Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
aha jes bona kad se sa nekim slazes onda ides uz dlaku a kad se ne slazes niz dlaku
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: aha jes bona kad se sa nekim slazes onda ides uz dlaku a kad se ne slazes niz dlaku kontra  GiGi srce, daj joj pojasni još jednom
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Megi...ne, ne...suprotno... Kad se s nekim slažeš...ideš mu niz dlaku...kao da ga gladiš (miluješ)...a kad se ne slažeš ideš mu uz dlaku...kao da ga depiliraš... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
e jbg objasnjavali su mi to al ja naucila obrnuto it o kod mene je tako i nikako drugacije:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Megi...ne, ne...suprotno... Kad se s nekim slažeš...ideš mu niz dlaku...kao da ga gladiš (miluješ)...a kad se ne slažeš ideš mu uz dlaku...kao da ga depiliraš... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e to vidi se ta prosvjetiteljska crta u tebi ♥
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
 pa ovcama je to teško objasniti ne brini megi
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Kad če sneg.. jel se zna možda ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Da nisam prerano počela sabirati glasanja... Ima li još ko glasati....trebala sam čekati do 23.00 h... Sve sam pobrkalaaaa... ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ma Senka ne brini se...tko im kriv što glasaju u zadnji čas... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
GiGi je napisao: Ma Senka ne brini se...tko im kriv što glasaju u zadnji čas...  A vala,i to je tačno...ko je mislio glasati,glasao je već... 
|
|
|