Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Tw - luda, otkačena, blesava, stara dobra mamba...
Uter - ficfiric...ebo t eko nije...da ti oci vidimo pa mož da ides da radis opet...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Dakle...sljedeći projekti forumaša...vratiti: 1. Juliju 2. Komšinicu 3. Uthera 4. Nikitu (mada je ona bila čini mi se, ali bi mogla i češće)
Jel još netko fali?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Fali Vuja i Minnie... i mačak...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
fali i novih forumasa..da se ne lazemo. i sta je sada sa onom Megi....kome se folira i lupa ceznju opet majke mi cu Megi staviti pola tvoje slike na avatar..samo donju polovicu obecavam 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jao da...imamo cijeli popis...Moli...znamo kako privući Megi...čime možemo prijetiti drugima? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
samo reci kojima!?....sve ih imam u rukavu (citaj u skrivenom folderu  ) .
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Svima nabrojanima...  I ti skupljaš foldere? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a cuj....nikad se ne zna. ko se jednom opece i iskre se boji  ( samo da Iskra ne pomisli pogresno)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Iskraaaa, dolazi da vidis kako te ogovaraju ove