Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
vide , ko chune, prave pionirske
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
e tako nekako samo jos malo sparusenije
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
meni se kapica jako svidja Mojnetova za male glave opet ti bas Laki volis malo hahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
volim male kapice, necem kazem nista vis, vi ste bezobrazni
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Srecan vam dan propale imperije Jugoslavije, za neke zabluda i prevara, za neke ostvarenje ideala posle milionskih ljudskih zrtvi u drugom ratu. U krvi stvorena u krvi se raspala. Ali dok je trajala bilo je lepo... Danas je dan republike.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa da stvarnooo...danas je Dan Republike moja prva osnovna skola se zvala ''29 Novembar''
neka nova vremena..neki novi klinci
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
koliko se prasica klalo i peklo na danasnji dan  kakav retro  jel se seca neko ovoga
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nisam nesto Jugonostalgicna i ne zalim i ne patim.. ali cim mi neko Neretu pomene nije mi dobro cuj sjeca li se neko....studirano studirano....Valter i Bitka na Neretvi...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
casual je napisao: koliko se prasica klalo i peklo na danasnji dan  Jes' bilo tako. Čak su svi opušteno govorili ''Koljem prasence 29-og'' , ''To ćemo 29-og'' Ovaj dan je nekada bio najveći praznik. Često se pitam šta bi bilo da je SFRJ opstala i da je komunizam i dalje na vlasti. Kako bi izgledao ovaj naš svet, da li bi Senka morala da stavi trobojku sa petokrakom na forum ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) , da li bi internet uopšte i bio ovakvkog formata kao sada, da li bi bilo ovoliko kriminala.....
|
|
|
|
|
|