|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Idem Mujo ulicom... U susret mu ide djevojka : - Ah - pomisli - kad bi moja Fata imala takve noge ...
Posle nekoliko metara , prolazi još jedna djevojka : - Ah ... kad bi moja Fata imala takve grudi ! Posle nekoliko metara još jedna : - Uuuuh ... kad bi moja Fata imala takvu guz'cu !
Stiže kući, zvoni... Otvara mu Fata : - Ah, draga Fato .... cjelim putem sam o tebi razmišljao.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zasto muskarci nemaju krizu srednjih godina? -Zaglave u adolescenciji.
Zašto muškarci ne peru veš!? -Zato što mašina ne radi na daljinski!
Muškarci su kao enciklopedija: -debeli,dosadni i misle da sve znaju!
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Policajac, koji je ostao bez posla, odlučio je da se obesi. Nađe on neko drvo kraj reke. I obesi se on, ali grana pukne i on padne u vodu. Počne se koprcati i nekako se dovuče do obale. Kad je izašao na obalu, kaže on: • **bem ti vešanje, skoro sam se utopio!
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Klinac kaže panduru: • Čiko, čiko, ja mogu da dokažem da ste vi, panduri, najgluplji ljudi na svetu. • Beži, mali, nemoj da te privedem! • Ali, stvarno to mogu da dokažem. • ‘Ajde, dokaži. • Koliko si kifli pojeo jutros na prazan stomak? – upita klinac. • **bem li ga, 3-4. • Eto, vidiš da si glup. Pojeo si jednu na prazan stomak, a ostale su došle na tu prvu kiflu. • Pazi, stvarno! – zamisli se pandur i ode do šefa da mu se požali. • Šefe, mi panduri smo stvarno najgluplji ljudi na svetu. • Pazi malo šta pričaš, ja znam za sebe, ali za tebe… • Ali, šefe, mogu da dokažem! • ‘Ajde dokaži! • Šefe, koliko si kifli pojeo jutros na prazan stomak? • Pa… ovaj… 5-6, ne znam. • E, jebiga, šefe, da si rekao 3-4 sad bi’ te zajebao.
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Putnik na zadnjem sedištu taxija je bio prvi put u gradu i svidela mu se neka crkva, pa potapše vozača po ramenu kako bi ga o tome nešto i priupitao! Vozač zaurla, izgubi kontrolu nad autom, umalo udari autobus, uspaničen vrišti i dalje, popne auto na pločnik, jedva izbegne pešake i zaustavi auto tek centimetar ispred izloga! Na to ce putnik: " Molim Vas, oprostite, nisam ni slutio da bi Vas lagani dodir po ramenu mogao tako uplašiti. U Vašem gradu vas verovatno često pljačkaju! " Vozač: "Ma idi u pi... materinu. Danas mi je prvi dan kao taxista. Zadnjih 20 godina vozio sam mrtvačka kola!"
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Jedna uciteljica, u jednoj osnovnoj školi u Užicu, dala je test iz predmeta Svet oko nas.... Ucili su rodbinske odnose u familji. Evo jednog pitanja, a potom i jednog odgovora. PITANJE: Otac moga dede, mom ocu je ______, a meni je _____. ODGOVOR: Otac moga dede, mom ocu je umro, a meni je žao.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Na jednom nogometnom meču (prenos za BiH), komentator Kemal Ahmetović kaže: - "I u igru ulazi Gerald Asamoah, prvi crnac koji igra za Njemačku, joj da ga Hitler vidi!"
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Zaposlio se Mujo kao kustos ali nista nije znao, te počeo da izmišlja: - "Dragi posetioci, ovo vam je lobanja od cara Lazara." Jedan od posetilaca upita: - "A ova manja?" Mujo: - "Isto njegova, ali kad je bio mali."
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Da je Kristofer Kolumbo BIO OŽENJEN nikad ne bi otkrio Ameriku !!! Da je Kristofer Kolumbo imao suprugu, čuo bi sledeće: -A zašto moraš ići ti? - A zašto ne pošalju nekog drugog? - Tebi je sve okruglo! Jes ti lud ili glup? - Ne znas čak ni moju familiju a ideš da otkriješ novi svet! - Šta skrivaš? Ne znaš ni gde ideš! - A šta, samo će muškarci putovati? Ma nemoj! - A što ne mogu ja ići ako si ti šef?.... mene nikada ne vodiš na putovanja! - Nesretniče, ne znaš više šta bi izmislio samo da nisi kući! - Ako izadješ na ta vrata ja odoh mami! Bestidniče! - A ko je ta Marija? Šta ona hoće? - Sve si isplanirao, drznče! Ti si se dogovorio sa tim kurvama indijankama. - Ne možeš mene prevariti! Šta? Kraljica će prodati svoj nakit da bi ti putovao?Šta ti misliš, da sam ja glupača? Šta ima izmedju tebe i te matore? - Ne dam da ideš! Uvek nešto izmisliš da bi me ostavio samu! - Ništa se neće desiti ako svet i dalje bude ravan. Nemoj se oblačiti jer ti ne ideš!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Reče vila bračnom paru: • Za uzoran brak od 35 godina, ispuniću vam svakom po jednu želju. • Želim putovanje oko sveta sa svojim najdražim mužićem - reče žena. Vila zamahnu svojim štapicem i abrakadabra! - dve karte se stvoriše u njenoj ruci. I dođe red na muža. On razmisli na trenutak i reče: • Dakle, ovaj trenutak je vrlo romantičan, ali prilika kao ova se pruža samo jednom u životu. Dakle... žao mi je moja ljubavi, ali moja želja je da imam ženu 30 godina mlađu od sebe. Žena je bila duboko i vidljivo razočarana, ali želja je želja! Vila zamahnu štapićem i abrakadabra... Odjednom muž postade star 90 godina... Zaključak: Muškarci su možda pokvareni, ali vile su ipak... ŽENE!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|