Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ada svako ima svog jel tako ![[images/smilies/dosada3.gif] [images/smilies/dosada3.gif]](./images/smilies/images/smilies/dosada3.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jbt, decemabr totalno je bezveze kad nemas osjecaja ni da je decembar, ni da je zima, ni da se blize praznici..ono sve okiceno, izlozi vriste i zovu te 'udji i kupi me iako ti ne trebam', pjesmice i reklame .... apsolutno nista 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
E kod nas je sve uređeno već...još se samo čeka kićenje glavnog bora na Korzu...a u tome ću ja sudjelovati sljedeći petak zajedno sa svojim klincima iz vrtića...  Inače...što da kažem...moram kupiti haljinu za doček NG...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a gdje ces to za docek pa ti treba haljina? jel s Jurgenom (sa tockicama iznad u) negdje u austrijskoj prijestolnici 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma što je najbolje nisam još sigurna kamo ćemo...ne Jurgen s točkicama na u i ja...već cijela ekipa...nešto se priča o Bratislavi...al mi se čini da će na kraju biti po svim dijelovima Rijeke ili kod nekog kućni party...  Svake godine neki veliki dogovori...i uvijek završimo tu negdje po županiji... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
onda ti za takve zabave ne treba posebna haljina...ne trosi pare na gluposti kupi fino rublje...svakako ces haljinu skinuti dobar provod ti zelim sta god odlucili...znas li sta vam je na otvorenom na Korzu ove godine?ko svira, pjeva...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A i to što kažeš... Nastupaju: Quasarr (riječki bend) Massimo Savić Majke (dakle, Goran Bare)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
dobar izbor kao i uvijek.... Quasar-TI ..obozavam tu pjesmu, dobar vokal u bendu Massimo mi nije za doceka ...uspavala bih se vjerovatno a Bare ako se ne ukomira moze da napravi i dobru zabavu
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Da...ni meni Massimo baš i nije za doček...za doček treba netko energičniji... Isto je tako bilo kada su za jednu NG nastupali Gibonni i Oliver Dragojević...oni imaju divne pjesme...ali nemaju neke brze, plesne... Najdraži doček na Korzu bio mi je uz Tošu Proeskog...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Meni je nova vece kao i svako drugo i uvek se bolje provedem za reprizu nego za sam docek... Ja sam vec odavno prestala slaviti po zadimljenim klubovima... Kupis sebi novu krpicu,nasminkas se,nabacis friz i neki te kreten ispoliva pivom.. Meni je idealan docek nove da se ususkam u nekoj brvnari nas par,ima klope,pica..ma milina 
|
|
|
|
|
|