Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 03 Maj 2025, 17:18

Autoru Poruka
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Trač ili...?  |  Poslato: 23 Avg 2012, 09:30
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

Sanja Papić: Dečko sa jahte je moj prijatelj!

Slika

Povodom izveštavanja medija o eventualnoj romansi Sanje Papić, koja je objavila fotografiju na svom Tviter profilu, na kojoj se vidi u zagrljaju nepoznatog muškarca, bivša misica otkrila je identitet misterioznog gospodina.
“Šta ću sad?!!! Mislim sve je to lepo ali da kažu da nisam umesila tortu…. e pa to stvarno nema smisla!!!!! Da razrešimo misteriju fotografija je iz LA i na njoj je moj voljeni, dragi prijatelj Milan kog poznajem više od 8 godina …. I jesam mu čestitala rođendan, i tačno – nedostaje mi i jeste – dobiće tortu od mene i to najlepšu prvom prilikom. E sad… Pitanje je… kako sam “uhvaćena na jahti”"?!?!? A ko me je uhvatio?! Hahaha…. Jao ovo je pravi cirkus!!! PS. Kiss svima”, napisala je Sanja na svom profilu.

Slika

SVET

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Trač ili...?  |  Poslato: 23 Avg 2012, 09:50
Korisnikov avatar
rang
rang

Tajno venčanje

Nikada nisu rekli da će kriti venčanje, međutim u poslednjem trnutku ovaj par stao je na "ludi kamen" a da to niko nije znao
Slika
Džastin Timberlejk i Džesika Bil

Plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Trač ili...?  |  Poslato: 23 Avg 2012, 09:55
Korisnikov avatar
rang
rang

Saša Vidić nastavlja da proziva starlete: Dr*ce imate li roditelje?

Poznati kreator Saša Vidić ne prestaje da proziva starlete, voditeljke, pevačice....
Slika

Nakon što je pre nekoliko meseci vodio medijski rat sa Sandrom Obradović, pa je nakon toga nazvao pevačicu Zoranu Pavić slonicom, Vidić ne prestaje da proziva.

Očigledno su mu starlete "trn u oku" pa im tako svakodnevno uputi neku prozivku. Ovoga puta se zapitao da li poznate starlete, koje se bez blama zbog popularnosti skidaju za novine, imaju roditelje.

- Imaju li ove dro*e starlete roditelje na ‘zemlji’ ne u ‘zemlji’ .

Plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Trač ili...?  |  Poslato: 24 Avg 2012, 09:08
Korisnikov avatar
rang
rang

Natalija Trik FX “napala” prijatelja svojim silikonima!

Slika

Opuštena atmosfera na jednom od domaćih bazena navela je Nataliju iz grupe Trik FX da se prilično opusti i prepusti seksi šalama. Dok se brčkala u vodi sinula joj je ideja koja je oduševila njenog dobrog prijatelja. Ona ga je pritisla uz sebe, a onda ga napala svojim pozamašnim grudima. Po izrazu njegovog lica, videlo se da mu i te kako prija dodir Natinih silikona.
Za to vreme, njen suprug Sani pričao je sa Bakijem B3, ne sluteći kako se’ igra’ njegova ženica u susednom bazenu.

Svet

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Trač ili...?  |  Poslato: 24 Avg 2012, 09:10
Korisnikov avatar
rang
rang

Boki 13: Raskrinkaću estradne pokondirene tikve i bez honorara!

Slika

Makednoski šoumen Boki 13 pre nekoliko meseci najavio svoju autobiografiju u kojoj će otkriti mnoge tajne. Iako nakon najave knjige Boki više nije govorio o tome, ponovo se aktivirala ova priča.
“Dragi moj čitaoče, mene najviše nerviraju ovi „pederi“! Da se ne lažemo, ima ih mnogo na našoj estradi. Pa da, svi vi mislite u sebi i kažete: „Šta ova debela nakaza priča?!“. Ali, dragi moj čitaoče, ja ne lupam, ja pričam istinu! Evo vam samo jedan mali primer… Jedan deklarisani gej umetnik (sa naše estrade) pre nekoliko godina u poverenju mi je rekao: „Mislim, Boki, ovaj glumac (ime napisano u knjizi) stvarno je sladak, ali razočarao me je..“. Ja pitam zašto, a on će: „Pa bili smo jednom zajedno i Boki, veruj mi, on nema onu stvar, on ima smoki!“”, napisao je Boki a onda i deo svoje knjige posvetio popularnom pevaču čije je ime takođe naveo u autobiografiji.
“Onda, recimo, onaj popularni pevač… za njega svi živi pričaju, pevačice i ovi deklarisani gej umetnici, da je najobdareniji pevač na estradi. Ju, bože! Ajde, razumem da su neke od tih pevaljki proverile pa pričaju, nego kako to znaju ovi gejevi? Aaaaaa, što sam glup! Oprostite, ipak sam ja plavuša! Pa da, to su i oni sami proverili! Ah (ime u knjizi), nisi tako naivan, ali ja te razumem. Brate, kad si pijan i kad si „haj“, kod tebe može sve”, piše na samom početku Bojanove autobiografije.
Nakon ovoga, Boki se više nije oglašavao o knjizi do danas, kada je na svom Fejsbuk profilu napisao: “Eee sada ću i bez honorara da objavim svoju autobiografiju, samo da bi pale sve maske i da konačno ovaj estradni polusvet naguram tamo gde i pripada. Ništa nije tako kao što izgleda, dragi moji! Nemojte da verujete u razno razne servirane priče i pričice, budalaštine, izmišljen luksuz i “fake” elita. Sve su to obične pokondirene tikve koje su do juče bile obične seljanke, a danas su šatro velike dame. A što se tiče mog seksualnog života…objaviću i to… do poslednjeg detalja… sex and the city”, napisao je Boki, a nama ostaje da čekamo ko će se sve naći na njegovoj “listi za odstrel”.

Izvor: Puls

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Trač ili...?  |  Poslato: 24 Avg 2012, 09:14
Korisnikov avatar
rang
rang

Slađana Delibašić poklanja kćerki silikonske grudi?!

Slika

Kćerka Slađane Đogani, Silvija Đogani, novopečena pevačica, rešila je da poveća svoje poprsje.
“Silvija nije zadovoljna kako izgledaju njene grudi. Ona želi da nosi dekoltirane haljinice, koje mogu da se nose bez brushaltera. Silikone je želela još pre nekoliko godina, ali se tata Đole nije složio sa tom idejom”, kaže anonimni izvor

Slika

Silvija se psihički priprema za ovaj estetski zahvat, koji će biti obavljen u toku sledeće godine.
“Planiram da stavim četvorke, ali tek sledeće godine”, izjavila je mlada pevačica.

Izvor: S media

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Trač ili...?  |  Poslato: 24 Avg 2012, 09:19
Korisnikov avatar
rang
rang

I Dunja Ilić ode u starlete?!

Slika

Iako se podsmevala raznim pevačicama kako obrađuju svoje fotke u fotošopu da bi bile mršavije, Dunja Ilić se slikala kao prava starleta! Na svom Fejsbuk profilu objavila je dve veoma izazovne fotke, na kojima je u tangama, brusu i - visokim potpeticama.
Možda pevačica nije mogla da podnese visoke dnevne temperature ili je reč o praćenju tzv. trenda kačenja fotki, na kojima su poznate ličnosti polunage? Fotografije su izazvale mnoštvo komentara i “lajkova” na njenoj Fejsbuk stranici. Kako vam se dopada Dunja u donjem vešu?

Slika

S media

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Trač ili...?  |  Poslato: 24 Avg 2012, 09:52
Korisnikov avatar
rang
rang

Madona: Kraljica popa se seli u Rim?

Slika

Pop kraljica Madona navodno razmišlja o selidbi u Rim, a nagađanja su potkovana činjenicom da u poslednje vreme razgleda kuće i vile u Rimu u potrazi za novim domom.

Čini se da joj je, osim ogromnih vila, interesovanje privukao i luksuzni stan na periferiji Rima, kog je projektovao arhitekta Đino Kopede.

Madona ni njeni agenti nisu zvanično dali nikakve informacije koje bi potvrdile ili demantovale ovu vest, međutim, poznato je da je, zbog svog porekla, pevačica uvek imala jake veze s Italijom. Pre tri godine je donirala pola miliona dolara za žrtve zemljotresa u mestu Abruzzo, udaljenom 80 kilometara od Rima, a neretko je i komentarisala političku situaciju u Italiji.

Svet Plus

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Trač ili...?  |  Poslato: 26 Avg 2012, 11:26
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Nataši Bekvalac plene imovinu?!

Slika

Novosadska barbika, Nataša Bekvalac (32) uplela se u paukovu mrežu! Pošto parkira svoj automobil gde stigne i kako stigne, uspela je da za dve i po godine napravi čak 28 prekršaja zbog kojih mora da plati 61.214 dinara!

Kako godinama kulira „Parking servis Beograd”, sud u Novom Sadu je pre dva meseca naložio oduzimanje pokretne imovine za osam kazni, u iznosu od 26.034 dinara! Bivša supruga vaterpoliste Danila Ikodinovića mogla bi da „popije” još 20 tužbi ukoliko ne plati i ostala dugovanja.

Naime, ova pop pevačica treba da iskešira još 28.580 dinara, jer je ovo javno preduzeće juri zbog još 14 kazni, dok istom preduzeću u njenom rodnom gradu za šest kazni zbog nepropisnog parkiranja tokom prošle godine duguje još 6.600 dinara.

Da joj parkiranje nije baš jača strana, novopečena stanovnica srpske prestonice pokazala je 2010. i prošle godine, kada je svojom „opel korsom” napravila 13 prekršaja! Pošto ih nije plaćala, „Parking servis” je presavio tabak i za osam kazni novac od Bekvalčeve zatražio preko suda, koji je naredio da joj se zapleni imovina. Ostale još ima šanse da plati i izbegne nove prinudne naplate.

Da bi po broju kazni zbog svog parkiranja definitivno mogla da ponese titulu rekordera među estradnim kolegama, Bekvalčeva je dokazala i ove godine, jer je za samo tri meseca dobila čak devet „čestitki” od “Parking servisa Beograd”! Naime, kako objašnjava naš izvor, ona je ove prekršaje napravila od 24 . marta do 1. jula, zbog čega je dobila nalog da plati po 2.170 dinara za svaku kaznu.

"U Beogradu je kazna za svako nepropisno parkiranje 1.870 dinara, ali se uvećava sa svakim slanjem opomene. U Novom Sadu kazne za nepropisno parkiranje plaćaju se 1.000 dinara, a nakon toga se najpre šalje opomena i upozorenje pred utuženje" - objašnjava naš sagovornik.

I 13. januara ove godine, Bekvalčeva nije imala sreće s „paukom”. Naime, dok je oko 18 sati imala probu za nastup u klubu „Magacin” u Beogradu, radnici “Parking servisa” su odneli joj automobil jer je bio nepropisno parkiran. Pevačica je kažnjena sa 120 evra, a automobil je tada pozajmila od svog menadžera. Novosađanka je tada uredno platila kaznu i preuzela automobil.

Bekvalčeva se proteklih godine čak 15 puta nepropisno parkirala u Novom Sadu.
Kazne su stizale na adresu stana u kojem je živela s tadašnjim suprugom Danilom Ikodonovićem. Bekvalčeva je iskeširala novac za devet kazni, dok šest još čeka za naplatu.

Svet+

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Trač ili...?  |  Poslato: 05 Sep 2012, 22:44
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Goca i Slađa izduvale na Pinku

Tržanka i Delibašićka ignorišu Mitrovićevu zabranu da se pevači „Siti rekordsa“ pojavljuju na drugim televizijama

Slika
Goca i Slađa kažu da nisu znale za zabranu
Teraju inat!
Goca Tržan i Slađana Delibašić su prekršile nova pravila Pinka pojavivši se u emisiji „Ekskluziv“ na TV Prva. Nedavno je objavljeno da je Željko Mitrović zabranio pevačima „Siti rekordsa“ da gostuju na drugim televizijama, ali to, očigledno, ne poštuju svi.

- Nisam dobila ništa u pisanoj formi, a emisiju sam snimila odmah po dolasku sa odmora. Videla sam da su tekstovi o zabrani izašli po novinama, ali ne mogu da reagujem dok me neko lično ne obavesti. Tada ću, naravno, poštovati pravila i prava izdavačke kuće i televizije - kazala nam je denserka.

I Goca tvrdi da joj niko ništa nije rekao.
- Meni niko nije zabranio pojavljivanje bilo gde! Pink je televizija s kojom sjajno sarađujem i tako će i ostati. To, naravno, ne isključuje ni sjajnu saradnju s drugim medijskim kućama - naglasila je Tržanka.

Iz PR službe Pinka rekli su nam da pevači koji prave ovakve ispade neće moći da računaju na njihovu punu podršku.

- Ne postoji nikakva zabrana. Reč je o tome da će estradne ličnosti imati našu podršku ukoliko se ekskluzivno pojavljuju u našim emisijama povodom njihovih privatnih i poslovnih aktivnosti. U suprotnom, neće moći da računaju na našu punu podršku, što ne znači da ih neće biti na našem programu - poručeno je s „ružičaste televizije“.

Slika

Mitrović: Ulažem u pevače, očekujem ekskluzivitet

Vlasnik Pinka za Kurir je objasnio šta očekuje od pevača „Siti rekordsa“:
- Potpuno je normalno da ukoliko ulažete u nekoga marketinški, očekujete i ekskluzivitet. U protivnom, ne bismo morali da kupujemo licencu za „Vorner braders“, koji je investirao u produkciju filma, da bismo ga emitovali. Takvi dogovori su najnormalniji.

Kurir

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu