Numerološki dnevni horoskop  |  Poslato: 23 Dec 2013, 10:57
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
numerološki horoskop za23.12


JEDINICA

Ne ulazite u polemiku sa Peticom i ne razmišljajte koliko ste neshvaćeni, koliko vam je zla možda nanela Osmica. Idite napred i nemojte se previše obazirati naprošlost.Možete sami sebe povredti u brzini ili razmišljanjima o tome koliko ste toga propustili. Učite na svojim greškama i naučite da volite sebe.Ne bi trebalo da odustanete od svog plana da obnovite saradnju sa jednom Devetkom ili Dvojkom

DVOJKA

Nešto se može dogoditi što vas može učiniti danas posebno senzibilnim i bolećivim tako da ćete verovatno biti zainteresovani za tuđe probleme i poći će vam za rukom da se dogovorite sa nekim ko je drugačiji od vas a ako ste muškarac, možda i da se zaljubite u nekoga ko je tuh, miran, sasvim drugačiji od vas. Mogući su poveći troškovi u vezi sa poslom koji zahteva da u njega stalno iznova ulažete novac.

TROJKA

Dobijate pozive od Petice i Jedinice, verovatno ćete se odlučiti za onoga ko treba da putuje u inostranstvo jer ćete verovatno želeti da sebe „ugradite“ u taj plan. Mnoga vrata vam se otvaraju u vezi sa saradnjom koja može biti više nego uspešna. Ako vam se dopada Osmica,pazite da vam ne obeća nešto što neće uspeti da ispuni.Podstičete jednu Šesticu sa kojom ste u prijateljskim odnosima da prihvati vaše savete u vezi sa karijerom.

ČETVORKA

Dan je povoljan naročito za one tipične Četvorke koje se odlikuju dinamizmom, aktivnošću, za one koje se bave umetnošću ili za one koji sarađuju sa strancima. Petica i Dvojka iz današnje numerološke kombinacije čine vas tolerantnim.Moguć je susret sa Osmicom prema kojoj niste ni malo ravnodušni. Želite da se sretnete sa Jedinicom. Moguća je romansa sa nekim ko vam je posebno veoma naklonjen.

PETICA

Odnosi sa strancima ili odlazak na put može doneti svaku vrstu zadovoljstva i profita. Sedmica vam daje koristan savet a preko Devetke ili neke Dvojke možete saznati ono što vas interesuje. Ne budite malodušni ako vam se učini da neko želi da vam preotme posao, ideju ili bilo šta slično. Bićete uspešniji od njega naročito ako se radi i Trojci. Trudite se da ostvarite dobru komunikaciju sa Devetkom

ŠESTICA

Naporan dan za vaš nervni sistem, naročito ako očekujete nemoguće ili ste nestrpljivi u vezi sa završetkom posla koji bi mogao da bude više nego isplativ.Danas očekujete pozive, druženja sa prijateljima, mnogo kontakata koji mogu doneti konkretne rezultate i ineresantna poznanstva.Nemojte dopustiti da vas isprovocira jedna Dvojka ili Sedmica.

SEDMICA

Trudite se da niko ne sazna koliko vam je stalo do novog posla koji bi mogao biti veoma unosan. Spremni ste da se prilagodite na situaciju u kojoj biste morali da mnogo više sarađujete sa ženama, posebno sa onim koje vam možda i ne odgovaraju po svom temepramentu, moguće sa Dvojkama i Jedinicama. Prijatni momenti u okviru porodice. Želite da date na znanje Osmici da ste spremni da nastavite zajedničku saradnju.

OSMICA

Pazite da ne dođete u sukob sa nekim oko nekih nebitnih pitanja, moguće u vezi sa nečim što vas lično prilično opterećuje a u suštini može biti prilično beznačajno. Dopada vam se ideja da odete ne kraći put, moguće zajedno sa Trojkom ili Devetkom. Osećate se dobro u društvu neke Petice.Trojka i Dvojka deluju na vas na iritantno, naročito ako ste nedavno bili sa njima u sukobu.

DEVETKA

Obavezno pozovite jednu Jedinicu ako vam je potreban novac, Sedmicu ako vam je potreban savet ili Trojku ako treba da završite neki administrativni posao. Pokušajte da se priviknete na nov tempo rada koji možda nameću Jedinica i Sedmica, nisu tako loše kako vam se čini.Želite da dobijete poziv za inostranstvo od jedne Dvojke ili Šestice sa kojima biste mogli ostvariti dobar odnos

astrozenit

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Numerološki dnevni horoskop  |  Poslato: 24 Dec 2013, 11:30
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
numerološki horoskop za 24.12


JEDINICA

Pazite da ne dođete u sukob sa nekim oko nekih nebitnih pitanja, moguće u vezi sa nečim što vas lično prilično opterećuje a u suštini vas nervira jer se radi o principijelnosti jedne Četvorke. Dopada vam se ideja da odete ne kraći put, moguće zajedno sa Trojkom ili Devetkom. Osećate se dobro u društvu neke Petice.Trojka i Dvojka deluju na vas na iritantno, naročito ako ste nedavno bili sa njima u sukobu.

DVOJKA

Dan je pogodan za rešavanje finansijskog stanja. Dopada vam se ideja u vezi sa nekim novim poslom koji ima veze sa bankama, privredom ili sa alternatnivnim načinima lečenja. Pokušajte da se priviknete na nov tempo rada koji možda nameću Jedinica i Sedmica, nisu tako loše kako vam se čini.Želite da dobijete poziv za inostranstvo od jedne Dvojke ili Devetke sa kojima biste mogli ostvariti dobar odnos.Moguća je vest o dobitku.

TROJKA

Ne ulazite u polemiku sa Sedmicom i ne razmišljajte koliko ste neshvaćeni, koliko vam je zla možda nanela Jedinica. Idite napred i ne ulazite u rasprave po nekim pitanjima po kojima nikada niste uspevali da nađete zajednički jezik sa partnerom. Možete sami sebe povredti u brzini ili razmišljanjima o tome koliko ste toga propustili. Učite na svojim greškama i naučite da volite sebe.Ne bi trebalo da odustanete od svog plana da obnovite saradnju sa jednom Devetkom ili Dvojkom .

ČETVORKA

Spremni ste da naprono radite da biste došli do dobre zarade a u stvari može se desiti da dođete do nekom povećeg dobitka na koji niste računali.Verujete u moć sugestije i u vašu intuiciju. Dobro se osećate u društvu osoba sa kojima lako možete da se dogovorite u vezisa novcem. Dan je povoljan za kućne posete i za neko novo poznanstvo. Ako ste skloni porocima, pazite šta radite.

PETICA

Dobijate pozive od Sedmice i Jedinice, verovatno ćete se odlučiti za onoga ko treba da putuje u inostranstvo jer ćete verovatno želeti da sebe „ugradite“ u taj plan. Mnoga vrata vam se otvaraju u vezi sa saradnjom koja može biti više nego uspešna. Ako vam se dopada Petica,pazite da vam ne obeća nešto što neće uspeti da ispuni.Podstičete jednu Trojku sa kojom ste u prijateljskim odnosima da prihvati vaše savete u vezi sa karijerom.

ŠESTICA

Dan je povoljan naročito za one netipčne predstavnike vašeg broja koji su aktivni, preduzimljivi i spremni da uđu u rizičan posao. Privlače vas poslovi koji se odlikuju dinamizmom, aktivnošću, za one koje se bave umetnošću ili za one koji sarađuju sa strancima. Četvorka i Jedinica iz današnje numerološke kombinacije čine vas aktivnim.Moguć je susret sa Osmicom prema kojoj niste ni malo ravnodušni. Želite da se sretnete sa Jedinicom. Moguća je romansa sa nekim ko vam je posebno veoma naklonjen.

SEDMICA

Odnosi sa strancima ili odlazak na put može doneti svaku vrstu zadovoljstva i profita. Sedmica vam daje koristan savet a preko Devetke ili neke Dvojke možete saznati ono što vas interesuje. Ne budite malodušni ako vam se učini da neko želi da vam preotme posao, ideju ili bilo šta slično. Bićete uspešniji od njega naročito ako se radi i Trojci. Trudite se da ostvarite dobru komunikaciju sa Devetkom.

OSMICA

Naporan dan za vaš nervni sistem, naročito ako očekujete nemoguće ili ste nestrpljivi u vezi sa završetkom posla koji bi mogao da bude više nego isplativ.Danas očekujete pozive, druženja sa prijateljima, mnogo kontakata koji mogu doneti konkretne rezultate i ineresantna poznanstva.Nemojte dopustiti da vas isprovocira jedna Dvojka ili Sedmica.Mogući su veliki neočekivani dobici.

DEVETKA

Moguć poziv za poso u velikoj privatnoj firmi. Spremni ste da se prilagodite na situaciju u kojoj biste morali da mnogo više sarađujete sa ženama, posebno sa onim koje vam možda i ne odgovaraju po svom temepramentu, moguće sa Dvojkama i Sedmicama. Prijatni momenti u okviru porodice. Želite da date na znanje Osmici da ste spremni da nastavite zajedničku saradnju.

astrozenit

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Numerološki dnevni horoskop  |  Poslato: 25 Dec 2013, 10:48
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
numerološki horoskop za 25.12


JEDINICA

Ako dolazite u kontakt sa onima koji su vam slični, ili koji u svojoj numerološkoj kombinaciji imaju Sedmicu ili Peticu, rasprava je neminovna ako se bude postavilo pitanje novca. Danas biste mogli biti previše kritički nastrojeni prema svemu što vas lično dotiče, zapravo možete biti previše subjektivni i nespremni da gledate na život sa malo više humora. Moguć je susret sa nekim ko vam je oduvek bio izuzetno drag.

DVOJKA

Umesto da služite drugima, radićete na sebi, a danas biste mogli da se posvetite nekom veoma unosnom poslu, ili bavljenju nečim što volite, ali bi bilo dobro da to bude nešto što vas istinski motiviše u čemu sebe maksimalno pronalazite. Ne odustajte od svojih ciljeva, naročito ako neko bude pokušao da vas pokoleba zbog finansijskog rizika.Nekome je veoma bitno da vas fascinira.

TROJKA

Danas ste energični i veoma pravični čak i previše kruti i zahtevni prema saradnicima. Kreativni ste i spremni da se prihvatite novih poslova, posebno onih koji vam omogućavaju da imate više slobodnog vremena ili da ga organizujete kako vama odgovara. Trudite se da nađete način kako da uspostavite komunikaciju sa jednom Jedinicom.Nemojte trošiti novac previše na neke nepotrebne kupovine.

ČETVORKA

Moguće je da dobijete poziv da se bavite nekim poslom koji zahteva od vas da se stručno usavršavate, da znate strane jezike ili da kontaktirate sa strancima. Sve to će biti za vas poseban izazov i vi ćete uspeti da se dobro organizujete. Mogli biste imati važne sastanke sa saradnicima koje ćete uspeti da ubedite da vas poslušaju u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno.

PETICA

Venera, Merkur i Sunce deluju na vas danas zbog čega možete poželeti da se bavite umetnošču i da se maksimalno posvetite nečemu što bi moglo da vam donese reputaciju i van teritorije zemlje. Malo ko će moći da primeti do koje mere ste osećajni, požrtvovani i plemeniti, jer će vaš neobuzdani temperament izbiti u prvi plan.Dobićete poziv od Trojke kojoj se dopadate.

ŠESTICA

Naglašen uticaj Dvojke ili Petice donosi energije Meseca i Merkura.Društveni život može biti bogatiji, i trebalo bi da vi organizujete susret sa onima koji su slični vama ili koji su vam dragi, sa kojima rado razmenjujete ideje. Pitanje novca i finansija nije vam toliko bitno koliko pitnanje vaše komunikacije sa nekim ko vam je inače veoma drag.Strepite od neprijatnih vesti ili obrta na poslu. Dve Trojke ipak stavljaju težiše na vaš odnos sa onim akoji nisu iz vašeg mesta.

SEDMICA

Dominacija Dvojke i Petice čini vas spremnim da se uključite u neka društvena dešavanja i da prihvatite poziv nekog ko vam je veoma drag a s kim ste samo povremeno izlazili Želite da nađete način kako da se dogovorite sa nekim u vezi sa poslom koji biste honorarno obavljali i koji bi mogao da vam donese lepe prihode, naročito ako se radi o modi ili medijima.Moguća je vest o nekom novom poslu sa nekim s kim se inače dobro slažete.

OSMICA

Ovo je jedan od interesantnijih dana ako ste spremni da rizikujete u poslu i da se priključite jednoj Dvojci ili jednoj Šestici koje imaju brojne ideje u vezi sa poslom sa strancima.Ne bi bilo dobro da previše polemišete ili da se upustite u nekakve rasprave o temama koje vas lično ne dotiču.Možete dobiti poziv od nekog ko vam je izuzetno blizak da se nađete negde i razgovarate o poslu.

DEVETKA

Ako u vašoj numerološkoj kombinaciji preovladavaju parni brojevi. možete imati sreće u finansijskim transakcijama. Ubedićete kolege da prihvate vaše predloge čak i oko nekih nebitnih pitanja. Manja doza popustljivosti biće vidljiva samo prema onima prema kojima ste inače oduvek bili bolećivi, moguće prema osobi koja vam je draga ili prema članovima porodice.Nemojte insistirati ne nečemu što vam nije prioritetno.

astrozenit

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Numerološki dnevni horoskop  |  Poslato: 26 Dec 2013, 11:08
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
numerološki horoskop za 26.12


JEDINICA

Osmica dominira današnjim danom i čini vas spremnimi da rešavate ozbiljne probleme u da se suočavate sa nečim što vam možda nije prijatno. Ne bi trebalo da se previše opterećujete nečim što vas ne dotiče.Ako ste u vezi sa nekim ko živi u inostranstvu dobićete priliku da obnovite odnose, naročito ako se radi o poslovnom odnosu. Očekujte da vam se javi neko u koga imate veliko poverenje a ako se to ne dogodi, vi ćete napraviti prvi korak i to će se ispostaviti kao dobar potez

DVOJKA

Mnogima ste potrebni i kao prijatelj i kao savetodavac, naročito na poslovima u vezi sa nekretninama. Nemojte se previše opterećivati svim onim što čujete na svoj račun. Moguće da ste dali povoda za razne priče. Budite iskreni prema jednoj Osmici, ma šta to od vas podrazumevalo, moguće i neko izvinjenje. Danas dolazi do izražaja vaša plemenitost. Danas ste izuzetno jaki i intelektualno i u svakom pogledu.

TROJKA

Dobri odnosi sa Dvojkama i ponekom Osmicom u velikoj meri vam olakšavaju situaciju u kojoj se nalazite. Postoji mogućnost finansijskih dobitaka preko članova porodice. Volite da idete na sigurno a nudi vam se posao u kome bi trebalo da rizikujete mnogo toga.Sa ženama imate vrlo dinamičan odnos, posebno sa onima iz porodice. Bilo bi dobro kada biste doneli odluku u vezi sa nastvakom stručnog usavršavanja i raščistili sa sobom šta želite. Nekome je veoma stalo da vas uveri da možete da u njega tj. nju imate poverenja.

ČETVORKA

Petica će pokušati da kod vas posreduje da učinite uslugu jednoj Osmicoj ili Devetki. Ako ste zaljubljeni u Dvojku, budite iskreni ili je nečim obradujte.Zbog prisustva mnogo neparnih brojeva u današnjem danu i mnogo Jedinica prilično ste energično nastrojeni prema svemu što vam se dešava u životu. Saradnja sa ženama može biti za vas pravi izazov, nezavisno od toga kog ste vi pola. Verujtete u obećanja koja ste dobili od jedne Devetke ili Sedmice u vezi sa inostranstvom.

PETICA

U procepu ste između onoga što vi mislite o nekome i onoga što čujete od drugih. Moguće je da ćete ipak odlučiti da poslušate savet jedne Devetke, Dvojke ili Osmice. Sa Jedinicom imate vrlo dinamičan odnos i pokušavate da započnete zajednički posao. Dobro se slažete i sa Trojkom koja ima smisla za marketing i moguće je da radi u nekoj marketinškoj organizaciji.Naporadn dan za one koji rade sa Četvorkama ili na bilo koji način zavise od njih.

ŠESTICA

Rani prepodnevni i jutarnji sati donose napetost u komunikaciji sa Jedinicama.. Ako Dvojka ili Sedmica budu želeli da posreduju u poslepodnevnim satima bolje im pružite tu priliku i nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o tome ko vas voli a ko ne. Dan je težak za saradnju sa starijim osobama iz kuće.Naporan dan za one koji rade sa Jedinicima I Peticama jer ćete morati da budete veoma toleranti a danas baš nemate mnogo nerava ni za koga.

SEDMICA

Pokušavate da ubedite jednu Dvojku da prihvati poziv za zajednički put ili bar za izlazak.Pokušavate da ohrabrite Sedmicu da nema razloga da se previše nervira oko nekih nebitnih manjih problema, posebno ako se odnose na pitanje novca koji treba da dobije putem nasleđa ili u vidu vraćanja duga.Druga Sedmica je podjednako uporna koliko i vi tako da nikakva rasprava sa njom neće doneti efekta. Ako vam se dopada jedna Trojka, uradite nešto po tom pitanju.

OSMICA

Kako dan bude odmiraco tako ćete i vi biti sve svesniji da bi trebalo da promenite svoje ponašanje prema jednoj Dvojci jer možete biti previše zahtevni i neprilagodljivi. Petica vam i dalje nameće svoje uslove i vi ćete se potruditi da je na svaki način nadmudrite.Moguće je pomirenje sa ljubavnim partnerom ako budete u potpunosti iskreni i spremni da promenite svoje ponašanje.Sa Trojkom imate komplikovan odnos jer nijedno od vas doje ne želite da popusti i to u vezi sa nekim nebitnim pitanjima.

DEVETKA

Ne samo da vas iritira ponašanje jedne Trojke ili Četvorke nego se osećate prilično pritisnutim obavezama od strane Devetke prema kojoj se uvek osećate nesavršenim. Ne verujete svakome ako vam obeća da će vam isplatiti dug ili da će vam to na bilo koji način kompenzovati.Moguća je prijatna vest iz inostranstva.Ako očekujete isplatu, moraćete da se potrudite da se to i dogodi. Mnogima je veoma bitno da budu viđeni u vašem društvu ali od lako datih obećanja vi nemate gotovo ništa. Mnogi zloupotrebljavaju vašu dobrotu.

astrozenit

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Numerološki dnevni horoskop  |  Poslato: 27 Dec 2013, 11:56
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
numerološki horoskop za 27.12


JEDINICA

Današnji dan je jedan od onih u kome preovladava energija Meseca,preko Dvojke, Venere preko Šestice,Plutona i Neptuna preko Devetke tako da ste danas verovatno spremni da uđete u neki ozbiljan razgovor koj se tiče posla u inostranstvu.Ne želite da se sretnete sa jednom Dvojkom ili nekom drugom Jedinicom. Ako ste muškarac, popustljivi ste ali i veoma praktični kada razmišljate o privatnom životu.

DVOJKA

Želite da što pre rešite pitanje nekretnina, stambenog prostora, naročito ako se radi o prodaji u inostranstvu ili vašeg statusa na poslu, prvenstveno radi materijalne sigurnosti. Malo kome polazi za rukom da vas ubedi da treba da se drugačije postavite prema jednoj prilično komlikovanoj situaciju, moguće da se tiče odnosa sa autoritetima.Nemojte ulaziti u poslove u koje se dovoljno ne razumete.

TROJKA

Iskoristićete nečije slabosti da biste na neki način postigli cilj ali nećete igrati nefer već će situacija biti za vas zgodna a vi je nećete propustiti. Ne bi trebalo da odustanete od saradnje sa Dvojkom ili Četvorkom čak i ako vas kritikuju, u vezi sa nečim što vam je veoma bitno a za šta su najverovatnije u pravu.Želite da dobijete priliku da se sretnete sa jednom Devetko ili Šesticom prema kojima niste ni malo ravnodušni.

ČETVORKA

Oslanjate se na savete žena, naročito lepih, onih koje se bave modom ili umetnošću ili koje često borave u inostranstvu. Ma kog pola da ste, možete očekivati da dobijete priliku da zablistate u društvu, naročito ako ste na bilo koji način poznati u javnosti.Slobodne Četvorke priželjkuju da im se javi neko na koga intenzivno misle.Želite da dobijete mogućnost da pokažete svoje organizacione sposobnosti.

PETICA

Ostajete pri svom stavu iako će vam Dvojka, Devetka i Šestica ukazivati da grešite i da po mnogim pitanjima niste u pravu. Ne bi trebalo da se demorališete ako vam danas ne bude pošlo za rukom da se pridružite nekom timu saradnika koji pregovara u vezi sa novim projektom.Ne bi trebalo da se preveiše angažujete oko posla za koji niste sigurni da li će vam se isplatiti.

ŠESTICA

Nekome je stalo da vas pridobije za sebe, moguće nekoj Osmici ili Devetki. Trudite se da fascinirate osobu na položaju.Ne bi trebalo da previše novca ulažete u nešto što je u domenu luksuza, naročito ako niste sigurni da ćete uskoro dobiti uplatu. Moguća romansa na kraćem putu.Dobreo se slažete sa nekim ko je duže vreme boravio u inostranstvu, moguće da ste se sreli posle duće vremena.

SEDMICA

Ne bi trebalo da odustanete od svog stava bez obzira što će vas neko kritikovati. Ako to bude činila jedna Devetka, uzećete u obzir sve što vam govori.Imaćete priliku da govorite o sebi ili da plasirate svoj rad ali to nećete želeti.Ćutanje je vaš način odbrane od onih koji vas često uznemiravju neukusnim predlozima ili pitanjima.Neko pokušava da vam da na znanje da ste mu veoma dragi ali to neće učiniti na uobičajen način.

OSMICA

Verujete da možete da date sve od sebe u poslu u kome biste preuzeli veliku odgovornost ili u okviru koga bi vam neko dao mogućnost da se istaknete. Veze sa onima koji rade u velikim firmama, posebno finansijskim ustanovama, donosi vam dobro.Želite da dobijete priliku da se sretnete sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Ako vam se dopada jedna Dvojka, verovatno nećete moći lako da je osvojite.

DEVETKA

Pokušavate da budete popustljivi i želite da dobijete priliku da se istaknete, družeći se sa onima koji su na bilo koji način poznati ili mnogo uspešniji od vas. U suštini, čeznete za mirnim životom i emotivnom sigurnošću ali niko koga poznajete ne uliva vam mnogo poverenja.Danas dominira vaš broj i verovatno ćete biti u centru pažnju. Ako vam se dopada jedna Dvojka koja svaki čas menja mišljenje i raspoloženje, ne obraćajte pažnju na to.

astrozenit

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Numerološki dnevni horoskop  |  Poslato: 28 Dec 2013, 11:27
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
numerološki horoskop za 28.12


JEDINICA

Danas bi na vas mogla imati velikog uticaja jedna Sedmica ali i neka Jedinica koja će pokušati da se sa vama dogovori oko vaših bitnih pitanja. Neko s kim ste u dobrim odnosima mogao bi da vam pomogne da se odlučite u vezi sa novim projektom.Moguće da se radi o nekom ko vam se duže vreme već dopada i s kim biste najradije započeli zajednički život. Trudite se da nađete najbolje rešenje za finansijske probleme.

DVOJKA

Odličan dan za dogovor o novcu sa Jedinicom. Ako ste spremni da se pomirite sa Peticom učinite to i uradite na najbolji način ono što vam savršeno odgovara. Potrebno je da poštujete jedino ako se i druga strana izjasni da je voljna da to učini. Dobićete ponudu za posao koji intimno želite odavano ali ćete morati da napravite neki ustupak ili da pristanete na nešto što vam intimno ni malo ne odgovara.

TROJKA

Odnosi sa rođacima koji žive u inostranstvu predstavljaju za vas osnovu za dalje poslovne planove i verovatno ćete biti spremni da odete kod njih i probate da se iskažete u okviru nekog posla koji zahteva od vas neko posebno znanje ili talenat. Moguća je ponuda za zajednički izlazak od jedne Devetke. Dominacija Četvroke vam ne dopušta da budete previše samovoljni. Dopada vam se jedna Devetka.

ČETVORKA

Povoljan dan za rešavanje svake vrste porodičnih odnosa ili za pitanja koja se odnose na nekretnine. Možete se nadati novom poslu u dogovoru sa jednom Dvojkom ili Osmicom. Neko će vam ponuditi saradnju pod dobrim uslovima. Trebalo bi da planirate odmor,posebno ako imate već to u planu, ne odustajte ni zbog čega.Želite da se angaćujee na poslu zbog koga biste mogli da češće putujete u inostranstvo.

PETICA

Pokušavate da budete maksimalno efikasni a u tome vam može pomoći jedna Jedinica, Trojka ili Sedmica. Želite da dobijet priliku da pokažete svoje organizacione sposobnosti i verovatno će vam uspeti da fascinirate jednu Devetku koja će vas imati u vidu kada u u pitanju neki novi poslovi. Ne bi trebalo da se raspravljate sa drugom Peticom ili Devetkom. Nekome je bitno da vam da na znanje da mu se dopadate.

ŠESTICA

Dobićete poziv da se sretenete sa nekim ko vam je veoma drag,mogouće negde na nekom romantičnom mestu. Ako ste spremni da napravite mali ustupak, verovatno ćete biti u stanju da povratite rejting koji ste imali ne samo u društvu već i u vezi do koje vam je veoma stalo a sami ste uticali na pogoršanje odnosa.Romantični deo vaše prirode dolazi do izražaja u društvu jedne Dvojke.

SEDMICA

Ne želite da odstupite od svog stava, želite da budete ono što ste i ne dozvoljavate da vas bilo ko na bilo koji način omalovažava ili očekuje od vas da se ponašate drugačije nego što biste vi želeli.Dobro ćete se provesti u društvu nekog neparnog broja koji vam je oduvek naklonjen.Dominacija Jedinice čini vas ambicioznim ali i prilično nervoznim. Ne bi trebalo da se nervirate zbog ponašanja jedne Šestice.

OSMICA

Trudite se da nađete nov izvor prihoda koji bi mogao da vam preporuči neka druga Osmica ili Četvorka. Želite da se dogovorite sa jednom Dvojkom u vezi sa novim poslom. Ako vam se dopada Dvojka dobićete priliku da pokažete svoje emocije. Nekome je veoma stalo da se sa vama pomiri.Želite da vam se izvini jedna Devetka ali joj nećete dati mogućnost da se sa vama sretne.

DEVETKA

Želite da se sretnete sa nekim ko živi u inostranstvu. Osećate potrebu da se istaknete u poslu koji bi mogao da vam pruži priliku da da pokažete svoje talente. Nekome je veoma stalo da se sa vama dogovori o svim detaljima novog posla jer očekuje da vaš zajednički posao donese dobre prihode i da nema nikakvih problema u saradnji sa vama. Moguć je susret sa nekim ko živi u inostranstvu. Imaćete nekoliko prilika da zaključite nove poslove.

astrozenit

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Numerološki dnevni horoskop  |  Poslato: 29 Dec 2013, 11:21
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
numerološki horoskop za 29.12


JEDINICA

Zbog velikog uticaja Šestice i Dvojka u današnjem danu, vama koji inače niste skloni strahovima i nesigurnosti može se učiniti da neko ima nešto protiv vas. Nemojte biti previše subjektivni i nespremni da gledate na život sa malo više humora. Trebalo bi da budete mnogo praktičniji u sagledavanju svojih problema i da se ne opterećujete nepotrebnim razmišljanjima koje vam drugi nameću.

DVOJKA

Današja kombinacija brojeva u odnosu na vaš znak nije sjajna osim ako imate bar jednu Šesticu u datumu rođenja.Ne treba da ulazite rasprave posebno sa osobama koje pokušavaju da vas na bilo koji način iskoriste. Vaša dinamična i kreativna ličnosti pod uticajem Trojke i Šestice u današenjem danu čini vas željnim društva i pažnje. Malo ko će moći da primeti do koje mere ste osećajni i požrtvovani.

TROJKA

Neko pokušava da vrši uticaj na vas u pogledu vaše karijere ili da vas nagovori da radite za njega. To je naročito naglašeno ako radite u medijima ili se bavite predavaštvom i izdavađtvom. Imate na koga da se oslonite, posebno ako radite u nekom birou ili u medijima. Moguća je ponuda za rad sa strancima. Avantura na putu može značiti početak nove romanse.

ČETVORKA

Bilo bi dobro kada se ne biste nervirali zbog ponašanja nekog ko nije pokazao dovoljno poštovanja prema vama, već kada biste bili spremni da budete maksimalno hladnokrvni u situaciji u kojoj će mnogi pokušati da vrše uticaj na vas. Dobijte prijatne vesti od Osmice koja bi želela da radi sa vama. Ako ste žena, moguće da će vam se udvarati.

PETICA

Ako vaš posao ima veze sa estradom, ili sa umetnošću, možete se nadati uspehu,posebno ako se radi o poslu koji bi se obavljao u drugom mestu ili u inostranstvu,u vidu neke turneje i sl. Sviđa vam se osoba koja je sličnog zanimanja vašem. Vaš broj danas dominira u numerološkoj kombinaciji zbog čega možete biti veoma uočljivi u svakom društvu.

ŠESTICA

Neko će vas pozvati da se sretnete sa osobom koja dolazi iz inostranstva ili će vas pozvati ona lično. Dobro bi bilo da se opustite u društvu osobe koja vam u svakom pogledu prija i čije društvo na vas deluje vrlo pozitivno. Moguće je da se radi o drugoj Jedinici eventualno Petici.Imaćete mogućost da se sretnete sa nekim s kim ste bili u vezi pre oko dve godine.

SEDMICA

Ovo je jedan od interesantnijih dana za vas koji ste inače kreativan tip, koji iznad svega voli da se bavi umetnošću i kojima može da dođe do izražaja vaš talenat. Danas vas može interesovati sve što ima veze sa metafizikom i ezoterijom. Imaćete prilike da o tome vodite razgovore sa osobama koje su vam slične i koje će vas moguće posetiti u vašem domu.

OSMICA

Ponašate se kao da ne znate šta hoćete posebno kada je u pitanju jedna Jedinica ili neka Devetka ,i potpuno neočekivano i za vas samog i za partnera.Sve što danas uradite ili kažete može biti pogrešno jer snaga Sunca preko Jedinice govori o izvesnoj nesigurnosti o nestrpljenju na emotivnom planu o pojačanoj nervozi ili o neozbiljnosti.

DEVETKA

Možete doživeti lep susret sa Trojkom ili Šesticom na poslu ali je ta veza bi bila tajna i kratkog veka. Ako ste u dužoj vezi,imate pored sebe racionalnog partnera, zainteresovanog za biznis, koji ne pokazuje previše emocija prema vama osim na rečima. Moguće je da vam šalje brojbe izjave ljubavi, bilo putem telefona, interneta,ili putem pisama.

astrozenit

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 56 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker