Autoru |
Poruka |
Gost
|
|
|
Gos' je napisao: gde su ti smesni tekstovi, da i ja citam SheBlessoo, oces ti bit moja prva riba nemoj molim te ja sam ovde u prolazu a i drma me grip bolje ...evo ti megi ona je stalna ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
she evo ti ovde sutra uz kafu da citas novi broj novina:) viewtopic.php?f=397&t=6145
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
MeGi je napisao: evo she neko ti nudi brak mogu li biti kuma? ma de ja imam prodju pored tebe 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
de reci mi imas li jos uvek napade besnila?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ноћкица Гостићи па ди сте бре ви цел данковић м баШ сте ми фалели ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
MeGi je napisao: de reci mi imas li jos uvek napade besnila? naravski! aj ne sekiraj se,na tebe sam se ispucala 
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
Вучица je napisao: ноћкица Гостићи па ди сте бре ви цел данковић м баШ сте ми фалели ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) ova vucica mi sve vise lici na onu tw i to ne valja 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
uh sad vec lakse disem:) reci mi, je l ti nedostajemo:)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јеел е добро је да ти не личим на Деда Мраза ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
MeGi je napisao: uh sad vec lakse disem:) reci mi, je l ti nedostajemo:) ne svi,ali ima onih koji su mi i te kako falili uglavnom vecina ma uvek fali neko
|
|
|
|
|
|