Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa hoces da kazes da imas nesto da kazes, ali neces, a mogao bi i da slazes ali neces jer ne volis da lazes a imao bi mnogo toga da kazes ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Vidi je... trebao sam ja to u zagonetkama... Ode 10 ćevapa, a mogao sam ih ja pojesti... Siguran sam da ne možeš pojesti više od 10... a na neki način se i nadam da ne možeš...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahhahaha pa saaaaddddd  , nakon 6 mjeseci bez cevapa nisam sigurna haha ali desetka sa mnogoooooo luka i kajmakom ce biti i vise nego dovoljna ja placam pivo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Molena je napisao: ja placam pivo  Ko će to još biti sa nama ? ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
zar treba jos neko da bude s nama?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ja ne pijem pivo... ja sam fini... Meni bi sa ćevapima legao litar jogurta... ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
poslije jos samo da podrignes pa cu te u krevet smjestiti a ja cu na pivo 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
haha... ako može bez ''rešetki'' krevetac... 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Iskra je napisao: ko če tebe shvatiti ![[images/smilies/dosada3.gif] [images/smilies/dosada3.gif]](./images/smilies/images/smilies/dosada3.gif) Mojne je napisao -"u raljama foruma" sto bi mi natprosecni mogli da shvatimo kao neku, ono, kako se kaze vec.. na film "Stefica Cvek u raljama zivota" dakle, prateci tu liniju i prisetivsi se jednog dela tog filma u kom Bata Zivojinovic kaze "... sad ce da te karam, karacu te do zore..." mislim, ako si pocela da shvatas, prekini me, ne da trosim vreme sad uludo..., kontas Iskra
_________________ Omnia Tempus Habent
Poslednji put menjao Trile dana 26 Nov 2013, 13:35, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
šta ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|