Autoru |
Poruka |
Gost
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
odi ustinem da poplavi bućiii bućiiiiiiiii
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
LaYa je napisao: pa sad, kako kome, jel nadamo se, nadamo ko se nada živi u nadi što znači samo jedno mi smo nadežde elem, Gostići pa di ste vi breee ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
Helou samo jedno pitanje jel moze da se nekako namesti online igrica +- i molicu lepo da nas goste ne maltretirate ovim dugackim kodovima za potvrdu alo bre ![[82ok.gif] [82ok.gif]](./images/smilies/82ok.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ovde stvarno gosti pisu,jbt kako to?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
mardz simpson
|
|
|
MeGi je napisao: Ovde stvarno gosti pisu,jbt kako to? jbte ,pa ovo je Diznilend,sve moze ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Heeloo Mama, jesi mi spremila jesti?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Pa di si bre Gostiću e msm da Senkasta ne može da utiče na tu (da prostiš) veličinu/dužinu koda ala ga reknuh samo tako MeGice specijalna temica za mile nam stideće Gostiće ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma gdje vise da im smanjuje duzinu....koda ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
eeeee bem ti "rep" reči a lepu smo im temicu otvorili msm da se malko opušće i razgače dok nas čituckaju i posle kao nismo originalni cc pa ovo bre nejma niki ajmo Gostiii ![[images/smilies/dodzidodzi.gif] [images/smilies/dodzidodzi.gif]](./images/smilies/images/smilies/dodzidodzi.gif)
|
|
|
|
|
|