Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
od slabe cirkulacije ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
alapaca...muskih zenskih sve jedno je
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Od hladne trebe....hiihhihi
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
-umotanih rijeci u celofan -neznanja i tisine koja razdire
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
od bahatosti i i kad misliš da si naj naj ( a isti si kao i svi drugi) a mozda čak i gori ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
tebe Iskra neko ili nesto opasno nervira a umotano to govoris hehe..izjeda to..samo polako ne nerviraj se i tebi treba malo odmora izgleda 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
nema tu umotano ili ne zavisi samo kakav je čovek, da li će sebi dati apsolutnu slobodu pa zalepi šlajmaru nekome jer Boze moj misli da upravu ili će na kulturan ( što je vama felofan)na žalost način reći šta ima. sloboda govora bez poštovanja je i dovela mnige stvari do toga gde smo svi. Nema mene šta više ko da nervira .. dok postoji ovo lepo dugme gore LOGOUT!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja mislila da kod tebe ne postoji to dugme valjda jos uvijek prepoznajes kako treba salu...jer uglavnom su oni koji su kao 'najzdraviji' i 'najcisci' najvise i istripovani...bez ljutnje i uvrede. Ja sam u svakom slucaju za slobodu govora...pa kako kome odgovaralo. A svako ima pravo da ima misljenje, ili je po tebi potrebno nekoga pitati prije nego nesto napises 'jesam li u pravu'....po mom misljenju otvorenost i iskrenost je kulturnija od umotavanja i laznog smjeskanja. Sto ljudi sto cudi...to treba prihvatiti.
|
|
|
|
|
|