Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 01:27

Autoru Poruka
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 29 Avg 2012, 15:57
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Pridružio se: 17 Jun 2012, 20:13

Luda noć sa Tomom Henksom

Kad ti glava završi na stolu a pored tebe je dvostruki Oskarovac, znaš da si se ludo proveo.

Slika

Tom Henks potvrdio je svoj status jedne od najvećih holivudskih "dobrica" novim fotografijama koje su osvanule na Internetu.

Dok druge zvezde njegovog kalibra odbijaju da se slikaju sa ljudima ili daju autograme, jedan fan čije pravo ime nije poznato upoznao je Henksa u jednom kafiću i ubedio ga da naprave šašave fotke na kojima izgleda kao da su se napili zajedno.

Slika

Henks je odmah pristao, pa na slikama "umire" od smeha dok fan leži sa glavom na kafanskom stolu, pušta ga da spava na njegovom ramenu...

"Upoznao sam Toma Henksa sinoć i on je car, pogledajte kako smo se slikali", napisao je fan uz slike okačene na sajt Reddit.

Nije poznato gde su slike nastale, ali Henks je trenutno na odmoru u Fargu u Severnoj Dakoti, pa se pretpostavlja da ga je obožavalac tamo našao i slikao se sa njim.

Slika

Mondo

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 31 Avg 2012, 13:12
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Gde se odmaraju Bred i Andželina

Bred Pit i Andželina Žoli odlaze na porodični odmor u Lejk Distriktu (Velika Britanija) na jezero Vindermer.

Slika

Holivudski par je iznajmio kućicu na vodi gde bi trebalo da odmara sa svojih šestoro dece.

Naime, Andželina je trebalo da snima nekoliko scena filma “Maleficent”, ali kad je lokacija seta promenjena, oni nisu želeli da otkažu rezervaciju zbog dece.

Iako cela oblast u Engleskoj ne deluje naročito luksuzno, par trenutno traga za dobrim restoranima i mestima za izlaske u obližnjem gradiću gde će neko vreme provesti porodično.

Članovi porodice Džoli-Pit su ove godine već jednom letovali i to u Tukeu na severu Francuske.

B92

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 01 Sep 2012, 12:03
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Travolta pipkao i svog pilota?

Travoltin bivši pilot, Dag Goterba (62), progovorio je za medije i ispričao o vezi između njih dvojice koja je trajala skoro šest godina.

Slika

Travoltu glasne ovog tipa prate već neko vreme, a za dotičnog pilota čulo se još početkom leta.

Dag je ispričao da Džon Travolta više voli da spava sa muškarcima i da su oni, ubrzo pošto je počeo da pilotira za njega, postali ljubavnici.

“Putovali smo za Kaliforniju. Tamo smo imali romantičnu večeru, pili fino vino i onda sam počeo da uviđam da mu se dopadam. Kada smo se vratili u hotel, samo me je presekao pitanjem da li sam za masažu i ja sam prihvatio, jer sam bio nekako spreman za to. I naravno, nije sve ostalo na masaži”, detaljan je Goterba.

On je još ispričao da je glumac nežan i strastven ljubavnik i da su ujutru razgovarali o tome kako im je bilo lepo.

“I tako je to nastavilo da se dešava još šest godina”, rekao je pilot.

Goterbiju nije bilo teško da gleda Džona kako spava sa drugim muškaricma, jer je kako kaže Travolta obožavao seks s više njih u isto vreme i voleo je da ih snima.

Pilot je video popularnog glumca poslednji put 1992.godine, a tada je Travolta već godinu dana bio u braku sa Keli Preston.

“Sreo sam ih negde u Holivudu i Džon me je odmah odvukao sa strane da popričamo. Tada mi je opet potvrdio da više voli da vodi ljubav sa muškarcima, nego sa ženama”, ispričao je Goterbi.

Celu ovu priču potvrdila je i Džoan Edvards.

“Brinula sam se za njega i sve sam radila. Pazila sam na njegov poslovni i privatni život, ali znala sam da je homoseksualac i to mi nikad nije smetalo”, rekla je Džoan koja je radila za Travoltu skoro 16 godina.

(MONDO)

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 02 Sep 2012, 14:00
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Kako se biraju žene za Toma Kruza?

Nakon razvoda Toma Kruza i Kejti Holms, pojavile su se brojne priče o potrazi glumca za osobom koja nema problem sa sajentologijom i koja bi mu bila žena pre braka sa Kejti.

Slika

Sudeći po izveštajima, bračne ponude bile su upućene Sofji Vergari i Skarlet Johanson.

U priči magazina Vanity Fair, otkriveno je da je 2004. godine Šeli Miskavidž, žena glavnog sajentiologa Dejvida, nadgledala tajni plan da se Tomu Kruzu pronađe žena.

Tokom potrage pronađena je Nazanin Boniadi, glumica rođena u Iranu, pripadnica sajentologa koja se čak i zabavljala sa Kruzom od novembra 2004. do januara 2005.

Sudeći po magazinu, Boniadi je mesec dana pre prvog izlaska provela u brojnim ispitivanjima koja su od nje zahtevala da otkrije i svoje najintimnije seksualne tajne visokim zvaničnicima sajentologa.

Bonadi je morala da se reši svoje proteze, crvenih pramenova i dečka. Kako bi se raskid ubrzao, njoj su bili pokazani određeni povrljivi detalji iz njegovog života. Bonadi je potom potpisala ugovor o poverljivosti koji bi od nje, u slučaju da „zabrlja“, napravio neprijatelja Sajentološka crkve.

Nakon raskida, Bonadi je bila primorana da čisti toalete četkicom za zube, pločice kiselinom i da kopa rovove u sred noći. Nakon brojnih poniženja, na samom kraju, poslata je na ulicu kako bi prodavala knjige Rona Habarda.

B92

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 02 Sep 2012, 16:09
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Stiven Sigal - heroj u dugovima do guše

Akcioni heroj pridružio se podužem spisku zvezda koje je američka poreska uprava stavila na "crnu listu" poreskih dužnika.

Slika

Iako fenomenalno zarađuje, glumac je ipak na ime poreza za 2010. godinu ostao dužan državi nešto više od dva miliona dolara.

Zvezdi filmova "Hard to Kill" i "Above the Law" ovo, međutim, nije jedini problem. Naime, ukoliko misli da se vrati na veliko platno i zaigra u nastavku filma Silestera Stalonea "The Expendables", moraće i da se baci na rigoroznu dijetu, jer se u poslednje vreme "elegantno popunio", što su primetile i prokomentarisale i neke njegove kolege.

"Voleo bih Stivena da vidim u Staloneovom filmu, ali ako misli da se tu pojavi, moraće da ozbiljno da smrša", izjavio je njegov kolega Žan Klod Van Dam.

(MONDO)

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 02 Sep 2012, 16:10
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Vanesa Džonija zamenila milijarderom

Vanesa Paradi posle razlaza sa Džonijem Depom utehu pronašla u zagrljaju francuskog milijardera Gaj Dejvida Gerbija.

Slika

Nakon što su okončali 14 godina dugu vezu, Vanesa i Džoni su očigledno krenuli u nove ljubavne pohode. Glumac je bio u vezi sa mladom koleginicom Amber Hard, dok tabloide trenutno puni Vanesina nova romasa sa biznismenom i vlasnikom francuske "Ikee" Gajom Dejvidom Gerbijem.

Oni su se upoznali na letu Los Anđeles - Pariz, u maju ove godine, a ovog leta su proveli nekoliko dana zajedno u jednom letovalištu, i od tada su u vezi, pišu francuski tabloidi.

"Gaj je Vanesi vratio osmeh na lice, ponovo je ona stara, čak je počela ponovo da piše pesme", izjavio je izvor blizak pevačici.

Džoni je, navodno, svojoj bišoj supruzi dao blagoslov, a izvori bliski glumcu tvrde da je njihova veza već duže vreme bila na staklenim nogama, ali da su i džoniju i Vanesi sada prioritet njihovo dvoje dece.

(MONDO)

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 02 Sep 2012, 16:12
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Nova romansa Džerarda Batlera

Nova devojka poznatog glumca je rumunska manekenka i glumica Madalina Ganea, piše "U.S. vikli".

Slika

Batler je, navodno, pao na čari rumunske lepotice ovog proleća u Dubaiju, kada su zajedno radili jednu reklamnu kampanju.

Prve špekulacije da su u vezi pojavile su u maju ove godine, ali je manekenka tada demantovala takve navode, tvrdeći "da je Džerard samo njen dobar prijatelj".

"Mi smo samo prijatelji i ništa više", izjavila je tada Madalina.

Glumac, koga su dovodili u vezu sa nejlepšim ženama Holivuda, poput Kameron Dijaz i DženiferAaniston, nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje postojanje nove romanse.

Njegovi prijatelji, međutim, tvrde da je glumac zaljubljen do ušiju i da ga već duše vreme ne sreću u ženskom društvu, što je ranije bila svakodnevna pojava.

(MONDO)

Vrh
Dade
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 05 Sep 2012, 16:14
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 29 Avg 2012, 20:36

Anđelina, samo ti pucaj!

Poznati glumac Bred Pit, čini sve da usreći svoju lepšu polovinu Anđelinu.

Slika

On je dao 250.000 funti za strelište i oružje, koje je lepa Anđa oberučke prihvatila.

Anđelina je poznata kao veliki zavisnik od adrenalina, pa onda ne čudi otkud ovakva ideja.

Prema pisanju stranih medija Bred je morao baš da se pomuči i da smisli originalan poklon, imajući u vidu da je ona sa Bili Bob Tortonom razmenila krvave zavete.

“Izgleda da je za Anđu pucnjava pravi afrodizijak, jer se posle snimanja filma "Gospodin i Gospođa Smit", odmah smuvala sa Bredom. Puštajući Anđelinu da se oslobodi stresa, on može samo da dobije pluseve”, piše tabloid “Sun”.

(MONDO)

Vrh
Dade
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 05 Sep 2012, 17:08
Korisnikov avatar
rang
rang

Ako si pažljiva, onda si za Kolina Farela

"Zločesti Irac", kako zapadni mediji najčešće nazivaju Kolina Farela, kaže da mu najviše odgovaraju pažljive devojke, ali nikako da nađe jednu takvu...

Slika

Glumac koji ima dvoje dece iz prethodnih veza nikako da se skrasi i trenutno je sam, pa sve one fine i pažljive devojke su još uvek u igri jer temperamentnom Kolinu najviše, kaže, odgovaraju takve žene.

"Iako mnogi ne bi to očekivali od mene, ali kako starim postajem sve pažljiviji i osećajniji pa mi i takve žene odgovaraju. Bitan je i avanturistički duh, kao i duhovitost ali je pažljivot na prvom mestu."

Kolin kaže da mu trenutno odgovara to što je sam, ali bi voleo da se uskoro zaljubi.

"Srećan sam što imam sinove i iskrene prijatelje, ali bih voleo i da mi se opet desi jedna romatična ljubavna veza. Takve stvari ne mogu da se predvide i možda već sutra budem zaljubljen, a do tada ću da uživam u statusu slobodnog muškarca", kaže Kolin u intervjuu za "Hallo!".

(MONDO)

Vrh
Dade
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 06 Sep 2012, 12:33
Korisnikov avatar
rang
rang

Rasel Krou izbegava tuširanje da bi bolje "ušao u ulogu"

Kako se po medijima pročulo, američki glumac Rasel Krou ne vodi računa o svojoj higijeni dok radi na novom filmu "Noje".

Slika

Glumac Rasel Krou, poznat po svojoj ulozi Gladijatora, trenutno snima ekranizaciju epske priče "Noje" i kako mediji navode, pokušava da se odrekne svih modernih izuma kako bi se približio liku koji tumači.

- On eksprimentiše izbegavajući da se tušira. To je radio i za film "Gladijator", kako bi dobio adekvatan izgled. On u ovom filmu mora da izgleda veoma staro, ali ne želite da udahnete vazduh kada prođete pored njega. Zaudara - kazao je izvor sa snimanja.

Krou se za potrebe uloge ugojio šest kilograma, što nimalo ne pomaže kod problema koji njegove kolege imaju kada prođu pored njega.

24sata

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu