Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 19 Jul 2025, 13:11

Autoru Poruka
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 23 Avg 2012, 13:37
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Pridružio se: 17 Jun 2012, 20:13

Šarlot ostavila dečka

Glumica Kristen Dejvis raskinula je sa glumcem Adamom Sorkinom.

Slika

Popularna Šarlot iz serije i filmova "Seks i grad" bila je u vezi sa glumcem iz serije "Newsroom" nekoliko meseci, ali je saopštila da su se razišli.

"Razlaz je prošao bez neprijatnosti, i svakako će ostati prijatelji", rekao je izvor blizak Dejvisovoj.

Glumica navodno nije mogla da uskladi obaveze oko veze i odgajanja usvojene ćerkice Džeme, piše "Didžital spaj".

(MONDO)

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 23 Avg 2012, 13:39
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Natali Portman gola u Diorovoj reklami

Popularna glumica, Oskarovka i "novopečena" majka Natali Portman pozirala je gola za novu kampanju modne kuće Dior, u kojoj promoviše "prirodni izgled" uz pomoć proizvoda iz kolekcije "Diorskin Nude range".

Slika

Fotograf za Diorovu kampanju bio je Mario Sorenti, a na jednoj od slika Natali u toplesu promoviše karmin "Dior lip colour 169 Grège".

"Odabrala sam boju Grège jer je to boja koju bih i sama koristila. Broj 169 u sebi sadrži različite datume koji su bitni za mene i moju porodicu", rekla je glumica.

Slika

Sva zarada od kampanje ide za humanitarnu organizaciju Free the Children. Ova organizacija pomaže u edukaciji devojčica u Keniji, a Portmanova je trenutno ambasadorka ove organizacije.

Kolekcija će biti u prodaji od 14. septembra, a onim ženama koje se odluče da investiraju u nove proizvode Dior "obećava prirodni i životni sjaj".

Slika

Natali Portman je 2010. godine postala zaštitno lice Diora, a prošle godine je kritikovala dizajnera Džona Galijana, posle nekoliko njegovih rasističkih izjava. Galijano je kasnije otpušten iz kompanije.

B92

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 23 Avg 2012, 15:09
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Nikol Kidman pokazala zadnjicu na naslovnici "V" magazina

Nikol Kidman nikada nije svoju karijeru gradila na seksipilu, te su se mnogi iznenadili kada se pojavila naslovnica "V" magazina na kojoj australijska zvezda pokazuje zadnjicu.

Slika

45-godišnja Kidman pozirala je za slavnog fotografa Maria Testina, koji je bio oduševljen njenom lepotom i savršenom figurom.

Na provokativnoj fotografiji Nikol je okrenuta leđima kameri, a grudi je pokrila rukama. Zanimljivo je da se glumica poslednji put obnažila na velikom platnu u filmu "Širom zatvorenih očiju" Stenlija Kjubrika u kome je igrala sa tadašnjim suprugom Tomom Kruzom.

Blic

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 23 Avg 2012, 15:10
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

RAZBESNELA FANOVE: Zemljaci ljuti na Selmu Hajek jer se više ne oseća kao Meksikanka

Fanovi glumice Selme Hajek iz njene domovine veoma su uvređeni njenom izjavom za jedan nemački magazin u kome je kazala da se ne oseća kao Meksikanka.

Slika

Komentarišući ulogu u svom najnovijem filmu "Savages" koji govori o meksičkim vođama narko kartela Selma je otkila da više ne oseća povezanost sa svojom domovinom.

"Vrlo sam ponosna što sam bila deo ovog filma i divne glumačke ekipe. Iskreno, jedva da imam neke uspomene na to kako je biti Meksikanka. Moj život sada je potpuno drugačiji", istakla je glumica i izazvala buru negodovanja fanova iz rodnog Meksika.

Blic

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 25 Avg 2012, 13:36
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Kejti Holms ostala bez miliona

Iako su zapadni mediji pisali da će Kejti da "odere" Toma Kruza, od toga nema ništa. Predbračni ugovor je postojao i glumac će da plaća samo alimentaciju.

Slika

Bogatstvo Toma Kruza je procenjeno na oko 250 miliona dolara, a on će narednih 12 godina, odnosno do ćerkinog osamnaestog rođendana, da Kejti Holms plaća oko 400.000 dolara godišnje.

Prema pisanju lista "Daily Mail", Kejti Holms je dobila potpuno starateljstvo nad šestogodišnjom Suri, ali je sud Tomu odobrio da ćerku osećuje kada god bude u prilici. Pored mesečne alimentacije od 33.000 dolara, Tom je dužan da plaća još zdravstveno osiguranje i školovanje male Suri.

Par je u braku bio 11 godina, a pravi razlozi razvoda još uvek nisu poznati.

(MONDO)

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 26 Avg 2012, 12:21
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Kejt Vinslet izdaje stan za 30.000 dolara mesečno

Glumica Kejt Vinslet odlučila je da svoj višemilionski penthaus u Njujorku prepusti stanarima, koji za njega mogu da plate 30.000 dolara mesečno.

Slika

Zvezda filma "Titanik" kupila je ovaj stan sa bivšim mužem, Semom Mendezom, a nakon razvoda 2010. godine, on je svoj deo prepisao njoj.

Kako stan ne bi bio "prazan", Kejt je odlučila da ga izda, i to za sumu od 30.000 dolara mesečno, što su stručnjaci za nekretnince ocenili kao malu sumu, s obzirom na opremljenost stana, lokaciju, veličinu, ali i činjenicu da pripada holivudskoj zvezdi.

Penthaus ima četiri spavaće sobe, pet kupatila, terasu od 160 metara kvadratnih, i dnevnu sobu koja je duga 15 metara.

Blic

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 27 Avg 2012, 15:42
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Rodila se "mrak" beba

Glumica Ana Faris, najpoznatija po ulozi u "Mrak filmu", je postala mama

Slika

Ana (35) i njen suprug, glumac Kris Prat (32), dobili su dečaka kojem su dali ime Džek.

Beba je rođena pre vremena, pa će neko vreme da provede u inkubatoru, a portparol para je saopštio da su to "samo mere predostrožnosti" i da je mali Džek zdrav, a roditelji presrećni.

"Srećni roditelji se svima zahvaljuju na lepim željama i javnost mole za malo privatnosti."

Par se venčao 2009. godine, a Farisovoj je ovo drugi brak, pošto je već bila udata za glumca Bena Indru. Njen suprug je poznat po ulogama u filmovima "Tražen" i seriji "Okrug Orindž".

(MONDO)

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 27 Avg 2012, 15:44
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Zašto žene vole Rajana Goslinga?

Glumac sam odgovara na pitanje koje muči mnoge muškarce. I ne, odgovor nije "zbog trbušnjaka koji kao da su rađeni u Fotošopu"

Slika

Rajan Gosling (31) trenutno je jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu, na listi bivših devojaka ima mnoge slavne lepotice, i za njim uzdišu žene širom sveta. S druge strane, mnogi muškarci se zbunjeno češu po glavi i pitaju se - ma kako mu uspeva, sav je nikakav, tunjav, bezveze... O njegovom izgledu najbolje govori scena iz komedije "Crazy stupid love" kada se skine, a Ema Stoun kaže - "ma daj, pa tebe kao da su crtali u Fotošopu"!

Gosling je u intervjuu za "San" rekao da mu laskaju titule najseksepilnijeg čoveka na javnoj sceni, ali da ne misli da ga devojke zbog toga vole.

"Odrastao sam okružen jakim ženskim osobama. Moja mama i starija sestra naučile su me kako da se ponašam u ženskom društvu. Naučio sam da je važno slušati, razumeti, poštovati nečija osećanja. Mislim da me zato žene vole, a da je fizički izgled na drugom mestu", rekao je on.

Gosling, koji se trenutno zabavlja sa prelepom Evom Mendez, kaže da čak ni ne misli za sebe da je frajer.

Slika

"Ne mislim da sam posebno lep, niti zgodan. Čak se često zapitam zašto mi režiseri daju glavne uloge, kada ima toliko frajera boljih od mene".

Proslavio se ulogom u ljubavnom filmu "Beležnica", koji svaka romantična devojka gleda sa najmanje jednim pakovanjem maramica.

"Istina je da sam počeo romantičnim ulogama, ali sada tražim drugačije likove. Bio sam oduševljen mračnom ljubavnom pričom u filmu 'Blue valentine', kao i uvrnutim likom kojeg igram u filmu 'Drive'".

Gosling će uskoro predstaviti film "Gangster squad", u kojem igra policajca koji se bori protiv gangstera kojeg igra Šon Pen.

Mondo

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 28 Avg 2012, 21:06
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Džordž Kluni napušta Italiju?

Izgleda da će redovni posetilac Italije, Džordž Kluni, preseći svoje veze sa ovom zemljom, ako je verovati izveštaju lokalne televizije TG 24.

Slika

Kluni navodno želi da proda Vilu Oleandru koju je pre 10 godina kupio na obali jezera Koma. Odluku je doneo zbog prevelike medijske pažnje koju privlači dok boravi u vili i jata paparaca koji prate svaki njegvo korak.

Ukoliko je ovo tačno, biće to dramatično povlačenje sa Apenina za 51-godišnjeg Klunija koji je pustio duboke korene u zemlji.

On je postao počasni građanin Lalja, mestašca u kome se nalazi vila, u Italiji je 2010. snimio film „The American” (Amerianac) ne bi li pomogao lokalnoj ekonomiji nakon razornog zemljotresa u Abrucu, a na Venecijanskom festivalu je redovan gost.

Osim toga, bio je dve godine u vezi sa italijanskom lepoticom Elizabetom Kanalis.

Prema izveštaju TG 24, stanovnicima Vile Oleandre je toliko ugrožena privatnost da je trenutna Klunijeva devojka Stejsi Kibler navodno postavila ultimatum: ili vila ili ja.

Paparaci kažu da nisu ništa skrivili. „Niko od nas nije dobio sudsko upozorenje niti je prekršio neki zakon”, kazao je jedan od fotografa koji „kampuje” ispred Klunijeve vile. „Džordž Klunije javna ličnost. Mi se držimo podalje od kuće i slikamo ga kad izađe. Šta ima loše u tome? Samo radimo svoj posao”.

I dok jedna javna ličnost (možda) napušta Italiju, druga se useljava. Madona je navodno zainteresovana da kupi nekretninu u Rimu, pišu lokalni mediji.

B92

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 29 Avg 2012, 15:55
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Dženifer Aniston čeka bebu?

Dok se glumica ne oglašava o veridbi i navodnoj trudnoći, njena majka se raduje što će postati baka.

Slika

Dženifer Aniston i glumac Džastin Tero nedavno su se verili, i pored kratkog saopštenja da su oboje presrećni, nisu u javnosti objavljivali dalje detalje o svadbi i budućem zajedničkom životu.

Američka štampa sada piše da je Dženifer trudna, a taj trač došao je od njene majke Nensi Dou, sa kojom glumica godinama nije u dobrim odnosima.

"Nensi je svima ispričala da je Dženifer trudna, i presrećna je što će postati baka", rekao je izvor blizak Douovoj.

Na vrhuncu glumičine slave, Nensi je dala jedan kompromitujući intervju i kasnije život sa Dženifer opisala u knjizi "Od majke i ćerke do 'Prijatelja': Memoar". Anistonova je tada rekla da je njena majka "poslednja čestica boleštine" u njenom životu, i nije je pozvala na svoje venčanje sa Bredom Pitom 2000. godine.

Majka i ćerka delimično su izgladile odnose prošle godine nakon što je Nensi doživela moždani udar.

(MONDO)

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu