Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Molena je napisao: Posebno sa clanovima foruma ne bih, ooooooo nee ne … Ali ako bih birala savrsenu skupinu za rijaliti a jedini u kojem bih sudjelovala je surviver bi bila sljedeca skupina forumasa : Laki..bez razmisljanja….majstor u kuhanju, i ona bi vjerovatno od nicega napravila svasta, takvi prezivljavaju. Zex….ko njega ne bi pozelio u takvoj avanturi taj onda nema pojma…stvoren za tako nesto. Mad…vjerovatno bi ponekad bio spor u igrama, ali postoje neke njegove kvalitete koje bi savrseno odgovarale tom okruzenju. Gigi…pozitivna atmosfera, odrasla na vodi, mora imati malo tog adrenalinskog tripa sigura. ASG…kao neko ko bi razmislio dva puta o svemu. Picard…doktor je potreban i bez nekih vecih objasnjenja. Cupka….ona bi najvise uzivala, I mislim da bi ona podizala atmosferu i smijeh. Julia…cini mi se da bi kukala stalno na cemu spava i kako je puno komaraca i nekih cudnih zvukova….ali ona bi u takmicenjima i igrama dala max. Pitt….vjerovali ili ne, on zna kako se pravi show…a svi iznad znaju kako s Pittom treba. 5-5 …pet zena pet muskaraca a ako ste za da se skupno prijavimo ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) Isprskali bi bez neta posle 3 dana ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jasta bi...luda sam za netom pored prirode, plaza, i dobrog odabranog drustva.. hej..a i ti si tamo ..ti si iznenadjenje na drugom otoku cik pogodi ko ce najvise da ti se obraduje? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Moli...ajme meni...ja bih bila "idealan" natjecatelj sa svojom fobijom od buba i kukaca...mada, možda bi valjalo probat da se riješim te fobije... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi pojeli bi sve kukce i bube....ne bi imala od cega da imas fobiju 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Brrr...ja bih živjela na riži, molim lijepo... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne bi ti ni znala sta jedes...sve bi jela i pitala ima li jos 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Hehe tako kad kazes, priroda, plaza, dobro drustvo....to samo deluje tako na prvi pogled... a u stvari, ti se nalazis medju zmijama otrovnicama, nocima po oluji u improvizovanoj kucici od lisca, kokos moze da ti padne na glavu, majmuni ti kradu odecu a napetost i neslaganje medju ljudima samo eskalira... Eeee nedostaje mi ovaj rijaliti, jedini koji valja Ma ja bih se prijavio... sta fali... da se isprobam u tim uslovima ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajde Zlobni...ti se prijavi...a mi ćemo glasati... Ili glasaju članovi plemena? Da...tako je... Dakle...moramo se svi prijaviti...  Moli...naježila sam se baš na pomisao da jedem kukce...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Zlobni je napisao: Hehe tako kad kazes, priroda, plaza, dobro drustvo....to samo deluje tako na prvi pogled... a u stvari, ti se nalazis medju zmijama otrovnicama, nocima po oluji u improvizovanoj kucici od lisca, kokos moze da ti padne na glavu, majmuni ti kradu odecu a napetost i neslaganje medju ljudima samo eskalira... Eeee nedostaje mi ovaj rijaliti, jedini koji valja Ma ja bih se prijavio... sta fali... da se isprobam u tim uslovima ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) Jedini u koji bih se i prijavila....i u onaj kuharski Nista to nije strasno...zmije i ostale zivotinje...za promjenu kad se maknes od civilizacije i dodjes u kontakt sa drugom vrstom zmija i zivotinja, u odnosu na one s kojima si svakdonevno okruzen...ne zvuci lose svaka promjena je dobra he he. Jedino me strah da mi kokos ne padn na glavu ... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E vidiš kad si to spomenula...i ja bih u kulinarski show...npr. u MasterChef...  ali Laya bi me samo tako pobjedila...
|
|
|
|
|
|