Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Vazi Gigi, ako ne bude sledeci serijal VIP onda cu da se prijavim a vi glasajte za mene kad udjem u finale na kraju Moli mene najvise brine glad, sve mi diraj al' u stomak nemoj ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Dogovorit cemo se....dam ti pola svoje porcije, za jastuk ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Za pola porcije cu da ti ulovim pticu, ocerupam joj perije i napravim perjani jastuk od vezenog lisca ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Zlobni je napisao: Za pola porcije cu da ti ulovim pticu, ocerupam joj perije i napravim perjani jastuk od vezenog lisca ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) hahahhahahahhhahahahaha I love you majke mi a ima lisca .. nesto cemo i da popusimo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ajme meni...kakav oni reality spremaju... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
...a ako postoje te travke pobrljavke koje mogu da se puse tamo.... ihaaaaaaaaaj ne treba hrana, ni jastuk..... a i zmije ce mi biti smesne ![[rastakur.gif] [rastakur.gif]](./images/smilies/rastakur.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Zlobni je napisao: ...a ako postoje te travke pobrljavke koje mogu da se puse tamo.... ihaaaaaaaaaj ne treba hrana, ni jastuk..... a i zmije ce mi biti smesne ![[rastakur.gif] [rastakur.gif]](./images/smilies/rastakur.gif) cak bi se pitao jesu li one uopce zmije hahahaha....umirem od smijeha Z ... bas si me nasmijao ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Neeeeee, ali bas nikada. Gledam ovu farmu 5, ovo je katastrofa, koji su to kreteni i bolidi, koja je to stoka , dogovorili sve prije farme ko sta da glumi, ko ce sa kim biti, ovaj Tutko Mutko usao, glumi da mu ona JJ bivsa devojka,prevarila ga na farmi, a u intervju izjavljuje da ima zenu i dete sprdaju se sa ljudima, a i mi smo budale sto ih gledamo...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ko je budala!? ja ne gledam i nemam pojma to za budale..to si ti rekla ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ma gde .... Nema šanse... Ja da trpim skotove kao što su trenutno na Farmi nema šanse. Mislim da bih posle 7 dana totalno odlepio a onda bih sigurno nekoga izudarao kao majmuna.... Kao što reče Megi, gomila lažova i propalica
|
|
|
|
|
|