Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 23:36


Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 25 Nov 2013, 21:40
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Tvoje lice...: "Borise, ćale si, keve mi"

U novoj epizodi zavane emisije "Tvoje lice zvuči poznato" glumac Boris Milivojević oduševio člana žirija, hrvatskog pevača Tonija Cetinskog, koga je imitirao.

Slika

Knez ponovo na štiklama, ali ovog puta kao kao Barbra Strejsend, Snežana Babić kao Gile iz Električnog orgazma, Boris Milivojević kao Toni Cetinski, "Mulen ruž", Sara Jovanović će otići u Brazil kao Bebi Dol...

Sve to i još mnogo toga gledaćemo u narednoj, sedmoj epizodi zabavne emisije "Tvoje lice zvuči poznato" u subotu uveče na TV Prva.

Kao što je Wikluh Sky (Đorđe Miljenović) imao tremu kada je imitirao Mariju Šerifović, tako ni glumcu Bolrisu Milivojeviću nije bilo svejedno u ulozi Tonija Cetinskog. Jer, hrvatski pevač je bio u žiriju.

Ali, Toni je bio oduševljen Borisovom imitacijom, pa je po "zemunski" prokomentarisao:

"Borise, brate, sestro, ćale si, keve mi!".




Mondo

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 25 Nov 2013, 21:56
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Tvoje lice zvuči poznato - 7. epizoda

Pobednik 7. epizode šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ je Skaj Vikler koji je u duetu sa Aleksom Jelićem izveo numeru „Roksen“ iz filma Mulen Ruž. On je i sam priznao da bez Alekse i njegovog igranja i pevanja nastup ne bi bio tako dobar, ali je transformacija Skaja bila neverovatna. Ovo je prva emisija gde je uspeo da pokaže svoje sposobnosti u punom svetlu. Zasluženo je osvojio nagradu od 1000 evra koje je odlučio da pokloni prihvatilištu za decu iz Beograda. Posle ove fantastične izvedbe Skaj i Aleksa se zajedno nalaze na prvom mestu u generalnom plasmanu.

Poznata nasmejana lica Marije Kilibarde i Petra Strugara najavila su početak 7. epizode šoua „Tvoje lice zvuči poznato“. Još jednom, poznata desetorka takmičiće se za nagradu od 1000 evra , kao i za što veći broj poena kako bi osvojili i glavnu nagradu od 25 000 evra, koja će takođe otići u humanitarne svrhe.

Slika

Do sada su na prvom mestu bili Ana Kokić i Aleksa Jelić sa 206 poena. Da li će uspeti da zadrže svoj plasman videćemo tek na kraju ove epizode. To će zavisiti i od toga da li će osvojiti simpatije žirija, kako stalne postave koju čine Marija Mihajlović, Katarina Radivojević i Ivan Ivanović, tako i novog člana žirija – Tonija Cetinskog.
Marija Kilibarda je najavila da se šoumenu, lepotici i treneru pridružuje specijalni gost koji će popuniti praznu stolicu pored Ivana Ivanovića, a to je veliki šarmer Toni Cetinski, koji međutim nije želeo da sedne pored jedinog muškarca u žiriju, već je odlučio da rastavi dve dame i da uživa između njih.

Slika

Tamara Dragičević kao Ederlezi

Najavljena kao ljubimica Ivana Ivanovića, Tamara Dragičević otvara svojom numerom ovo veče. Njena scenografija izgleda kao pozorište, pa je Tamara jednim delom na svom terenu, u jednostavnoj beloj haljini, bosa izlazi iz kutije i sa osmehom izvodi svoju numeru. U jednom trenutku na scenu izlaze i trubači i okružuju žiri, a Toni i Katarina baš padaju u sevdah. Razgaljen veselom muzikom žiri daje Tamari sve pozitivne ocene.

Slika

Sneki kao Gile iz Električnog Orgazma

Dobro prepoznatljivi zvuci pesme koju smo svi barem jednom pevali „Igra Rock and Roll cela Jugoslavija“ i Sneki sa kovrdžavom smeđom perikom i lenonkama, u crvenim pantalonama i kožnoj jakni, vrlo dubokim glasom izvodi svoju numeru. Sa sjajnom maskom i vrlo karakterističnim načinom pevanja Sneki je dočarala Gileta, a žiri se složio da je imitacija, uprkos nekoliko propusta, odlična i zabavna, Lošu ocenu Sneki je dobila od Ivana - njemu se nije dopao ni nastup ni maska.

Slika

Boris Milivojević kao Toni cetinski

Na sam pomen svog imena Toni je pokrio lice rukama, kao da ne želi da vidi svog dvojnika, ali je ipak skupio hrabrost da se suoči „sa sobom“. Ubrzo je odlučio da pomogne Borisu i pridružio mu se na sceni, pa su dva Tonija u duetu otpevali pesmu „Blago onom ko te ima“. Toniju se maska dopada, a našalio se da se zaljubio sam u sebe. Žiri se složio da je maska odlična, a da je Boris otpevao najbolje što može u skladu sa svojim mogućnostima.

Slika

Knez kao Barbara Streisend

I Knez je opet na štiklama - osuđen da „menja pol“. Zbog svoje konstitucije ne liči na Barbaru, ali ne liči ni na Kneza. Na vrlo mračnoj bini, reflektor je uperen samo u Barbaru koja, u dugačkoj crvenoj haljini sa crnim ogrtačem i rukavicama, sa lakoćom izvodi numeru „Woman in Love“. Knez se fantastično transformisao u ženu, a to su primetili i članovi žirija. I hodanje na štiklama mu sve bolje ide, a njegove pevačke sposobnosti nije potrebno ni komentarisati. Dobio je sve pohvale.

Slika

Sara Jo kao Bebi Dol

Mlada Sara Jo sa dugačkom plavom perikom u veseloj plavo-žutoj haljinici, sa slatkom koreografijom vrlo verno je izvela pesmu „Brazil“, praćena aplauzom publike. Žiri je primetio njen trudi i zaista je ishvalio uz komentar da je numeru bolje izvela čak i od same Bebi dol.

Slika

Aleksa Jelić i Skaj Vikler kao Mulen Ruž

Uz pratnju 30 igrača Aleksa i Skaj su izveli tačku iz filma Mulen Ruž „Roksen“. Aleksi je savršeno legla ova uloga s' obzirom na to da je po profesiji i baletan i pevač, ali se i Skaj savršeno snašao u ulozi Juana Mekgregora. Dva potpuno različita muškarca, nesrećno zaljubljena u istu ženu, napravili su spektakl na pozornici. Skaj je uputio pohvale i Milanu Gromiliću koji je u jako kratkom roku realizovao celu koreografiju. Publika, voditelji, žiri, a i sami takmičari bili su oduševljeni ovim izvođenjem.

Slika

Željko Šašić kao Alen Ademović

Čuvenu pemu „Kruška“ kojom se Alen i proslavio vrlo verodostojno izveo je Željko Šašić. Dobro je „skinuo“ i Alenovo karakteristično prebacivanje sa noge na nogu, a obučen u maslinaste pantalone i kožnu jaknu mogao je da zameni i samog Ademovića. Željko je dobio pohvale, ali nije uspeo da nadmaši utisak koji je ostavila prethodna numera.

Slika

Ana Kokić kao Loren

Ani vrlo lepo pristaje duga, smeđa kosa sa šiškama. Ona je bosonoga u crnom kombinezonu sa lepršavim ogrtačem izvela evrovizijsku pemu „Euforija“ uz neizbežnu koreografiju, koja je jako zahtevna, iako ne deluje tako. Ivan je bio vrlo ponosan kako se Ana izborila sa „pucanjem“ glasa, jer je prehlađena. Ostatak žirija se složio da je bila sjajna, hrabra i uporna.

Slika

Goca Tržan kao Marina Perazić

Goca Tržan, konačno kao žena, zablistala je na pozornici, jer je njen seksipil konačno mogao da dođe do izražaja. U tome joj je pomogla i numera Marine Perazić „Poješću sve kolačiće“. U plavom kompletiću Goca se sita navrckala na sceni, baš kao i Marina u originalu. Žiri je pohvalio Gocu i konstatovao da je bolja od originala.


Slika

Na kraju je i Toni Cetinski počastio sve prisutne jednom pesmom, ali bez svog dvojnika Borisa Milivojevića. Publika je uživala u numeri „Zar malo je to“. Potom je usledilo glasanje.

Slika

Ovako je glasao žiri:

Toni Cetinski

2 poena – Tamara Dragičević
3 poena - Boris Milivojević
4 poena - Knez
5 poena - Ana Kokić
6 poena - Sneki
7 poena - Goca Tržan
8 poena - Željko Šašić
9 poena - Sara Jo
10 poena – Aleksa Jelić
12 poena - Skaj Vikler

Marija Mihailović

2 poena – Sneki
3 poena - Tamara
4 poena - Boris Milivojević
5 poena - Ana Kokić
6 poena - Sara Jo
7 poena - Željko Šašić
8 poena - Goca Tžan
9 poena – Aleksa Jelić
10 poena - Knez
12 poena - Skaj Vikler

Katarina Radivojevic

2 poena – Željko šašić
3 poena - Sneki
4 poena - Tamara Dragičević
5 poena - Sara Jo
6 poena - Goca Tržan
7 poena - Ana Kokić
8 poena - Boris Milivojević
9 poena - Aleksa Jelić
10 poena – Knez
12 poena – Skaj Vikler

Ivan Ivanović

2 poena – Sneki
3 poena - Željko Šašić
4 poena - Tamara
5 poena - Sara Jo
6 poena - Goca Tržan
7 poena – Boris Milivojević
8 poena - Ana Kokić
9 poena - Aleksa Jelić
10 poena – Knez
12 poena – Skaj Vikler

Kako su glasali takmičari

Tamara – 5 poena za Skaj Viklera
Sneki – 5 poena za Tamaru Dragičević
Boris – 5 poena za Željka Šašića
Knez – 5 poena za Skaja
Sara – 5 poena za Skaja
Aleksa – 5 poena za Kneza
Skaj – 5 poena za Aleksu Jelića
Željko – 5 poena za Sneki
Ana – 5 poena za Gocu Tržan
Goca – 5 poena za Skaja

Ko će koga imitirati u 8. epizodi

Super Sneki – Silvana Armenulić
Boris – Ana Kokić
Goca – Kristina Agilera
Ana Kokić – Kaliopi
Tamara – Majkl Džekson
Željko Šašić – Milan Mladenović
Skaj Vikler – Parni Valjak
Sara Jovanović – Šakira
Aleksa – Majkl Džekson
Knez - Saša Matić

Slika


TVPrva

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 26 Nov 2013, 21:05
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Tvoje lice zvuči poznato - Željko Šašić kao Alen Ademović - Kruška (Promo)


_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 26 Nov 2013, 21:07
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Tvoje lice zvuči poznato - Boris Milivojević kao Toni Cetinski (Promo)


_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 26 Nov 2013, 21:13
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
TLZP - Željko Šašić: Izubijao sam zube

Slika

Specijalni gost žiri ove subote je Sergej Trifunović koji je odmah rekao da će biti strog i pravičan u oceni imitacija. Prekaljeni glumac ipak nije očekivao ovoliko zabave od svojih kolega, uživao je u tranformacijama ali je ostao dosledan i strogo sudio o nastupima takmičara.

Slika

Učesnici su dokazali ne samo svoju humanost već i pravi profesionalizam kad je reč o nastupima. Tamara Dragičević povredila se tokom probe, ukazana joj je pomoć, a ona je insistirala da se vrati na scenu i uradi veoma zahtevnu interpretaciju kralja pop muzike Majkla Džeksona. Željko Šašić, zadužen za dobru energiju i šalu, bodrio je svoju koleginicu i zasmejavao. Željko je takođe kuburio sa prehladom te nedelje i imao temperaturu te je preventive radi dobio i voćni koktel kako bi povratio energiju. On će imitirati rok legendu Milana Mladenovića iz grupe EKV što prema Željkovim rečima nije bio lak zadatak.

Slika

- Teško mi je bilo da se skoncetrišem na gitaru koju sam držao sve vreme, Milanov karakterističan glas kao i pevanje u fiksirani mikrofon, izubijao sam zube - kroz smeh je prokomentarisao pevač.

Kad smo već kod brzog ritma, publika, naročito muški deo, uživaće u fenomenalnom nastupu Sare Jovanović koja je u originalu skinula vatrenu Šakiru. Pokreti iz kuka, egzotičan ples izmamili su osmehe svima u studiju, a Saring glas identičan je bio Šakirinom. Ovo je samo jedna od numera koja će oduševiti gledaoce jer će se ove subote voditi ljuta bitka između deset odličnih interpretacija.

Slika


story

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 30 Nov 2013, 23:58
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Tvoje lice zvuči poznato: Nove transformacije

Najveće domaće i muzičke zvezde biće sa nama i ove subote.

Slika

Kristina Agilera i Majkl Džekson imaće više nego zanimljiv nastup, a raskošna scenografija, kostimi i fantastična energija sjajnih plesača nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Ipak ovaj šou ima svoje specifičnosti , pa ćemo gledati dva Majkla Džeksona na sceni. Aleksa Jelić, jedan od Džeksona vredno je spremao koreografiju, a bele čarapice, crne cipele i karakteristična srebrna rukavica su jednostavno nezaobilazni delovi kostima....Tržanka, kao Kristina Agilera, posmatrala je prodorno plavim očima kako „Majkl" đuska i sprema se za izlazak na scenu. Oboje imaju zahtevne nastupe te će biti mrtva trka oko toga ko će se više svideti žiriju.

Slika
Foto: Prva TV

Knez, uvek detaljan u pripremama, ponovo će imati na sebi silikonsku masku s obzirom da će ove subote imitirati popularnog pevača Sašu Matića. Verovatno će i to biti lakše od visokih potpetica koje mu malo pa malo zapadnu.

Koliko se sjajno snašao u koži Matića govori i komentar ovonedeljnog gosta žirija Sergeja Trifunovića da ne pamti da ga je neki narodnjak tako dirnuo

Članove žirija oduševiće i još jedna interpretacija Skaja Viklera. On je do sada pokazao raskošan talenat za sve muzičke pravce, a uloga Akija Rahimovskog legla mu je savršeno.

Slika
Foto: Prva TV

Fenomenalna scenografija i Skajev savršen sluh ponovo su izazvali lavinu pozitivnih komentara.

Emisiju pratite na Prvoj ove subote.



Mondo

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 02 Dec 2013, 03:18
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
TLZP: Pobednica osme epizode je Goca Tržan

Slika

Pre glasanja, Sergej je apelovao da se nagrada dodeli maloj Uni Savić kojoj je neophodna transplatacija koštane srži, što je Goca i učinila. On je takođe zamolio i gledaoce da se pridruže akciji jer je intervencija hitna – sms: 2205 ili žr: 205-9011005219862-38, a Ivan Ivanović se odmah priključio Sergejevom apelu i lično donirao još 100.000 dinara porodici Savić. Podsećanja radi, Ana Kokić je takođe nakon pobede, nagradu dodelila upravo Uni.

Veseli i spontani Marija Kilibarda i Petar Strugar najavili su osmu epizodu popularnog šoua Tvoje lice zvuči poznato u kome se deset kandidata svake nedelje takmiči za vrednu nagradu od 1000 evra, koje će donirati u humanitarne svrhe. Ove nedelje dobro poznatom žiriju, Mariji Mihajlović, Katarini Radivojevć i Ivanu Ivanoviću pridružio se i glumac Sergej Trifunović, koji je poput Tonija Centinskog u prošloj epizodi, izabrao da zauzme svoje mesto između dve dame, željno iščekujući početak takmičenja.

Slika

Goca Tržan kao Kristina Agilera

Ove subote, šou Tvoje lice zvuči poznato otvorila je Goca Tržan spektakularnim nastupom i numerom Kristine Agilere Show me how you Burlesque. Fantastična energija, moćan glas, originalna scenografija i sjajni plesači podigli su publiku i žiri. Sergej je bio oduševljen baš kao i Goca koja je rekla da je konačno dočekala svojih tri i po minuta i to u koži žene s obzirom da su joj do sada zapale uglavnom muške uloge.

Slika

- Bez komentara sam. Digla si letvu visoko, ne znam šta će da rade ovi posle tebe - prokomentarisao je Sergej, specijalni član žirija koji je Gocin nastup pozdravio vriskom.

- Presrećna sam zbog tebe i ove predivne numere koju si izvel - dodala je Marija.

Katarina je takođe bila oduševljena, a Ivan je rekao da je Goca ostavila jak utisak na ceo žiri.

- Ti jesi bila malo bucnuta Kristina Agilera i ovo je bio tvoj nabolji nastup do sada, omogućio ti je da iskažeš sve svoje talente, bilo je perfektno – rekao je Ivan.

Skaj Vikler Aki Rahimovski

Prošlonedeljni pobednik Skaj Vikler vrhunski je skinuo Akija Rahimovskog. Divna intepretacija balade Jesen u meni i romantični ples baletskih igrača nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Slika

- Imao sam tremu jer je jedan od takmičara moj prijatelj, a obećao sam da ću biti surov i da neće biti ni po babu ni po kečevima. I vrlo sam zadovoljan - rekao je Sergej i uputio malu zamerku na tremolo u kojem kod Akija ima malo više patosa i da bi možda Skaju više legao Dado Topić.

Najveća njegova zamerka odnosila se na bradu koju su maskeri napravili jer takvu bradu Aki nema.
- Mene si podsetio na Akija i vokalno, meni je ovo bilo super, ti si bio fenomenalan i još jednom si pokazao da si sjajan pevač - rekla je Marija, a s njom se složila i Katarina.

- Već nekoliko puta sam rekao koliko me iznenađuješ svojim nastupima, ovde ti je falila samo moja visina da bi bio kao Aki Rahimovski, meni ni maska nije bila loša. Prezadovoljan sam kako si večeras zvučao i izgledao - zaključio je Ivan.

Sara Jovanović kao Šakira

Atmosferu je u potpunosti zapalila Sara Jovanović kao vatrena Šakira. Stas, glas i zavodljivi ples kolumbijske zvezde, Sara je verno dočarala.

Slika

- Odličan nastup Saro, umetnost je odigrati Šakiru na taj način. Ti si skunula njenu boju glasa što je teška stvar, a posebno što si te pokrete tako dobro uradila - prokomentrisala je Katarina.

- Ovde sam najviše dobio osobu koja se imitira. Stvarno sam fasciniran kako si je skinula i imala si istu boju glasa kao ona. I što se plesa tiče, tvoja karlica mi zvuči poznato. Ne znam šta bih više rekao osim da ćemo imati dugu i tešku noć - rekao je Sergej.

- Dokazuješ sve više da si jedan ozbiljan perfomer - dodala je Marija.

- Mislim da je svaki sekund bio potpuno perfektan, posebno ako uzmemo u obzir koliko ti ne voliš te stvari, mešanje, tverkovanje i ovo i ono, uspela si to da pobediš u sebi i ja ti čestitam, nastup je bio perfektan - rekao je Ivan.

Ana Kokić kao Kaliopi

Ana Kokić dobila je još jedan težak zadatak. Kaliopi i pesma Bato izazov su za svakog pevača ali Ana se i pored problema koje je imala sa glasom prošle nedelje, odlično snašla. Ana je iskreno priznala da je imala tremu.

Slika

- Anin nastup je bio perfektan. Meni je drago da vidim da si ponovo u formi - rekao je Ivan.

- To jeste užasno teška pesma, voleo bih je čujem u savršenoj verziji kada ti je glas potpuno odmoran, nažalost - prokomentarisao je Sergej.

Katarina i Marija su pohvalile Aninu intepretaciju, ali je Katarina dodala samo da joj falio bol u njenom glasu.

Tamara Dragičević i Aleksa Jelić kao Majkl Džekson

Scenu su potom preuzela dva Majkla Džeksona, Tamara Dragičević i Aleksa Jelić. Miks najvećih hitova kralja popa, fantastična koreografijai i sjajni plesači kreirali su sjajnu energiju na sceni. Žiri je upotpunio atmosferu sa maskama zombija tokom izvođenja numere Triler. I pored povrede butnog mišića, Tamara je kao pravi profesionalac odigrala čuveni Moonwalk.

Slika

- Gledajući vas, bila sam jako zadovoljno što sam prihvatila učešće u ovom projektu, srećna sam što sam deo toga. Svaka vam čast kako ste zajedno funkcionisali. Tamara, nisam ni primetila da si imala problem - prva je komentarisala Katarina.

Marija je pohvalila i pevanje i glas oba takmičara.

Slika

Sergej je rekao sve teži i teži posao imamo i uputio sve komplimente Aleksi za ples.

- Ovo je bilo u rangu Mulen ruža iz prošle epizode i zaista ovo počinje da liči na izuzetno dobro pozorište gde se izvode fantastični mjuzikli. Pevali ste super, a igrali ste super na kvadrat - rekao je Ivan.

Knez kao Saša Matić

Nakon štikli, Knez ponovo u koži muškog izvođača, ovog puta Saše Matića, a pevao je predivnu baladu Kad ljubav zakasni.

Slika

- Još jednom si pokazao koliko si fantastičan pevač. Meni je bilo super i emotivno - rekao je Ivan i dodao da mu je ovo jedna od najdražih Sašinih pesama.

Katarina je takođa uživala u Kneževoj intepretaciji.

- Ja sam i suzu pustio, bez zezanja. Ne slušam narodnu muziku ne pamtim da me je neki narodnjak ovoliko dirnuo. Od danas sam veliki fan Saše Matića, a ovo što sam video, mogu da kažem da si večeras moj favorit - bio je oduševljen Sergej.

Po Mariji, Kneževo pevanje je uvek savršeno i perfektno.

Boris Milivojević kao Ana Kokić

Usledila je prava poslastica, Boris Milivojević kao Ana Kokić (numera Idemo na sve) koja je kroz osmeh prokomentarisala ovo je moj najbolji nastup do sada. Osim urnebesne imitacije, svima su zapale za oko Bokijeve napućene, jarko crvene usne.

Slika

Petar Strugar dobio je poljubac u obraz nakon čega su se silikonske usne raspale.

- E nije lako, odlepile su se iznutra - objašnjavao je Boki dok ih je skidao.

Slika

- Ti si jedan od najvećih šoumena koje sam imao prilike uživo da gledam i ostajem pri tom stavu. Kada je za tebe zadatak dovoljno intresantan, ti maskimalno uđeš u to i pokidaš. Toliko sam oduševljen tvojim talentom, ovo je bilo tih sto grama zabave koje mi je falilo do ovog trenutka. Drago mi je da si pozajmio cipele od Marije Kilibarde - prokomentarisao je šaljivo Ivan.

- Svaki tvoj pokret je bio originalno skinut i ono što mi se svidelo jeste da se dobro osećaš u tome, u smislu da nisi imao barijeru koju ljudi imaju kad treba da budu žena, naročio seksi žena na sceni - primetila je Katarina.

- Boki i ja smo bili cimeri na Akademiji, međutim nisam znao da imam cimerku sve vreme, inače bih drugačije razgovarao s tobom. Da postoji kao na Sterijinom pozorju nagrada za bravuru, dobio bi je - rekao je Sergej.

Sneki kao Silvana Arenulić

Sneki je nastupila pesmom Noćas mi srce pati od Silvane Armenulić. Sergeju se dopalo kako je to Sneki iznela, toplo i divno iako je želeo da čuje možda neku težu pesmu poput Rane moje.

Slika

- Užasno je teško pevati Tomu Zdravkovića i Silvanu zato što kod njih nema ni jednog jedinog trilera, samo vibrato, e tu se malo potkradoše trileri - stručan i konkretan je bio Sergej.

Katarina je pohvalila Sneki da izgleda kao prava diva.

Ivan ništa nije zamerio Sneki i zahvalio joj se što je uživao u lepoj pesmi i pevanju.

Željko Šašić kao Milan Mladenović

Šou je zatvorio Željko Šašić imitacijom Milana Mladenovića (Ti si sav moj bol). Željko je dao sve od sebe da glasom i izrazom dočara legendarnog rokera ali Sergej nije bio zadovoljan.

Slika

- Ti si razvalio Acu Lukasa i Boru Čorbu, ovo nisi razvalio. Ovo nije loše ali sigurno slabije od svih tvojih dosadašnjih izdanja, to je moje skromno mišljenje – reko je Segej.

- Nisi toliko bio veorodostojan u nastupu i nije lako imitirati Milana, ali sviđa mi se što si radio ovaj zadatak iako to nije tvoj teren. Iako nisi bio potpun, lepo je da neki današnji klinci vide ko je bio Milan Mladenović i EKV jer su te pesme skoro nepoznate među novom generacijom - nadovezala se Katarina.

- Mislim da je previše fanova EKV-a večeras za ovim stolom da bi ovo moglo da nas fascinira. Dok si svirao gitaru, tu si potuno skinuo Milanovu gestikulaciju. Nije uopšte lako pevati njega, ti si sve vreme imao borbu između Željka Šašića i Milana Mladenovića - dodao je Ivan.

Mariji se za razliku od ostalih članova žirija, dopalo kako je Željko izneo svoj zadatak i da joj je u potpunosti dočarao Milana.

Nakon glasanja žirija i takmičara, pobedu je odnela Goca Tržan u ulozi Kristine Agilere!

Takmičere ćemo imati prilike da vidimo u sledećim imitacijama:

Željko - Sneki
Ana - Fergie
Skaj – Dino Dvornik
Sneki – Karolina Gočeva
Aleksa – Nataša Bekvalac
Knez – Mary J Blige
Tamara – Joel Grey
Sara – Liza Minnelli
Boris – MC Hammer
Goca – Bono Vox


Story

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 04 Dec 2013, 23:38
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Tvoje lice zvuči poznato - 8. epizoda

Pobednik 8. epizode je Goca Tržan u ulozi Kristine Agilere.

Slika

Kao i svake subote, druženja, komentari žirija dobri i loši se nastavljaju. Sergej Trifunović, kao specijalan gost žirija se pridružio čuvenoj trojci, nestrpljivo iščekujući početak muzičkog spektakla.

Slika

Nakon predstavljanja novog člana žirija, usledilo je podsećanje na prethodne transformacije učesnika.

Slika

Večerašnji šou otvorila je Goca Tržan spektakularnim nastupom i numerom Kristine Agilere „Show me how you Burlesque". Fantastična energija, moćan glas, originalna scenografija i sjajni plesači podigli su publiku i žiri. Sergej je bio oduševljen baš kao i Goca koja je rekla da je konačno dočekala svojih tri i po minuta i to u koži žene s obzirom da su joj do sada zapale uglavnom muške uloge. "Bez komentara sam. Digla si letvu visoko, ne znam šta će da rade ovi posle tebe" prokomentarisao je Sergej, specijalni član žirija koji je Gocin nastup pozdravio vriskom. "Presrećna sam zbog tebe i ove predivne numere koju si izvela" dodala je Marija. Katarina je takođe bila oduševljena, a Ivan je rekao da je Goca ostavila jak utisak na ceo žiri "Ti jesi bila malo bucnuta Kristina Agilera i ovo je bio tvoj najbolji nastup do sada, omogućio ti je da iskažeš sve svoje talente, bilo je perfektno".
Sledeći nam se predstavio prošlonedeljni pobednik, Skaj Vikler, koji je vrhunski skinuo Akija Rahimovskog.

Slika

Divna intepretacija balade "Jesen u meni" i romantični ples baletskih igrača nikoga nisu ostavili ravnodušnim. "Imao sam tremu jer je jedan od takmičara moj prijatelj, a obećao sam da ću biti surov i da neće biti ni po babu ni po kečevima. I vrlo sam zadovoljan" rekao je Sergej i uputio malu zamerku na tremolo u kojem kod Akija ima malo više patosa i da bi možda Skaju više legao Dado Topić. Najveća njegova zamerka odnosila se na bradu koju su maskeri napravili, jer takvu bradu Aki nema. "Mene si podsetio na Akija i vokalno, meni je ovo bilo super, ti si bio fenomenalan i još jednom si pokazao da si sjajan pevač" rekla je Marija, a sa njom se složila i Katarina. "Već nekoliko puta sam rekao koliko me iznenađuješ svojim nastupima, ovde ti je falila samo moja visina da bi bio kao Aki Rahimovski, meni ni maska nije bila loša. Prezadovoljan sam kako si večeras zvučao i izgledao" zaključio je Ivan.

Slika

Atmosferu je u potpunosti zapalila Sara Jovanović kao vatrena Šakira. Stas, glas i zavodljivi ples kolumbijske zvezde, Sara je verno dočarala. "Odličan nastup Saro, umetnost je odigrati Šakiru na taj način. Ti si skunula njenu boju glasa što je teška stvar, a posebno što si te pokrete tako dobro uradila" prokomentrisala je Katarina. "Ovde sam najviše dobio osobu koja se imitira. Stvarno sam fasciniran kako si je skinula i imala si istu boju glasa kao ona. I što se plesa tiče, tvoja karlica mi zvuči poznato. Ne znam šta bih više rekao osim da ćemo imati dugu i tešku noć" rekao je Sergej. "Dokazuješ sve više da si jedan ozbiljan perfomer" dodala je Marija. "Mislim da je svaki sekund bio potpuno perfektan, posebno ako uzmemo u obzir koliko ti ne voliš te stvari, mešanje, tverkovanje i ovo i ono, uspela si to da pobediš u sebi i ja ti čestitam, nastup je bio perfektan", rekao je Ivan.

Slika

Ana Kokić dobila je još jedan težak zadatak. Kaliopi i pesma "Bato" izazov su za svakog pevača ali Ana se i pored problema koje je imala sa glasom prošle nedelje, odlično snašla. Ana je iskreno priznala da je imala tremu. "Anin nastup je bio perfektan. Meni je drago da vidim da si ponovo u formi" rekao je Ivan. "To jeste užasno teška pesma, voleo bih je čujem u savršenoj verziji kada ti je glas potpuno odmoran, nažalost" prokomentarisao je Sergej. Katarina i Marija su pohvalile Aninu interpretaciju "Bravo, svaka čast".

Slika

Slika

Slika


Scenu su potom preuzela dva Majkla Džeksona, Tamara Dragičević i Aleksa Jelić. Miks najvećih hitova kralja popa, fantastična koreografija i sjajni plesači, kreirali su sjajnu energiju na sceni. Žiri je upotpunio atmosferu sa maskama zombija tokom izvođenja numere Triler. I pored povrede butnog mišića, Tamara je kao pravi profesionalac odigrala čuveni Moonwalk. "Gledajući vas, bila sam jako zadovoljno što sam prihvatila učešće u ovom projektu, srećna sam što sam deo toga. Svaka vam čast kako ste zajedno funkcionisali. Tamara, nisam ni primetila da si imala problem" prva je komentarisala Katarina. Marija je pohvalila i pevanje i glas oba takmičara. Sergej: "Sve teži i teži posao imamo" i uputio sve komplimente Aleksi za ples. "Ovo je bilo u rangu Mulen ruža iz prošle epizode i zaista ovo počinje da liči na izuzetno dobro pozorište gde se izvode fantastični mjuzikli. Pevali ste super, a igrali ste super na kvadrat" rekao je Ivan.

Slika

Nakon štikli, Knez ponovo u koži muškog izvođača, ovog puta Saše Matića, a pevao je predivnu baladu "Kad ljubav zakasni". "Još jednom si pokazao koliko si fantastičan pevač. Meni je bilo super i emotivno" rekao je Ivan i dodao da mu je ovo jedna od najdražih Sašinih pesama. Katarina je takođe uživala u Kneževoj interpretaciji. "Ja sam i suzu pustio, bez zezanja. Ne slušam narodnu muziku, ne pamtim da me je neki narodnjak ovoliko dirnuo. Od danas sam veliki fan Saše Matića, a ovo što sam video, mogu da kažem da si večeras moj favorit" bio je oduševljen Sergej. Po Mariji, Kneževo pevanje je uvek savršeno i perfektno.

Slika

Usledila je prava poslastica, Boris Milivojević kao Ana Kokić (numera "Idemo na sve") koja je kroz osmeh prokomentarisala "Ovo je moj najbolji nastup do sada". Osim urnebesne imitacije, svima su zapale za oko Bokijeve napućene, jarko crvene usne. Petar Strugar dobio je poljubac u obraz nakon čega su se silikonske usne raspale. "E nije lako, odlepile su se iznutra" objašnjavao je Boki dok ih je skidao. "Ti si jedan od najvećih šoumena koje sam imao prilike uživo da gledam i ostajem pri tom stavu. Kada je za tebe zadatak dovoljno interesantan, ti maksimalno uđeš u to i pokidaš. Toliko sam oduševljen tvojim talentom, ovo je bilo tih sto grama zabave koje mi je falilo do ovog trenutka" prokomentarisao je Ivan. "Svaki tvoj pokret je bio originalno skinut i ono što mi se svidelo jeste da se dobro osećaš u tome, u smislu da nisi imao barijeru koju ljudi imaju kad treba da budu žena, naročio seksi žena na sceni" primetila je Katarina. "Boki i ja smo bili cimeri na Akademiji, međutim nisam znao da imam cimerku sve vreme, inače bih drugačije razgovarao sa tobom. Da postoji kao na Sterijinom pozorju nagrada za bravuru, dobio bi je" rekao je Sergej.

Slika

Sneki je nastupila pesmom „Noćas mi srce pati" od Silvane Armenulić. Sergeju se dopalo kako je to Sneki iznela, toplo i divno iako je želeo da čuje možda neku težu pesmu poput „Rane moje". „Užasno je teško pevati Tomu Zdravkovića i Silvanu, zato što kod njih nema ni jednog jedinog trilera, samo vibrato, e tu se malo potkradoše trileri" stručan i konkretan je bio Sergej. Katarina je pohvalila Sneki da izgleda kao prava diva. Ivan ništa nije zamerio Sneki i zahvalio joj se što je uživao u lepoj pesmi i pevanju.

Slika

Šou je zatvorio Željko Šašić imitacijom Milana Mladenovića („Ti si sav moj bol"). Željko je dao sve od sebe da glasom i izrazom dočara legendarnog rokera, ali Sergej nije bio zadovoljan: „Ti si razvalio Acu Lukasa i Boru Čorbu, ovo nisi razvalio. Ovo nije loše ali sigurno slabije od svih tvojih dosadašnjih izdanja, to je moje skromno mišljenje". "Nisi toliko bio veorodostojan u nastupu i nije lako imitirati Milana, ali sviđa mi se što si radio ovaj zadatak iako to nije tvoj teren. Iako nisi bio potpun, lepo je da neki današnji klinci vide ko je bio Milan Mladenović i EKV jer su te pesme skoro nepoznate među novom generacijom" nadovezala se Katarina. „Mislim da je previše fanova EKV-a večeras za ovim stolom da bi ovo moglo da nas fascinira. Dok si svirao gitaru, tu si potpuno skinuo Milanovu gestikulaciju. Nije uopšte lako pevati njega, ti si sve vreme imao borbu između Željka Šašića i Milana Mladenovića" dodao je Ivan. Mariji se za razliku od ostalih članova žirija, dopalo kako je Željko izneo svoj zadatak i da joj je u potpunosti dočarao Milana.
Nakon retrospektive večerašnjih nastupa, usledilo je glasanje.

Glasovi žirija:

Sergej:

Željko - 2
Aleksa - 3
Tamara - 4
Ana - 5
Sneki - 6
Boris - 7
Skaj - 8
Goca - 9
Sara - 10
Knez - 12

Marija:

Željko - 2
Skaj - 3
Ana - 4
Sneki - 5
Knez - 6
Aleksa - 7
Tamara - 8
Sara - 9
Boris - 10
Goca - 12

Pre Katarininog glasanja, Sergej je apelovao da se nagrada dodeli maloj Uni Savić kojoj je neophodna transplatacija koštane srži. On je zamolio i gledaoce da se pridruže akciji jer je intervencija hitna - sms: 2205 ili žr: 205-9011005219862-38
Podsećanja radi, Ana Kokić je takođe nakon pobede, nagradu dodelila upravo Uni.
Ivan Ivanović se odmah priključio Sergejevom apelu i lično donirao još 100.000 dinara porodici Savić.

Katarina:

Željko - 2
Skaj - 3
Ana - 4
Knez - 5
Sneki - 6
Aleksa - 7
Tamara - 8
Sara - 9
Boris - 10
Goca - 12

Ivan:

Sara - 2
Željko - 3
Skaj - 4
Ana - 5
Sneki - 6
Knez - 7
Aleksa - 8
Tamara - 9
Goca - 10
Boris - 12

Glasovi takmičara:

Goca : Borisu pet poena
Skaj: Goci pet poena
Sara: Borisu pet poena
Ana: Borisu pet poena
Sneki: Sari pet poena
Željko: Tamari pet poena
Boris: Sara pet poena
Knez: Goci pet poena
Aleksa: Goci pet poena
Tamara: Goci pet poenaImitacije za sledeću nedelju:

Imitacije za sledeću nedelju:

Željko imitira Sneki
Ana - Fergie
Skaj - Dino Dvornik
Sneki - Karolina Gočeva
Aleksa - Nataša Bekvalac
Knez - Mary J Blige
Tamara - Joel Grey
Sara - Liza Minnelli
Boris - MC Hammer
Goca - Bono Vox

Slika


TVPrva

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 04 Dec 2013, 23:42
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Sara Jovanović kao Lajza Mineli

Sara će nas još jednom oduševiti fantastičnom transformacijom, vizuelno i vokalno biće gotovo ista čuvena glumica i pevačica Lajza Mineli.

Slika

Šminka, kostimi i koreografija uspešno su dočarali scenu i čuvenu numeru Money iz filma Kabare. Uloga Maksimilijana u istoimenom filmu, kojeg tumači Joel Grey, pripala je Tamari Dragičević. Sara i Tamara su sjajno odgovorile ovom muzičko-glumačkom izazovu, a oduševljenje nisu krili ni žiri ni publika.


Slika


Očekuje nas još jedna urnebesna scena iz filma Tesna koža. Željko će se po prvi put popeti na štikle, a savete kako da izdrži u toj nemogućoj misiji, davao mu je upravo Knez.

Slika

Šljokice na grudima i vikleri na Željkovoj glavi deo su priprema za ulogu Super Sneki. Željko je pokazao do savršeno pliva u svim vodama, sve zadatke je sa velikom lakoćom iznosio, pobrao je silne pozitivne kritike ali da li će mu štikle doći glave ili će se poput svojih kolega Kneza, Bokija i Alekse odlično snaći, videćemo u subotu.

Slika


Story

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 08 Dec 2013, 01:46
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Knez pobedio za malu Lanu!

Nagradu od 1.000 evra pevač odlučio da donira šestogodišnjoj devojčici, kojoj je potrebna transplantacija koštane srži u Italiji

Slika

Promena pola opet donela uspeh!
Nenad Knežević Knez pobednik je sinoćne epizode šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“ fantastičnom imitacijom američke dive Meri Džej Blajdž.

Crnogorski pevač zasenio je ostale takmičare svojom transformacijom, ali i izuzetnim izvođenjem pesme „One“, koju je otpevao u duetu s Bonom Voksom, odnosno Gocom Tržan.

Nagradu od 1.000 evra Knez je odlučio da donira maloj Lani Nikolić, kojoj je konstatovan težak oblik aplastične anemije. Za transplantaciju koštane srži u Italiji neophodno je čak 156.000 evra, bez troškova puta, boravka i hemoterapije, kao i 50.000 evra za pronalaženje nesrodnog donora koštane srži. Knez je pozvao sve da pošalju SMS na broj telefona 4022 kako bi se do katoličkog Božića skupio novac.

Gost u žiriju bila je Nataša Bekvalac, koja je premijerno izvela novu pesmu „Bolesno te volim“. Devojka Vlade Vuksanovića smestila se pored Ivana Ivanovića i tako televizijskom voditelju, kao što je Kurir već pisao, oprostila teške reči upućene na njen račun u emisije „Veče s Ivanom Ivanovićem“.

Visoke ocene žirija dobio je Željko Šašić, koji je morao da uđe u kožu Super Sneki. U šorcu, okićen šljokicama, s gomilom šminke, u plavim cipelama s visokim potpeticama, simpatično je vrckao sa skupljenim kolenima, pokušavajući da dočara pokrete koleginice iz filma „Tesna koža“. Pohvale za dobro obavljen posao zaslužio je i Aleksa Jelić, koji je imitirao Natašu Bekvalac.

Do velikog finala ostalo je samo još tri nedelje, a konačnog pobednika takmičenja znaćemo 28. decembra, kad će svoj glas moći da dodele i gledaoci.

Voditelji šoua su Marija Kilibarda i Petar Strugar. Pobednik svake epizide dobija 1.000 evra nagrade koju donirati onome kome žele, a ukupni pobednik dobiće 25.000 evra, koje će takođe dati u humanitarne svrhe.



Imitacije za sledeću emisiju:

Sneki - Šer
Boris – Željko Joksimović
Goca - Knez
Skaj – Željko Šašić
Sara – Keti Peri
Aleksa Jelić – Roj Šajder
Tamara - Ruslana
Ana – Ben Verin
Šašić - Ceca
Knez – Zvonko Bogdan.

GLASOVI ŽIRIJA

Nataša Bekvalac: Boris Milivojević 2 poena, Sneki 3 poena, Skaj Vikler 4 poena, Sara Jovanović 5 poena, Tamara Dragičević 6 poena, Goca Tržan 7 poena, Knez 8 poena, Željko šašić 9 poena, Aleksa Jelić 10 poena, Ana Kokić 12.
Ivan Ivanović: Sneki 2 poena, Aleksa Jelić 3 poena, Goca Tržan 4, Boris Milivojević 5, Sara Jovanović 6 poena, Skaja 7, Tamara Dragičević 8, Knez 9, Ana Kokić, Željko Šašić 12 poena.
Katarina Radivojević: Sneki 2 poena, Boris Milivojević 3 poena, Goca Tržan 4 poena, Aleksa Jelić 5 poena, Skaj Vikler 6 poena, Sara Jovanović 7, Tamara Dragičević 8 poena, Ana Kokić 9 poena, Kneza 10, Željko Šašić 12 poena.
Marija Mihajlović: Boris Milivojević 2 poena, Skaj Vikler 3, Goca Tržan 4, Sneki 5, Aleksa Jelić 6 poena, Sara Jovanović 7 poena, Tamara Dragičević 8 poena, Ana Kokić 9 poena, Željko Šašić 10 poena, Knez 12 poena.

GLASOVI TAKMIČARA
Boris - 5 poena za Tamaru, Sneki - 5 poena za Željka, Ana - 5 poena za Kneza, Tamara - 5 poena za Željka, Sara - 5 poena za Kneza, Aleksa - 5 poena za Borisa, Goca - 5 poena za Kneza, Knez - 5 poena za Aleksu, Šašić - 5 poena za Kneza, Skaj - 5 poena za Kneza.

23.10 - Crveno odelo i crveni cilindar, duga kosa do ramena... to je „Hipnotizirani“ Skaj u Dinovom novom odelu. Skaj je izgledao kao da uživa u izvođenju ove pesme više nego u prethodnim emisijama. Ni izrazi lica i boja glasa Dina Dvornika, Skaju nisu bili problem. "Bolje izgledaš od pokojnka. Ovo si odradio iz srca i to se videlo", rekao je Ivan.

Slika


22.50 - Poslastica stiže i za našu super Sneki, a to je njen kolega Željko Šašić u šorcu, okićen šljokicama, sa gomilom šminke, u plavim cipelama na štiklu. Genijalan nastup. "Jedna koska u stopalu mi je otišla skroz", rekao je Šašić posle nastupa. "Željko je fantastičan, ali ja sam oduševljena svim. Ovo je bila scena iz Tesne kože. Čestitam Željko", bila je oduševljena je Sneki. "Malo smo proširili kostim", zaključila je Sneki.
"Željko, ti si Bog. Ti si oslobođen ega. Ti si pravo muško i nije ti lako ući u šorts. I ti si zgodan i ovo je najpozitivnije što sam videla u životu", rekla je Nata. "Ima nešto čarobno u najlon čarapama. Imaš jako lepe noge. Tvoja ekspresija je bila odlična. Bio si spektakularan, bio si sjajan", rekao je Ivan. "Fenomenalan nastup. Sneki je uvek nasmejana i ti si to odlično uradio. Više si mi ličio na Kleopatru, nego na Sneki", zaključila je Katarina. "Mnogo mi je drago što si dobio ovu ulogu jer ste se ti i Sneki u ovom šou dobro sarađivali. Bio si fenomenalan. Odlično si pevao", rekla je Marija.




22.33 - Goca Tržan kao Bono Voks i Knez kao Meri Džej Blajdž. Goca ponovo u muškom ruhu. Sva u crnom, u kožnoj jakni i pantalonama, sa gitarom preko ramena počinje pemu "One". Na sceni joj se pridružuje Knez, od glave do pete u koži, koji ima istu sudbinu kao Goca – opet je „menjao pol“! Knez je dobio 500 ružna, od tajne obožavateljke "Volim te i ljubim najviše na svetu", pisalo je poruci. Goca je otišla do Alekse Jelića koji je u koži Nate Bekvalac i poljubila ga u usta. Knez nije hteo da otkrije od koga je dobio korpu sa ružama. "Uživala sam. Maske su genijalne. Energija vam je bila odlična. Nemam zamerku. Kneze, ljudi koji te slušali i koji te nisu gotivili, sada te obožavaju. Ovo je pun pogodak", rekla je Nata. "Goco, ista si Bono Voks. Često sam zamerao maskerima, ali izgledaš kao Bono. Ono kada si bila žena bila si super. Kneže, jel to mider na tebi. Za gaće ti ništa nije trebalo, bogu falu. Izgledaš kao velika crnkinja koja dobro peva. Tvoje pevanje je bilo impresivno, a što se tiče izgleda, postaješ sve više seksepilnija dama", rekao je Ivan. "Knez je drsko skinuo pevačicu. Ovo je bila najbolja imitacija. Goco, nije najbolje. Konačno nisi Komina i odlična energija", rekla je Kaća. "Goco, kao žena pobeđuješ, kao muškarac razvaljuješ. Kada je reč o Knezu. navijala sam da to bude ovako jer si otpevao fenomenalno i zaista ličiš. Svako od nas poseduje mušku i žensku stranu", rekla je Marija.

Slika

22.20 - Peta numera je specijalna poslastica za gostujućeg člana žirija, jer će Aleksa Jelić imitirati upravo Natašu Bekvalac. Nastup počinje pesmom „Dobro moje“, a u nastavku izvodi pesmu „300 stepeni“. "Potrudiću se da njenu imitaciju dočaram na najbolji mogući način. Ovo nije teška numera. Ovde moram da budem više u damskom stilu", rekao je pre nastupa Aleksa. "Zbog usana ne mogu da pričam i mislim da mi dobro stoji plavo", rekao je Aleksa.
"Jel ja zaista imam takve usne. Bio si genialan. Iz daleka baš podsečaš. Doduše, imaš bolje noge", oduševljena je Nata. "Trebao si da radiš u govornici ono što radi i Nata u spotu. Pokazao si svoje nenormalne talente. Bio si mi bolje kao Bjonse. Čista desetka. Ako smo šta uradili u ovom šou onda jeste da muškarci slobodno mogu da se obuku kao žene", rekao je Ivan. "Ja nemam zamerke uopšte. Ja sam uživala. Ovo je jako lepo leglo. Nije važno da li si muško ili žena. Ti si pravi artista. Divan si", rekla je Marija.

Slika

22.01 - Na red dolazi jedan kabare i duet. U pitanju su Sara Jovanović kao Lajza Mineli, za koju se skoro može reći da izgleda kao njena dvojnica i Tamara Dragičević kao Džoel Grej, koje izvode numeru „Money“ iz filma Kabare. Posle zahtevne numere žiriju su odnele tašnu punu novca. "Sjajno funkcionišete na sceni kao partneri. Jako si ličila na Lajzu, svaka čast, Saro", rekla je Katarina. "Nisam znao da će te biti ovakvi vaćaroši. Odmah sam shvatio da je lažni novac. Sara zastrašujuće podseća na Lajzu. Ovo je bio super nastup. Ana se zadihala, bila je predivna tačka. Bili ste odličan duet. Bile ste izuzetne", rekao je Ivan. "Bile ste divne. Oduševljena sam. Divno ste me zabavili. Sara je moja miljenica. Ono što očekujem posle ovo šoua, jeste tvoja pesma, Saro", rekla je Nataša. "Devojke, mene ste kupili svojim talentom, novac nije bio potreban. Vas dve ste pretalentovane", rekla je Marija.

Slika


21.45 - Treći takmičar koji će ove večeri probati da bude neko drugi je Ana Kokić, koja je dobila da bude Fergi. Numera „A littleparty never killed nobody“ je u duhu dvadesete. "Sjajna žurka. Hvala ti što si u ovaj šou vratila u kabare. Odlično si pevala i plesala. Samo malo više bezobrazluka ti je nedostajalo, Ti si više seksi od Fergi", rekla je Katarina. "Meni ovde ništa nije falilo. Ja sam baš uživala. Jako si seksi, džepna si venerica, fascinirana sam tvojim pevanje. Ti si mi bila bolja", rekla je Nata. "Ana, ovde ništa nije falila. Ti si svetska", rekao je Ivan. "Divno, ti napreduješ u svakom smislu. Ovo je fascinantno", rekla je Marija.

Slika

21.32 - Sneki nastupa sledeća i peva divnu baladu „Više se ne vraćaš“ Karoline Gočeve. "Mislim da ću uspeti da iznesem tešku emociju", rekla je Sneki pre nastupa. "Nisam bio oduševljen. Ovo je bio jedan tvoj nastup, lepo si pevala i divno izgledaš. Pleniš. Nisam video Karolinu nego Super Sneki", rekao je Ivan. "Sjajno izgledaš. Odlično si otpevala i nisam čula nijedan triler. Iz emisije pevački napreduješ. Sjajno, smatram da Karolina nije veliki izazov za tebe", rekla je Katarina. "Fascinirana sam vama. Slušala sam vas kao devojčica. Imate više potencijla nego što ste do sada prikazali. Meni je ovo bilo super. Karolina nije ko se preterano kreće po sceni. Bila si sjajna", rekla je Nataša. "Puno te voli, jer svaki izazov prihvatiš", rekla je Marija.

Slika

21.20 - Boris Milivojević otvara 9. epizodu kao MC Hamer, sa čuvenom rep numerom "Can't touch this". "Savladao sam korake koliko sam mogao. Biti MC Hamer je veoma teško", rekao je pre nastupa Boris. Tokom repovanja Boris je lobirao kod sudija i tražio da mu dodele 12 ili bar 10 poena. Boris je izveo veoma zahtevnu koreografiju i veoma se umorio, ostao je bez daha. "Ostala sam bez teksta. Meni je simpatičan i taj stomačić. Ko sam ja da pričam o ovoj genijalnosti", rekla je Nataša. "Ja mislim da MC Hamer danas izgleda baš kao ti. Bio si odličan. Malo si se zadihao, ali i ja bih", rekao je Ivan, potom se obratio voditelju Petru Strugaru i rekao mu; To što si stavio leptir mašnu ne znači da si bolji voditelj. "Sjajno nas zabavljaš. Hrabro si se uhvatio sa ovom igrom i stomačićem", rekla je Katarina. "Fenomenalan glumac, svi smo uživali. Puno ti hvala što si nas zabavio", rekla je Marija.



21.10 - Nataša Bekvalac je premijerno izvodi svoju novu pesmu "Bolesna te volim".



PRAVILA

* Ovo je šou u kojem učestvuju poznati - VIP žiri i VIP takmičari
*Svi takmičari moraju da znaju da pevaju
* Svaki učesnik u svakoj epizodi mora da imitira drugu muzičku zvezdu, nema ponavljanja. Izazov postaje sve veći kada budu pevali na stranom jeziku, imitirali osobu drugog pola ili druge starosne grupe
* Peva se uživo
* Nema eliminacija. Takmičari učestvuju i u narednim epizodama
* Poeni se sabiraju svake nedelje na osnovu kojih se vrši rangiranje takmičara sve do polufinala.


Kurir

_________________
Slika


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 63 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker