|
Autoru |
Poruka |
Dade
|
|

rang

Pridružio se: 29 Avg 2012, 20:36 Postovi: 615
|
Vilis neće tužiti „Epl“! Ema Heming, supruga čuvenog glumca Brusa Vilisa, demantovala je informaciju da njen suprug želi da pokrene sudski proces protiv američke kompanije “Epl” vezan za prava na nasleđe nad kupljenim proizvodima (skinutom muzikom na njegovom „ajpodu“). Hemingova je demantovala tu informaciju na društvenoj mreži “tviter”.
“To nije istina”, odgovorila je Hemingova jednom od korisnika “tvitera”. Mediji su ranije preneli da će Vilis tužiti “Epl” kako bi njegova deca mogla legalno da naslede muzičke sadržaje kupljene preko veb prodavnice “ajtjuns” posle njegove smrti. Alo
|
|
|
|
|
Dade
|
|

rang

|
Verila se Kejt Bosvort Glumica (29) pohvalila se ogromnim vereničkim prstenom, i time potvrdila glasine o skoroj udaji. Kejt je i zvanično, na svom Twitter nalogu, potvrdila da se verila sa svojim dečkom Majklom Polišom, podelivši sa fanovima crno-belu fotografilu na kojoj nosi veliki dijamantski prsten.
Hvala vam svima na lepim željama. Ovu fotografiju napravio je moj budući muž", napisala je glumica.
Kejt i Majkl u vezi su od jula 2011., a Kejt se prethodno zabavljala sa zvezdom filma "Pirati sa Kariba", Orlandom Blumom, koji je sada u braku sa manekenkom Mirandom Ker. (MONDO)
|
|
|
|
|
Dade
|
|

rang

|
Džoli na sudu zbog U zemlji krvi... Glumica i rediteljka Anđelina Džoli odlučila je da pravdu potraži na sudu i odbrani se od onih koji njen rediteljski prvenac "U zemlji krvi i meda", smatraju plagijatom.  Ona će postupak pokrenuti zajedno sa producentskom firmom GK Films i distributerskom kućom Film District i za pravdu se izboriti na sudu.
Samo nekoliko nedelja pre nego je film pušten u bioskopske dvorane, slavnu glumicu javno je napao Džejms Bradok, odnosno Josip J. Knežević, s tvrdnjama kako je njen film plagijat njegovog romana "The Soul Shatering" izdatog 2007. godine. Knežević je, naime, izjavio kako se nekoliko puta našao sa producentom Erikom Sarkicem kako bi razmotrili mogućnost da se priča iz knjige pretoči u film i da je bio šokiran kada je čuo kako isti producent u saradnji sa slavnom glumicom radi film prema identičnoj priči.
Anđelina je, pak, tvdrila kako su optužbe neistinite i da je ona insipiraciju za film dobila radeći kao UN-ova ambasadorka u Bosni.
Kako izveštava "Holivud riport", a prenosi hrvatski portal Index.hr, Anđelina i njeni saradnici "priznaju da nemaju odobrenje Josipa J. Knezevića ali i poriču da je od njega trebalo pravno zatražiti dopuštanje i licencu". Anđelinu i njen tim zastupaće advokatska firma "LA's Reed Smith".
Film "U zemlji krvi i meda" premijerno je bio prikazan u Sarajevu, a potom Zagrebu i Beogradu. B92
|
|
|
|
|
Dade
|
|

rang

|
Skarlet Johanson u kampanji za “Dolče i Gabana” F ilmska zvezda u novoj reklamnoj kampanji pokazuje svoju lepu bistu, iako reklama nije namenjena tom delu tela SKARLET Johanson (27) u novoj reklamnoj kampanji za brend “Dolče i Gabana” pokazuje svoju lepu bistu, iako reklama nije namenjena tom delu tela. U korsetu leži na krevetu, zračeći svežinom i prirodnim izgledom. Sve to za potrebe novog pudera, koji damama nekako uvek stvara problem. Sudeći po izgledu lepe glumice, mnogi će se odlučiti upravo za ovaj “mejk-ap”, bez obzira na to što znaju da fotografije sigurno nisu zaobišle fotošop.
Pre nekoliko dana, Skarlet se sa dečkom vratila sa romantičnog putovanja iz Pariza. Pa, možda je i to dalo neku novu svežinu njenom licu... Novosti
|
|
|
|
|
Dade
|
|

rang

|
Džoni Dep spasava osuđenike na smrt Muškarac kome je Džoni Dep pomogao da izbegne pogubljenje u Arkanzasu postao mu je kao brat, sve sa istovetnim tetovažama.  "Imamo neke", rekao je Dep pokazujući na tetovažu na desnoj strani grudi. "Ovu je Dejmijen dizajnirao. Jedna mi je od najdražih i mnogo mi znači", rekao je Dep AP-u uoči premijere dokumentarca "West of Memphis" o Dejmijenu Ekolsu i dvojici drugih optuženika.
Ekols je rekao da gotovo svaki put kada se sretne sa Depom njih dvojica posete neki salon za tetoviranje što je, prema rečima Depa, "proslava trenutka".
Ekols, Džesi Miskeli i Džejson Boldvin proveli su 18 godina u zatvoru zbog ubistva trojice osmogodisnjaka u zapadnom Memfisu 1993. godine. Sva trojica su 2011. oslobođena nakon što su se pojavili neke nedoslednosti u dokazima. O njihovom slučaju snimljeno je više dokumentaraca, a izazvao je i veliko interesovanje poznatih glumaca i muzičara koji su verovali da trojka nije kriva za ubistvo dece.
Trojica muškaraca bili su tema dokumentarne serije "Paradise Lost" koja je zapala Depu za oko.
"Video sam prve dokumentarce i zapitao se da li ću ovo da pogledam, pomislim kako je sve to strašno i potom odem na milkšejk", rekao je Dep.
Zvezda serijala "Pirati sa Kariba" je zajedno sa Edijem Vederom iz grupe Pearl Jam, Natali Mejns iz Dixie Chicks, Henrijem Rolinsom i rediteljem Piterom Džeksonom - koji je producirao "West of Memphih" pomogao da se plate pravne takse kako bi se trojica muškaraca oslobodili.
Ekols, 37, koji stalno nosi naočare za sunce jer mu posle toliko godina u zatvoru sunce smeta, kaže da Depova podrška nije bila limitirana samo na njegovo vreme u zatvoru.
"Bio je sa nama stalno. Od kada smo izašli, postao mi je kao brat. A tetoviranje je jedna od stvari koju stalno radimo i koja nas povezuje, to je nešto što mogu stalno da nosim uza sebe i što mi istinski znači", rekao je on. B92
|
|
|
|
|
Dade
|
|

rang

|
Pit: Podizanje dece je poput akcionih scena Holivudski glumac Bred Pit izjavio je da mu je ponekad teško pada podizanje dece, prenose britanski mediji. Glumac, koji sa verenicom Andjelinom Džoli ima šestoro dece - što usvojene što biološke - rekao je na londonskoj premijeri svog novog filma "Killing Them Softly" da mu je kućni život jednako iscrpljujući kao i akcione scene koje snima.
"Da li boli? Naravno. Kolena odlaze, leđa krckaju. Spremanje dece za školu je jednako bolno kao i sve ono što sam radio u ovom filmu", rekao je Pit koji u novom filmu igra plaćenog ubicu.
Pit je otkrio da on i Džolijeva još nisu utvrdili datum venčanja iako ih za to najviše pritiskaju deca. "Uradićemo to. Samo nismo odredili datum. Deca nas baš mnogo pritiskaju".
On je dodao i da njegov prijatelj Džordž Kluni neće biti kum jer "ne veruje u institucije". B92
|
|
|
|
|
Dade
|
|

rang

|
Dejvid Linč tata u sedmoj deceniji Kultni američki reditelj Dejvid Linč postao je tata po četvrti put i to u sedmoj deceniji. Autor čuvene serije "Tvin Piks" i njegova supruga Emili Stofli dobili su 28. avgusta svoje prvo zajedničko dete.
Devojčica, kojoj su dali ime Lula Boginija, ujedno je i Linčovo prvo biološko dete.
Par se upoznao 2006. na snimanju filma "Unutrašnje carstvo", a venčao se 2009.
Iz prethodna tri braka, 66-godišnji Linč ima troje usvojene dece - kćerku Dženifer Čembers Linč (44), rediteljku filma "Boxing Helena" i sinove Ostina (30) i Rajlija (20).
Poznati reditelj (Čovek slon, Plavi somot, Divlji u srcu) je svoj poslednji film "Unutrašnje carstvo" snimio 2006. godine. Od tada se uglavnom bavio muzikom, otvorio je klub "Silencio" u Parizu i snimio nekoliko dokumentaraca i kratkih filmova. (Tanjug/MONDO)
|
|
|
|
|
Dade
|
|

rang

|
Bred Pit: Amerika ja nastala na oružju, to je u našoj DNK Verenica Breda Pita, Anđelina Džoli i njihovo šestoro dece, pod zaštitom su ovog glumca koji smatra da je posedovanje oružja zapisano u njegovoj DNK, kao Američkom državljaninu. - Amerika je zemlja nastala na oružju. To je u našoj DNK. Možda zvuči čudno, ali osećam se bolje kad znam da imam oružje u kući. Ne osećam se sigurno ukoliko nemam oružje negde skriveno u kući - izjavio je glumac za "Dejli Mejl", te dodao kako je to njegovo mišljenje, bilo ispravno ili pogrešno. 48- godišnji Bred, zvezda filma “Killing them Softly”, izjavio je i kako je sam bio izložen oružju od malih nogu no ipak je postao odgovorna odrasla osoba.
- Svoju prvu vazdušnu pušku dobio sam još u vrtiću. U osnovnoj školi dobio sam sačmaricu. Imao sam tada šest godina. Iz pištolja sam pucao već s osam godina. Odrastao sam u prilično ludom okruženju- otkrio je poznati glumac, rođen u Oklahomi, gde svi stariji od 18 godina slobodno nose oružje i to gde god žele. Blic
|
|
|
|
|
Dade
|
|

rang

|
Majkl Medsen vozio mrtav pijan Poznati glumac ponovo u sukobu sa zakonom, ovoga puta zbog vožnje u pijanom stanju. Majkl Medsen (54) vozio je svoj "Pontijak" kroz Malibu kada ga je zaustavila policijska patrola zbog krivudanja po putu. Alko-test utvrdio je da je glumac u krvi imao količinu alkohola više od dva puta veću od zakonski dozvoljene.
Glumac je, zbog teškog pijanstva, najpre odveden u lokalnu bolnicu a zatim je uhapšen, piše američka štampa.
Zvezdi filmova "Ulični psi", "Ubij Bila" i drugih ovo je treći okršaj sa zakonom ove godine. Najpre je u martu uhapšen zbog nepoznatog prekršaja, a zatim je u martu uhapšen jer se fizički obračunao sa sinom kojeg je uhvatio kako puši marihuanu. (MONDO)
|
|
|
|
|
Dade
|
|

rang

|
Džoni Dep bivšoj kupio kuću I to ne bilo kakvu, već vilu vrednu više od četiri miliona dolara u najelitnijem delu Los Anđelesa. Džoni Dep i Vanesa Paradi su u junu raskinuli 14 godina dugu vezu, a slavni glumac je sada odlučio da bivšoj dragoj i njihovo dvoje dece kupi kući sa pet spavaćih soba, bazenom, ogromnim dvorištem... i poznatim komšijama.
Kuća je vredna 4,4 miliona dolara, a među prvim komšijama Vanese Paradi, Lili Rouz (13) i devetogodišnjeg Džeka su Džek Nikolsnon, Pamela Anderson, Naomi Vots, Dženifer Aniston...
Britanski list "The Sun" piše da je Dep Vanesi i deci kupio kuću u Los Anđelesu jer želi da ih što češće posećuje. (MONDO)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|