|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kako će proći sutrašnji dan ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
да ће ме заборавити да ћу се растопити ко јутарња роса на туђем длану да ћу престати да снивам да нећу имати са ким да маштам да ћу склопити очи и уснити санак вечни а при том остати жељна његових погледа ма, да га никад нећу срести
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Најпре: престани да се плашиш!
Онда: Искључи рачунар, леба под мишку и правац код тога дасе! Залупај на врата и рекни му: Узимљи ме или ћу ја тебе! Сад је време! За сат времена биће касно! Сваки минут без њега и без тебе је пропало време!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Најпре: престани да се плашиш!
Онда: Искључи рачунар, леба под мишку и правац код тога дасе! Залупај на врата и рекни му: Узимљи ме или ћу ја тебе! Сад је време! За сат времена биће касно! Сваки минут без њега и без тебе је пропало време! у неком другом времену и некој другој димензији... дотле, пишем писма које ја зовем песмама, да не кажу да сам луда!
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
значи, димензије су у питању? и зар је бити луд нешто необично овде и сада? лакше је кад си луд, сви те пусте на миру. а и друштво је боље. говорили су и за теслу, и за ајнштајна, и за соњу савић, и за милену барили, и за исуса, и за галилеја, и за мене... да смо луди. дођи у друштво, правићу ти посну сарму, хомољско јагњеће печење, кремчиће (принцес крофне), пољупчиће... ако ти будем гвиркао у деколте, то ће бити само што сам луд... па да...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MAD BOOKSELLER je napisao: значи, димензије су у питању? и зар је бити луд нешто необично овде и сада? лакше је кад си луд, сви те пусте на миру. а и друштво је боље. говорили су и за теслу, и за ајнштајна, и за соњу савић, и за милену барили, и за исуса, и за галилеја, и за мене... да смо луди. дођи у друштво, правићу ти посну сарму, хомољско јагњеће печење, кремчиће (принцес крофне), пољупчиће... ако ти будем гвиркао у деколте, то ће бити само што сам луд... па да... Шта да ти рекнем, Вук самотњак увек мимо света
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...plashim se da sam posrkao jutarnju fukachu..te odo da proluvtiram medjunozne kuglagere..  ...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Да ако наставите овим темпом с читањм има изгубим инсприејшн у моменат ај бре тутавела ![[smilie_girl_171.gif] [smilie_girl_171.gif]](./images/smilies/smilie_girl_171.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
magle iznad Sarajeva
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 47 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|