Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
VII - 5 VI - 4 V - 3 III - 2 I - 1
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|

Sretnu se dva psihijatra. - Dobar dan, dobro ste.Kako sam ja? - I vi ste dobro.
Sestra: - Doktore, simulant iz sobe 110 je umro! Doktor: - E sad je stvarno preterao!!
Vraća se čovek od doktora i sretne prijatelja: • Šta ima novo? • Evo, ništa, bio sam kod doktora. • I, šta ti je rekao? • 200 evra! • Ma, ne pitam te to, nego šta imaš? • 50 evra. • Aman bre, pitam te šta ti fali? • 150 evra.
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Čestitke ekipi! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
hjahahaha, momci,d ajte predlog koji hocete, ja cu opet ucestvovati, boss soryr, nisam ispratila diskusiju...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Neka budu plavuše...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Plavusa=nepresusan izvor svega....a posebno viceva..  Bravo Boss!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Boss je napisao: Neka budu plavuše... Dakle...tema za ovo takmičenje je...VICEVI O PLAVUŠAMA... Svoje prijedloge pošaljite mi na PP,do petka u 20.00 h. Hvala!
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
PREDLOG BROJ 1
Plavuša zove dečka telefonom: • Kupila sam puzzle i ne mogu nikako složiti... • Baš ništa nisi uspela da složiš? • Ne, strašno, ništa se ne uklapa! • A šta je nacrtano na kutiji? • Neko žuto pile, ali ja ne mogu prepoznati ni glavu ni rep. • Ajde, strpi se malo, sad ću ja doći kod tebe. Posle pola sata, dođe dečko kod plavuše, pogleda sto i kaže: • Daj, vrati taj cornflakes u kutiju!
PREDLOG BROJ 2
Dve plavuše: - Kako si se juče zabavljala sa svojim dečkom? - Strašno sam se dosađivala. Neprestano mi je govorio o Periklu, Sofoklu i Aristotelu iako sam mu još ranije rekla da me fudbal ne zanima.
PREDLOG BROJ 3
Šta 17 plavuša čeka ispred diskoteke? Čekaju 18-tu jer je zabranjen ulazak ispod 18!
PREDLOG BROJ 4
Plavuši umro muž i na sahrani je tješi njena prijateljica riječima: - Nemoj plakati, lijepa si, mlada si, zgodna si, već sutra ćeš naći sebi drugog. A na to će plavuša, kroz plač: - Dobro sutra, a što ću za večeras?!
PREDLOG BROJ 5
Nađu se dvije plavuše. Prva kaže: „Ove godine Božić pada na petak." Odgovara druga: „Joj, nadam se da nije petak 13."
PREDLOG BROJ 6
Kako plavušu nasmijati u nedjelju? - Isrpičaš joj vic u petak. DAJETE 5,4,3,2 I 1 POEN. GLASATI MOGU SVI BEZ OBZIRA DA LI SU POSLALI PRIJEDLOG ILI NE. GLASATE DO NEDELJE U 23.00 h. UVAŽIĆU SAMO ISPRAVNO I KOMPLETNO GLASANJE. SRETNO!
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
2 - 5 3 - 4 1 - 3 5 - 2 6 - 1
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
1 - 5 2 - 4 5 - 3 3 - 2 6 - 1
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|