Autoru |
Poruka |
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Iskra je napisao: a ko je Rajko ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif) Mo.. dolazi imam nešto da ti kažemmmm ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Радисав. Други се шврћкају, а он нас забавља!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
aa Raleee, e jes vala dobiČe neopravdani ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa Iskra...kakvo je to pitanje...Rajko Dujmić! Meni fali...hmmm....e baš sad neću reći... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
a taj Rajkooo e njega OBOŽAVAM ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
I ja ga volim...ali samo dok pjeva...jer kad progovori ne zna složiti normalnu rečenicu...barem nije znao kad je bio sudac u showu Zvijezde pjevaju  Znaš onu pjesmu Stavrosa koja je posvećena Dujmiću? Ovu:
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ne, ček da čujem 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Radislav je trenutno zauzet
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Nedostaje mi moj TriFun (da se razumemo ne Trile), sa sve onim njegovim "aj ponovi niš ne kontam" Nedostaju mi njegova vrcava i zapaljiva slovca Sva ona energija koju je prosipao čim zakorači u kafanu. Ako ga neko negde vidi neka ga obavesti da je beZ njega šuplje
Kažite mu da ga Vukosava očekuje na levu krivinu kod pijace preko puta hotela u krčmi sa pet zvezdica... i da će svisnem ako se uskoro ne pojavi tolko i fala vi
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Trile je napisao: Radislav je trenutno zauzet ma šta kažeš .. zauzet a da oko Mrke i Milke Megi, Mo.. Minka za sada svi na slovo M ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Megi-shta je sa njom? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|