Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
a to se danas zove 'svađa'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
axaxax aj nemoj to tvoje dvosmisleno ima li snega?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
daj nemoj mi te penzionerske pričice čuj 'ima li snega' šta te briga
nego, jesi se udala
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pic...sad ti je prilika... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Picard je napisao: daj nemoj mi te penzionerske pričice čuj 'ima li snega' šta te briga
nego, jesi se udala aahahaha nemoj ni ti meni to starinsko pitanje "jesi se udala,vreme ti je itd" ko je lud danas da se udaje-zeni... Nisam,nisam...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Pic...sad ti je prilika...  prilika, za što? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Picard je napisao: daj nemoj mi te penzionerske pričice čuj 'ima li snega' šta te briga
nego, jesi se udala aahahaha nemoj ni ti meni to starinsko pitanje "jesi se udala,vreme ti je itd" ko je lud danas da se udaje-zeni... Nisam,nisam... a bi li se udala ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa nadovezah se na tvoje pitanje za Megi...skontaj... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Megi je kao i ja..odlucila da preskoci prvi brak. Jbg danas se svi zene i udaju vise puta...pa zato, i opet stigne proslaviti minimalno 30 godina braka 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ma kome je bitan papir možemo i bez toga je l' tako? tako je