Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
pa zar danas ne počinje i svinjokolj, msm nevezano za Dan Republike u svakom slučaju stretni nam svima čfarčići i to oni "dufan" ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jao cvarci ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jao Vuki čvarci.. mm njam njam dje me nadje
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
i to dufan ![[images/smilies/drunksmilef.gif] [images/smilies/drunksmilef.gif]](./images/smilies/images/smilies/drunksmilef.gif) e njih kad jem nemam pojmeto kad je dosta msm stajem tek kad mi pripane mukica ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
nisam ni ja jugonostalgicar, ali detinjstvo i ranu mladost sam proziveo u toj drzavi. i onda pamtis sve sto je lepo. a bitku na neretvi sam prvi put gledao kada su nas u skoli organizovano vodili u bioskop. deca, buljimo u bioskopsko platno sve grmi i puca, fijuu kakav utisak je na mene ostavio film  Zex, prasici su se pekli a svinje klale za zimnicu za zamrzivac. Kako Vucica kaze, slaninica i meso se susilo, cvarci se pravili. Sva tursija i kiseli kupu su vec bili premni za krkanje  obavezno kod tetke i ujaka na selo, nije se islo u skolu po desetak dana sve se spoji sa vikendima i siroko... Kako bi zivot u Jugoslaviji izgledao ne znam, mozda je meni sve bilo lepo jer sam bio klinac. jbg globalizacija, interesi, istorija... nekada smo bili Jugoslavija a danas sve vise pocinjemo da budemo Jugoslavija samo sto nas danas zovu 'region'. jos fudbalsku regionalnu ligu da formiraju i samo nam jos tito fali 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Narode ovo su pravi čvarci... Duvan čvarci su po meni skroz neukusni...  Tako je druže kežuale... Baš tako... ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Duvan cvarci!? prosvjetlite me kakva je razlika...ja znam za cvarke cvarke
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: Duvan cvarci!? prosvjetlite me kakva je razlika...ja znam za cvarke cvarke Čvarci čvarci se prave tako što se slanina seče na kockice, dok je nekome palo na pamet da slaninu seče uzduž i tako je cede po 5-6 puta i na kraju dobiju te duvan čvarke koji su em skuplji, em gluplji.... Moly, veruj mi... Nemaju nikakav ukus...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Mo u duvan čvarci ima i mesa više no u oni obični a pride su sitno seckani ko duvan i suvi su tj reš prepečeni tako da masnoće ima al se neoseti ovo će ti spakujem za poneti kad dođeš ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|